Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nejede mi transpondér na 11900 MHz Skylink

Nejde mi tento transpondér na mém SD receivru DM 7000 žeby nyní přešli do HD ???

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

gunter

Hele, nedávno jsem měl doma na test nový Rover a testoval jsem ho na stejném svodu UHF a oba přístroje Rover/půjčený a můj Digicube/ ukazovali nachlup stejné hodnoty digitální/MER,CBER,VBER,NsMar/ a výkon kanálu byl rozdílný o 5dB...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

kaos

fotka 289 byla určena jen pro nika DVB aby viděl, že ten transponder vysíla opravdu na jiném kmitočtu, než ho on hledal.
Nic jiného tím nebylo myšleno...

On Air!

Saxon

RE: nejede mi transpondér na 11900 MHz Skylink

Můj dědeček měřák KWS Ama 301/kmitočet nastaven na 10600/,když zadám např.11895 tak mi to automaticky na display vypisuje posun oscilátoru konvertoru/+ nebo-/.Takto vídím o kolik v mHz ujiždí konvertor.

Fanyn
Registrace: 11/2007

BIDLO kdyby sis přečetl laskavě toto vlákno od začátku celé zjistil bys že jsem dostal od dalších kolegů co tu psali změnu a opravdu div se světe mě po dodatečném naladění a uvedení namísto 11900 na 11895 MHz stanice naskočili ,čemu ale nerozumím a nedává logiku je proč tak skylink učinil co je k tomu vedlo ,ano chápu změny frekvencí ty se dějí i u našich sousedů s oblibou nejvíce v německu naposledy na Austriasatu ale především při přechodu z SD na HD tomu bych i rozuměl ale tyto zmíněné kanály jedou stále v SD dál a posunu o 5 MHz směrem dolů nerozumím a na to jse stále odpověd nedostal.

Chlape,jsi vážně tak natvrdlý nebo to jenom hraješ. Tak znova,žádná 11,900 se u Skylinku nikdy nepoužívala a tudíž žádná změna o 5 MHz nikdy nebyla!!! Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Je to hrozné co už si ten Skylink dovoluje. Bez našeho vědomí poslali kosmonauta aby přeladil transpoder o 5 mega nahoru. ;)

visper
Registrace: 5/2008

hm takže jak to tak tady čtu s ohledem na to že se mě to nikdy ještě v minulosti nestalo to vypadá jakoby ujel oscilátor na LNB jenže na druhou stranu pokud by tomu tak bylo muselo by to ujet všude a nešlo by mě defakto nikde nic takže stále nějaká ta neznámá,spíše pak byli zavádějící informace které jsem zkraje zblajznul jako že na tomto měnili frekvenci na tomto TR apod. což se ukazuje jako blbost setting jsem do DMka stáhl asi před 4 měsící od Likry a šlo vše ok až ted jsem zjistil že na tomto zmíněném TR nic nejelo,zadal jsem tedy následně ruční ladění /na 11985 MHz/ namísto v infu dreamu uvedených 11900 MHz a ejhle div se světe kanály naběhli bez problémů.

DVB

ujetej

světe div se

není oscilátor .

tonek
Registrace: 1/2009

tonek:

asi nevíš o čem je řeč doporučuji proto si přečíst např. na 1 str. tohoto vlákna vyjádření /To:kaos/ a pak asi pochopíš.Ono je totiž skutečně možné že se oscilátor díky nestabilitě vlivem změny tepla apod. může /uhnout/nic není a neběží nastopro technika je někdy nevyzpytatelná a já nepíši že oscilátor není ,to píšeš ty ale že se kmitočet osc. posunul a dream ho zrovna na tomto TR.zaznamenal a uložil na nesprávném kmitočtu což by bylo vysvětlení tod vše .

DVB

tod to sou mi veci

dík info byla to jedna z mých doměnek ale i když jsem se nějakou tu dobu /poměrně krátkou/na tyto kanály nedíval zaráží mě že na těch původních si nedělá skylink žádné starosti a neinformuje diváky paralelně třebas s novým vysíláním o nových frekvencích např. na ORF paketu avizovali změnu do HD souběžně ještě s původním vysíláním asi 2 měsíce dopředu ,rovněž ani na skylink stránkách jsem se o změně nikde nedočetl a jsou tam stále uvedeny původní frekvence takže nechápu tento počin.
DM 7000, PH6010, SS2,D-Box 1-Offset 120 cm + 65 cm rotor SG 2100

mohu pastnout mnoho dalších

:8)

tonek

RE:tonek

Hm pak nechápu proč jsi mi hned jako první na můj dotaz odpověděl zavádějící info že přešli na 11895 když snad ted po bližší analýze se potvrdilo že jsou stále na stejné frekvenci

DVB

oni ti to

vysvětlovali již jiní v průběhu diskuse. Ty totiž nechápeš vůbec nic ,dokonce ani zdejší pravidla :
cit...
Na webu parabola.cz v Komentářích a diskusním Fóru je dovoleno a vřele se doporučuje:

před položením dotazu (založením nové diskuse) si ověřit, zda nebyl stejný problém vyřešen již dříve.
Doporučuje se použít vyhledávání, případně ověřit, zda v poslední době některé z vláken řeší Váš problém. Aktuální problémy (nefunkčnost programů, přístupové oprávnění) mohou být v některém z nejnovějších vláken....
------
odborník který mluví o přechodu na "HD" si neumí najít frekvence TP skylinku ,který to píše na každém papíru ,
ke kartě nebo ,v magazínu atd , nemluvě o www.skylink.cz popř zde na webu máš rubriku čs stanice a nebo strýček google.

---

tak jaká otázka taková odpověď a můžeš zase nadávat na
všechny , jenom ty jsi borec.

:))) Rv :laughing: Rv

tonek

tod to sou mi veci

No jak tak koukám tak na borce si tu hraješ jen a pouze ty nikoliv já pokud bych vím nedával bych sem dotaz ostatně nyní pouze /tvé/reakce jsou toho příkladem a ostatní si z toho udělají úsudek už sami,dále nevím o jakých pravidlech to tu mluvíš ano neboj se znám je tak jako ty jenže pokud nedáš do tohoto diskusního vyhledávače naprosto přesný název uvedeného tématu tak ti to najde prd s prominutím,nebo naopak takovou směsici že je to čtení na půl dne než se k něčemu podobnému člověk dopracuje ,nehledě toho že na starší příspěvky už nikdo až na malé vajímky nereaguje a pokud vím tak v průběhu diskuse tu bylo dost rozdílných a rozporuplných názorů na věc která u mě nastala,je zajímavé že pouze a jen ty tady moralizuješ namísto toho abys odpovídal a vysvětloval situaci věcně, připadáš mi jako nafouklý balon ,přemýšlej nad tím cos tu hned v úvodu na můj dotaz napsal za blábol /že přešli na jiný kmitočet/a od toho se pak odvíjeli ty dohady čili se v prvé řadě zamysli nad sebou než tu začneš něco kázat a kvákat o pravidlech apod. namísto abys byl věcný a dal sem přímočarou radu a vysvětlení poněvadž od toho si myslím toto forum je tak děláš ze se diktátora ,promin ale dále už se nemíním s tebou o čemkoliv bavit a rád bych tímto ukončil tuto vzájemnou neplodnou konverzaci,protože je o ničem.

DVB

"to vypadá jakoby ujel oscilátor na LNB jenže na druhou stranu pokud by tomu tak bylo muselo by to ujet všude "

keby si to nemal posunuté o 5ku, tak by si ani nezaregistroval že niečo ujelo a že to na ostatných TP u teba ide, tie asi nemáš rovnako posunuté ako tú 11895-ku, že.

vador
Registrace: 6/2010

To:vador ano konečně smysluplná reakce za kterou děkuji,no tak jsem cvičně prošel jednotlivé TP u Skylinku na svém DMku a zjistil že mě na infu ukazují odlišnou frekvenci od původně stanovených ale jen řádově o 2-3MHz/ne všude stejně/ což je snesitelné a na problémový příjem to vliv nemá pouze a jen u TP 11895 MHz bylo u mě uvedeno o 5MHz více tz.11900 MHz a to už u mě žáden z kanálů u tohoto TP nešel,dal jsem tedy ruční ladění onoho TP uvedl správně 11895 MHz a vše bylo ok což jsem krátce po založení vlákna zjistil a bez dalších komplikací vyřešil takže to opravdu vypadá jakoby právě a jen u tohoto ošidného TP nastal posun výše o 5 MHz což u mého DMka mělo za následek že jsem tam měl /tmu/ takže z toho usuzuji že se na tom i tak nejspíš podepsal LNB i když je fakt stále záhadou proč nebyl posun /když už se tak stalo/na všech TP stejný takže se na tom mohl podepsat /možná/ i přijímač ,nicméně je to pro mě zajímavý nový poznatek se kterým jsem se ještě po dobu cca 10 let co tento přijímač mám nesetkal.

DVB

balóne splaskni

píšeš blbosti:
cit:
Datum přidání: 02.11.2013, 20:53.30

nejede mi transpondér na 11900 MHz Skylink ............................... zaráží mě že na těch původních si nedělá skylink žádné starosti a neinformuje diváky ..............................................
,rovněž ani na skylink stránkách jsem se o změně nikde nedočetl a jsou tam stále uvedeny původní frekvence takže nechápu tento počin.

navíc ani nečteš co ti píší jiní ,( nebo např JÁ :laughing:)

cit:
Datum přidání: 02.11.2013, 21:55.36

http://www.skylink.cz./jak-na-to-24.html#Jak+naladit+programy

zase napiš ať se pobavíme,

dík t. :laughing: Rv :)))

tonek

RE: nejede mi transpondér na 11900

Jak vidím spíše prudíš a moc ti to nejde ,naštěstí jsou tu jiní kterými se mohu smysluplně bavit,tonoucí se stébla chytá a pro svou obhajobu tvého moralizování tu nejsi schopen ničeho jiného než kopírovat mé prvotní dojmy které jsem díky tvé dezinformaci kterou jsi hned na úvod uvedl byl uveden v omyl takže se zamysli co tu blábolíš myslím že ostatní co tu čtou příspěvky na tomto vláknu si své přeberou a úsudek si udělají sami váš můžu ti oponovat dále a hájit se ale mě skutečně nebaví si s tebou psát o h...u takže tě prosím abys tu už nepsal a dal raději prostor ostatním ti totiž na rozdíl od tebe neryjou,neprudí a jdou přímo k věci,najdi si prosím nějakou jinou obět je tu spousta jiných témat a nezatěžuji toto vlákno když si totiž někdo bedlivě přečte tvé reakce tak musí dojít k závěru že jseš nejspíš pod drogama jinak to nevidím ani jedna jasná či vysvětlující a věcná odpověd.

DVB

hele

až budeš adminem tak poroučej ÁNO !

zatím třeba študuj ÚSUDKU !

ten totiž každý normální má už od mého prvního příspěvku.

a pokud se mnou nemíníš diskutovat tak mlč, a nezatěžuj.

také mne nebaví diskuse o lejně , jen se snažím otevřit ti oči aby jsi to UŽ KONEČNÉ POCHOPIL !

:laughing: Rv :))) Rv

tonek

tonek

skludni hormon ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

čí ? Tvůj

:laughing:

snad tu stupiditu někdo zamkne :ogre:

tonek

stupidita bol tvoj prispevok

přešli na 11895 R^

takze si priznaj ako chlap chybu (stane sa aj zenatemu) a prestante sa uz v tomto lajne vrtat.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

...to tonek neumí. Je třeba ho někde zapřáhnout, aby něco dělal, pak nebude mít na tohle čas.

On Air!

Saxon

a ještě mi řekni odkud přešli ???

omlouvám se všem natvrdlým kteří nepochopili že z TP který neexistuje se nedá nikam přejít !

tohle mu psali jiní i já no bohužel ,
blbec su já že se s takovýma polenama bavím ! to je jediná chyba kterou přiznávám
:crying:

tonek

zdar saxíku !
ty si také myslíš že to přejítí nebyla ironie

dík Rv

tonek

blbec su já že se s takovýma polenama bavím ! to je jediná chyba kterou přiznávám

no konečně a to chyba kardinální a zavádějící,příště tu raději nikomu ty tvoje ironické nesmysly nepiš a zamysli se nad sebou ty umělče se svatozáří na hlavě namísto toho abys napsal nějakou smysluplnou a věcnou odpověd jako u ostatních.Prostě jsem si to jednoduše v ten okamžik neuvědomil já ti bohužel sežral ten nemístný blábol který jsem si až později uvědomil s tím bych se ale na tvvém místě zas tak moc nechlubil.

DVB

saxíku

třeba mám čas že se nestarám kdo co kdy dělá !

:8)

tonek
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra