![]() |
|
MGM WTF? OMG! Ve Skylinku1) MGM v roce 2013 s celoobrazovým rámečkem? OMG... , kdo je vysílatel tohoto pro CZ?2) právě přehrávaný film Barry Lyndon: bez sub a ve všech třech jazykových PIDech (cz, en, hu) slyším ENG... Jak to slyšíte Vy? A i v UPC, nejen ve Skylinku... Vím, že dnes SKYLINK cosi měnil... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: MGM WTF? OMG! Ve SkylinkuChtěl jsem si nahrát tuto Kubrikovinu, csfd 85%, ale asi mám smůlu co?A to jsem si chtěl skylink předplatit... Pochybuju, že za to může můj box. |
Hollys
![]() |
|
RE: MGM WTF? OMG! Ve Skylinkubtw: nevim presne jak je to s Barry Lyndonem, ale Kubrick a posleze i jeho dedicove vyslovne dabing jeh del pro nektere ci dokonce vsechny mozne trhy zakazujiT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
MUZETE nekdo prepnout na MGM?Aha, no tady jde ale spis o to, ze tam NEJSOU dostupne ani cz tItulky...Muzete se jiknout, zda vidite nyni DVB nebo TXT nebo jine titulky? Nebo je bug u mne? Hadam, ze vypalene titulky do obrazu (jako to praktikuji napr. pra.ata na HB.) by si asi Stanley nepral :-) |
Hollys
![]() |
|
RE: MGM WTF? OMG! Ve SkylinkuDAFUQ GLISNIK UMAD? ROFL! |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
![]() |