![]() |
|
OSD Skin for VU+ s VTI/BHVybírám nový skin pro svůj receiver. Doteď používám skin DreamTV-HD, který mi vyhovuje po stránce designu, stability, přehlednosti na stopro, ale chybí mi u základního banneru informace o frekvenci, polar, SR a družici a také info o AV bitrate sledovaného programu. Ani v oblíbených seznamech se to nedozvím/frekvenci/. Toto všechno třeba splňuje Dark RED - TV, ale ten je zase moc přeplácenej barva atd. Špatnej neni Discover, ale ten nemá AV bitrate a je ořízlej po stranách, podobně je to u dost dalších skinů.Neznáte někdo něco se vkusem DreamTV-HD, aby to ukazovalo vysílací parametry a popřípadě i bitrate? HD Glass moc nemusím, co si pamatuji z cca dvou let zpět, bývali problémy se stabilitou/zelená smrt/. Díky za info. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHHD Glass je uz ze stabilitou uplne jinde, alespon u DM snad je to i u VU |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHO vsetky info co bezny clovek potrebuje sa ti postara plugin sherlock a co sa tyka skinu mrkni na metrix, navolis si co chces aby zobrazoval. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHNebo zavolej Sylvii Bommes. :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHaihdcontrolerpichmod_2.9black-elegance-hd |
efly
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHV pluginoch je sherlock - ukazuje bitrate. Zaplní to ale skoro celú obrazovku. Ďaľší plugin je bitrateViewer. Ten zabere asi tolko miesta ako zobrazenie hodín. Cez TS panel je sherlock priamo vo vu je bitrateviewer. Obidva sú spoľahlivé.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHčo sa týka skinu pre teba by bolo najlepšie nexgengradient http://leteckaposta.cz/891415715vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHCo se týká bitrate, nejde mi vůbec o plug-in,jde mi tento údaj ve skinu. Měření bitrate je součást i v image VTI. Zkusím tedy ten HD Glass. Ten Black-elegance jsem zkoušel, ale moc se mi nezdá. Zatim díky. Jeste si vzpomínám, ze nebyl špatný Nemesys.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHOpenStore MyMetrix a mozes vyskladat aky len xces R^ R^ R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
wwwečo je to xces ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
bretahKolego Sylvie + 1, se vyskytuje na 12574/H/22000 19,2°E , na odborné TV o Sat. technice. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: OSD Skin for VU+ s VTI/BHmám vu+duo,vti 6.0.0 a hd glass naprosto bez problému,žádný zelenáč,pohoda. |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
ces...Kolego, nejsem Sylvie. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
HrnekDíky za info, v dohledné době vyzkouším.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
CESforOpět přispíváš do treadů, které nemáš čím obohatit, jen zasíráš forum blbostma. Zkus s tim neco udělat...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |