![]() |
|
Skytec NERINE versus ET 4000rozhodujem sa o kúpe nového prijímača na vianoce.Na fórach som našiel na tieto dva celkom pozitívne recenzie. Chcel by som poradiť od niekoho, ktorý má už s nimi skúsenosti ako je to medzi nimi s kvalitou obrazu SD a HD, spoľahlivosťou(zamŕzanie) a rýchlosťou prepínania HD a SD kanálov. Vďaka. |
stanly
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 23 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
Rychlost přepínáníET4000 přepíná SD i HD kanály prakticky bez prodlev ihned po namáčknutí DO. Prodleva je dána rychlostí CAMu, ale FTA nebo dekódované kartou programy jedou hned. Za sebe ET4000 doporučuji, Skytec neznám a jak tak koukám, nemá moc velkou podporu, kdežto Xtrend má na ABF svůj celkem živý oddíl, což se počítá :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000podpora na skytec je naht tp:/ /www.digitalne.ellano.sk/for um/skytec bez medzier |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
Skytec NERINE / HD-BOX FS-9105+HD versus ET 4000Riesim tuto istu dilemu asi 14 dni.LINUX nepoznam...Ako je to zo spolahlivostou tychto prijimacov, zamrzanim? Poradte, Tí čo uz tieto stroje vlastnite.... Dakujem :O ...už dlho lovím...
|
casar2
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
casar2od koupi a nakonfigurování XT4000 před čtyřmi týdny se mi ani jednou nesekl, nemusel jsem restartovat, nic... Což bylo u DM800 klon SciFi - ale netvrdím, že je to u DM pravidlo, naopak, druhý DM800 mi bez restartu jede určitě přes rok, spíše u těch klonů je to co kus, to originál.... XT doporučuji!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Vlastnim Optibox Anacondu HD i ten Xtrend ET4000, Xtrend je proste obrazove lepsi.Ten Optibox Anaconda HD, si myslim, ze je vnitrkem stejny s vyse uvedenym HD Boxem, nebot v nem mam i firmware z HD Boxu. Takze ja doporucuji XTrend, jen jste prosvihli spravnou dobu, nebot zdrazil o 1000Kc. Pokud mate problem s Linuxem, tak Vam ho prodejce predkonfiguruje at uz zdarma nebo za poplatek. Pokud do tech linuxovych boxu nebudete instalovat nesmyslne pluginy, tak ho budete mit stabilni a rychly. Ten Xtrend ET4000 je sice jejich nejslabsi model, ale obrazovy vystup je skutecne brilantni, nevim proc, ale ten rozdil mezi obema boxy vidim i na HD plazme. Na Full HD projektoru jsem pak mel pocit, ze ten obraz z te anacondy byl takovy mazly. Mluvim o HD signalu, na SD jsem se nezameroval. Je to sice nejslabsi model, ale i pri HD signalu se procesor z 80% flaka, takze HW je bohate naddimenzovany. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
to tomkojestli podporu na Skytec dělají řadoví prodejci tak to potěš:laughing: Nohy na ramena a pryč od takých šuntů . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
lubos3necSouhlas..... taky jsem měl na mysli neoficiální podporu, komunitu na AFB atd. a ne fórum pod kuratelou prodejce, tenhle odkaz mě maximálně tak rozesmálXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000porovnavaji se zde STi a Broadcom procesory to je celkem neporovnatelne,ale kdyz uz jsem u tech levnejsich prijimacu,tak co treba XPEED LX1 ten ma taky broadcom procesor je to celkem podobne jako ET4000,sice u XPEED neni prima podpora OpenPLi,ale i tento firmware je k dizpozici,prima podpora pro tyto prijimace je od OpenATV drive AAF,HDMU ten jsem zatim netestoval,ale mohl by byt zajimavy,testoval jsem i OpenPLi,ale u nej bohuzel neni mozne nastavit CVBS vystup a ja mam na testovani jenom starsi TV..ted tam mam OpenATV uz par dni a vse je stabilni,fakt je ze OpenATV je docela neprehledny,ale da se zvyknout,no a vetsina lidi to stejne bude provozovat na HDMI vystup a tam OpenPLi jede v pohode a v pristich dnech otestuju ten HDMU,ktery je znamej jako nejlepsi nejstabilnejsi enigma2 pro spark stroje... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
gsmobiljsem nepochopil.. ten HDMU je pro XTčko nebo Xpeed? DíkyXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
gsmobil1. Kdyz ty pristroje se pohybuji ve stejne cenove kategorii, tak je logicke je porovnavat, uzivatele nezajima jaky maji procesor, ale primarne by je mel zajimat jaky maji obraz.2. Xtrendy i VU maji stejny procesor, proc ty XTrendy maji obraz pekny, zatimco u VUcek si uzivatele na obraz stezuji. Asi to neni jen o tom procesoru, skutecne by mne zajimalo v cem je zakopany pes. |
JerryG
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Pes je zakpany v tom aspon moja skusenost, ze co sa stazuju si nevedia nastavit ani telku, ani box a potom sa hlada vinnik.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereMozna mas castecne pravdu, ovsem, ten kdo si koupi VU, tak u toho uz bych predpokladal, ze vi co a jak nastavit. Ja jsem obraz VU nevidel, ale prave na zaklade techto negativnich reakci jsem si ho nekoupil, protoze to bylo pro mne zbytecne riziko. |
JerryG
![]() |
|
upřesnil bych... že to není ani tak o nastavení satelitu pro sledování stanic, ale neznalí lidé pokud se domáknou vícečiméně nereálných PR keců o tom, že linuxový satelit zvládne vše od vaření kafe po brouzdání na Fejsu, tak do toho začnou vrtat, nahrávat jeden plugin přes druhý a je vymalováno. Já si myslím, že si s Linuxema dobře rozumím, ale rozhodně bych nikdy do přístroje nenahrával nic co nesouvisí s tím, k čemu je satelit určen, to znamená sledování televize. v mých dvou přístrojích nemám jediný plugin navíc nad rámec technického minima, jen v Xtrendu EPG Refresh a Sherlock, nic víc... ani TS panel, nic.... proč taky?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Neviem či v SR vôbec ET4000 ešte niekde kúpiš. Mal by byť nedostupný minimálne mesiac. |
krizo
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000VU+ sa predava vsade vo svete vo velkom pocte, tolko ludi nemoze byt slepych. Aj ked kazdemu sa paci iny obraz to priznavam, ale keby to bola pravda co bolo asi zavisle na prvych driveroch, ked to prislo na trh, urcite by sa to nepredavalo ako tu, tak aj inde.A ze sa to predava je bez debaty, uz len podla rozsahu podpory v roznych krajinach.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
ApriliarsvČistá pravda,OBRAZ,max.ještě pvr,na jiné pokusy -jinou krabici ! R^Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
liquere"VU+ sa predava vsade vo svete vo velkom pocte, tolko ludi nemoze byt slepych."samšundy TV-sa predava vsade vo svete vo velkom pocte, tolko ludi nemoze byt slepych. co už nadělají,když to mají doma,nastavit na nejlepší obraz a zvyknout si,hlavně nekoukat okolo,nebo zjistí realitu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Vsetko sa da vratit alebo vymenit, ale ked vidim u niekoho posunute farby na odtien teply na 70%, jas kontrast skoro 90% farebnasytost 80% a cuduje sa ze ma zly obraz, patri lekarovi....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000To : liquereProsim Ta Tvoj prispevok hovori o akom prijimaci? Ja dnes objednavam Skytec NERINE. Dik ...už dlho lovím...
|
casar2
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Hovori o nastaveni tv, potom mozes pripojit aj rychlovarnu konvicu a vysledok je o nicom.Skytec je ako hd box a ostatne znacky ktore su na STI cipoch.Keby sa Tomikovi chcelo mohol by sa ti vyjadrit......... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to casar2prosím ťa, ak kúpiš Nerine a otestuješ ho daj na fórum svoje dojmy a skúsenosti. Ja sa tiež k nemu prikláňam nakolko má aj CI slot a kto vie čo zas vymyslí Skylink. Z celej tejto diskusie som sa stále nedozvedel o kvalite obrazu Nerine (či je lepší, rovnaký alebo horší ako u ET). Vyzerá to tak, že tento stroj vlasní málo ludí aj keď na trhu je už rok. Okrem fóra na ellane sa o ňom dá velmi málo dozvedieť a čo sa týka podpori tak na ellane je toho celkom dosť. Škoda, že na AB fóre je o ňom skutočne minimum, nakoľko si myslím, že za cenu niečo cez 100 eur a podľa špecifikácie by to mohol byť celkom dobrý prijímač. |
stanly
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000https://www.parabola.cz/forum/topic-79439/5/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000ak nepotrebujes 2 tunery a nechces sa odbavovat na PIP s dvoma HD programami, tak budes s et4000 max. spokojny. Obraz je fakt vyborny, prijmac stabilny, vies dat don kadejake pluginy kompatibilne s VUckami (ak potrebujes).Malinka krabicka, s pasivnym chladenim cize uplne ticha, ktora vie nahravat na ext. HDD. Udjane ma suciastky dimenzocane a podstate vyssie teploty ako konkurencia, cize je predpoklad dlhsej zivotnosti. Odporucam ti to kupit uz s nakonfigurovanym image a budes mat uplny pokoj (len si doladis podla seba prkotiny). Da sa kupit aj na SK. |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
to quixLíp bych to neřekl. S nastavením jsem sice celý den po koupi zápasil, páč jsem se rozkoukával po netu, co kde je, ale od té doby jen Xtrend zapínám a vypínám, vůbec nemám potřebu do toho hrabat, hraje skvěle! A stojím si za tím, že durhý zde zmíněný přístroj nemá žádnou pořádnou podporu - tu od dovozce neberu jako relevantní.... Jenže nalijme si čistého vína, zde zase někdo chce uškudlit každý groš...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
@apriliarsvTreba mysliet aj na kompatibilitu s pluginmi pre DM a VU - pri xtrende to problem nie je (vdaka e2 vo flash a MIPsel procesoru). Predpokladam ze skytec bude v tomto poriadne okresany. Cena za et4000 je dnes uplne primerana jeho kvalite, podla mojho skromneho nazoru.A este som zabudol na spotrebu - ta je az komicka, to uz clovek nemusi ani vypinat. Hodit don OpenPLI 3.0 a et4000 ide uplne paradne. |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |