![]() |
|
Skytec NERINE versus ET 4000rozhodujem sa o kúpe nového prijímača na vianoce.Na fórach som našiel na tieto dva celkom pozitívne recenzie. Chcel by som poradiť od niekoho, ktorý má už s nimi skúsenosti ako je to medzi nimi s kvalitou obrazu SD a HD, spoľahlivosťou(zamŕzanie) a rýchlosťou prepínania HD a SD kanálov. Vďaka. |
stanly
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 23 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
to quixBohužel trojkový OpenPLI se už nevyvíjí, já jsem přešel na čtyřkový SatDreamGR, spokojenost! A to jsem to ještě vyhrál s cenou za ET4000 o litr menší :-))))Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Může mi někdo vysvětlit jak v tom et4000 provedu aktualizaci modulu nebo jak nejrychleji bez zapnutí TV zjistím která rozhlasová stanice mi zrovna hraje než mě začnete obviňovat ze škudlení každého groše de.menti? Opravdu je tak těžké POCHOPIT, že někdo může mít JINÉ požadavky než jediný správný hotový člověk?Je si někdo jist, že když k němu přijedu s vlastním přijímačem, tak ve slepém testu na JEHO zobrazovači pokaždé pozná z kterého přijímače obraz TV zrovna zobrazuje? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Bez zapnutí TV to zjistíš tak, že naťukáš do prohlížeče IP adresu a najede Ti podobné prostředí, jako Dreamboxmedia Control, kde můžeš přepínat, spouštět nahrávání atd... Aktualizace přes USB aniž bys musel mít XT připojen k PC během 3 minut. A rozdíl mezi ET4000 a DM 800 HD klon naslepo opravdu poznám, VU jsem neměl, nehodnotím jej....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
dodatekaha, Ty asi narážíš na fakt, že ET4000 nemá displej, to je celkem ztráta, připouštímXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Téma není o DM800HD klon ale jiných přijímačích. (Tedy pokud ještě umím číst).Skvěle. Abych zjistil která rozhlasová stanice mi právě hraje, vůbec nemusím zapnout televizi. Stačí zapnout počítač. Takové zjednodušení jsem opravdu nečekal. To už ten seznam na papírku vychází lépe.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to Tomik535Píšu, že absence displeje je minus, ale Ty vidíš jen to, co chceš, aby sis kopnul... ale že mě ta Tvá jízlivost vůbec překvapuje...Rovněž Ti nemám problém vmést do xichtu Tebou napsané "když k němu přijedu s vlastním přijímačem" ... takže já s jiným přijímačem porovnávat nemohu, Ty ano... rovní a rovnější, jako vždy u jistých lidí... Z mé strany k tématu vše. Já si vybral a nakonfiguroval přijímač sám a nevidím sebemenší důvod radit jiným... Je to kažého boj, každého prachy, každého oči, neřeším... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
@Tomik535ak si kupujes satelitny prijmac na pocuvanie radia tak to je problem. Rovnako ako smartphone na editaciu fotiek, tablet na telefonovanie a pod. Pointa je - satelit je pre 99% ludi na pozerianie TV, hlavnym kriteriom pri pozerani TV by mala byt kvalita obrazu, az potom ostatne (uprimne kolko casu bezny clovk stravi zabavanim sa s funkciami, pluginmi vs. kolko casu cumenim na obraz?)Stanly chcel poznat nazor majitelov, tak som sa podelil o svoj, nikomu nic nevnucujem, rozhodnutie je uz na kazdom z nas co si vyberieme. Osobne uprednostim kvalitny stroj so skvelym obrazom, pred smejdom s x polovicatofungujucimi funkciami. |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
to quixPrdlajs, zde vůbec nešlo o poslech rádia, prostě si někdo našel zástupný důvod k vypíchnutí negativa, nalijme si čistého vína....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000@quix, s tím se dá jednoduše souhlasit, ale už někdo dokázal (mimo zdejších žvástů) třeba v nezávislém slepém testu, že jeden z těchto dvou přijímačů mezi kterými tazatel vybírá má horší obraz než druhý?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Tak tohle je něco, čemu já říkám "duševní strava". |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Jediné co v této diskusi může mít význam je vypíchnutí rozdílů, aby si tazatel mohl upřesnit(vyjasnit) požadavky a nakonec správně vybrat. A ne stále dookola si chválit ocas vlastním přijímačem. Jestli tohle tazateli pomůže tak pánbů s ním..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pozrite si na youtubekontrola uniku plynu v cine a budete mat hned jasno. R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000OK, rozumiem: ja som et4000 videl v priamom porovnani s Octagonom 918, Vantage, a starym neHD Humaxom. et4000 vyhral, v tesnom zavese Vantage, Octagon bol na SD uz vyrazne horsi.Poznamka: v case ked som to porovnaval, som mal et4000 este len pozicany. Ale uznavam, ze nejake drasticke rozdiely bezny lajk bez priameho porovnania nezisti, resp. si neuvedomi. Podobne je to ale aj s TV, zvkom pri audiozariadeniach atd. az ked uvidis kvalitnejsi displej tak zrazu si povies "nejake je to krajsie ako to na co som zvyknuty". |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Tazatel se ptal na par veci:- jaka je kvalita obrazu - jaka je rychlost prepinani - jaka je stabilita Na vsechny dostal odpovedi, ze kterych vyplyva ze ET400 je urcite lepsi v obrazove kvalite, coz je snad primarni a v ostatnich na tom neni urcite hure, spise naopak. Ja jsem mu napsal porovnani s Optibox Anacondou HD, ktera si myslim ze ma streva stejna s tim Skytecem, coz si muze dohledat, zda je to skutecne pravda. Xtrend ma oproti Optiboxu lepsi obraz i na obycejne HD plazme, nevim proc, ale je tomu tak. Pro ty, kteri se HD plazmam posmivaji, tak obraz je jednoznacne lepsi i na Full HD projektoru. Z Anacondy je obraz mazly na hranach, xtrend je ok. Bavim se o HD 1080i signalu, vystup boxu byl i takhle nastaveny. Xtrend ma i "lepsi" barvy. Takze v dobe, kdy se dal poridit za 3300 tak obrazove zrejme nemel konkurenci, je mozny ze ji nema ani po zdrazeni. Takze pokud tazatel myslel ty otazky vazne, tak z odpovedi ma jasnou odpoved co si vybrat. Ovsem pokud je primarni cena, coz nenapsal, tak si vybere Skytec. Ta Anaconda nema obraz vylozene spatny, ale proste je horsi nez xtrend, kdyz to nebude s nicim porovnavat a nebude to poustet na projektor, tak mozna bude spokojeny. Akorat mam pocit ze Xtrend je ted rozhadany s OpenPLi. Kdyby nekdo ten Optibox chtel, tak je k prodeji a ma i display. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
JerryGProč by měl být Xtrend pohádaný s OpenPLI? čtyřkový FW se normálně vyvíjí, každý den je nové image :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
apriliasrvMoje chyba, na openpli foru bylo tema, ze zaviraji xtrend forum, ale ted jsem se nato dival jeste jednou a spravne je, ze nejaky jiny web zavira xtrend forum, takze moje chyba.Jeste je mi divny, ze pro tu et4000 uz nejsou novy image trojkove verze a nikde jsem tam nevidel zminku, ze tu trojkovou verzi prestavaji vyvijet. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Skor si mohol citat ue koncia podporu pre dreamy.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to liquereano, tohle je ono, pro DM ji ukončili, proběhlo to i zde někdy minulý týdenXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Skytec NERINE versus ET 4000Mě by stačilo kdyby některý z těch strojů měl stejný nebo malinko lepší OBRAZ,než mnou provozovaný Aligátor/manhattan/,na hdready plazmě sd i hd max spokojenost,smůla je v tom,že budu muset dát na recenze a ne že bych se nebál!!! :(( :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |