![]() |
|
slovak sport 1 a 2Zdravím,začátkem měsíce jsem se tady ptal,jestli někdo neví kdy zařadí UPC kabelovka tyto kanály do nabídky.Dawis 77 mě napsal,že k 1 listopadu.Před chvilkou jsem volal na jejich info linku a bylo mě sděleno,že vůbec netuší.Jednání prý stále probíhají,takže to jen tak hned nebude jestli vůbec někdy.Ještě že máme Cyfru+ díky polákům. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
slovak sport 1 a 2Před měsícem proběhla zpráva,že upc čr si tyto programy pouze registrovala.Takže je zřejmě spustí.Otázka ale zní-K D Y?????? |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
takyproto jsem si pořídil nc+ R^ |
garrrry
![]() |
|
slovak sport 1 a 2taky jsem četl že je zaregistrovali.tak jsem myslel,že je to hotová věc.je divné,že jednání probíhají a už je maj zaregistrovaný.co když se nedohodnou na podmínkách pak je to k ničemu.hold v česku se na diváka moc nehledí,peníze jdou jinam. |
pluhy
![]() |
|
slovak sport 1 a 2spolecnost centrio dnes zaradila do nabídky sp.2 takže mají oba sport1 a 2 je to super. |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 529 |
![]() |
|
RE: slovak sport 1 a 2To, ze si UPC registruje nejake programy na RRTV este vobec neznamena, ze ich musi zaradit do svojej ponuky. UPC takto registruje vsetky programy, o ktorych sa iba uvazuje, ze by mohli niekedy byt sucastou ich ponuky.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: slovak sport 1 a 2Sport 1 a 2 nebo SLOVAK Sport 1 a 2?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: slovak sport 1 a 2Jenom Skylink stále spinká a né a né zařadit SS2 do nabýdky. I když na můj e-mail mi bylo odpovězeno ,že na SS2 zatím nemají licenci. Rv Rv Rv |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
doplněnísamozřemě slovak sport1/2. |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 529 |
![]() |
|
RE: slovak sport 1 a 2co je to za společnost centrio. |
pluhy
![]() |
|
vygooglovaljsem,že je to IPTV z Prahy |
garrrry
![]() |
|
re: pluhycentrio je konkurence upc kabelové rozvody z optiky ale jen pro vyvolené ze sídlišť kolega si nestěžuje už ho má asi dva roky tv,internet,telefonDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: slovak sport 1 a 2Teraz som prezrel na Digi a idú:Slovak sport 1-hádzaná,slo.sport2 arsenal-chelsie a na Slo sport 3 tam je detto hádzaná. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
![]() |