Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink zahájil další fázi testů surflocku

Kdy ji zahájil den datum? Mě program hraje bez potíží. Jen si musím vyčkat minutu než naskočí a poté no problém. Minuta čekání je nic a to jen pokud je přijímač vyplý celou noc v pasivním pohotovostním stavu. Pokud je v aktivním nečekám. Mě by jen zajímalo kdy to změnili. Víte kdy a kdo to zaregistroval ?

petrpupa
Registrace: 9/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74
Odpověď v diskusním vlákně

miro75

Už nie Fishing,ale 360 Tunebox.

atr2009
Registrace: 12/2009

to co tady

řeší šítling,je jen pozdní lítost,velcí sdíleči to mají vyřešeno,malí pláčou a odpadnou,ale přínos pro šítling bude nula nula nic,protože spousta legálních koukačů odejde,jen si hrajte,kdo se směje naposled,ten se směje nejlépe,piráti jsou vždy o krok napřed,i když připouštím je to zlodějna R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Skylink zahájil další fázi testů surflocku

V M7 Skylinku by si měli položit otázku:
Kdo jejich službu aktivně používá a platí jim za ni peníze!
Neboť mladá generace poznamenaná PC-FB-TW atd... to není, vše potřebné si sežene na internetu.
Naproti tomu generace, která se s tímto moc nekamarádí, jim právě kouká na jejich službu. Tato komunita nechápe neustálé testy M7 Skylinku, které mění uživatelské vlastnosti jejich zařízení k horšímu.
Při zapnutí SAT očekávají svůj zaplacený program.
Jenže ono NE. Pryč jsou ty doby, kdy to bylo spolehlivé-funkční.
Nyní- nevypínejte SAT, rychle nepřepínejte kanály, čekejte 1 minutu do náběhu, restartujte, jaký máte firmware, jaký máte přístroj, nenahrávejte více pořadů, pozor na obměnu zápisů..při příjezdu na chatu čekejte i 30 minut, za chvíli máte i správný-platný certifikát atd... :lookaround:
Jakou mírou trpělivosti se vybavit! A hlavně co dodat, aby to vydrželo korektně fungovat alespoň dva roky? Hmm?!
.........................................................
Tak vyhlašte datum mm yy, od kdy bude muset být nutností výbava xy, zavede se natrvalo omezení hh...blabla a skončete s neustálým vrtáním do systému :( Neboť už pomalu nikdo neví, co zas příjde za chvíli. Co klekne a hlavně proč?!
........................................................
Systém IRDETO/ICE je dokonalý, jen všichni mají šroty, protože jim uspokojivě nefunguje :lookaround:
Hlavně, až se vše dotestuje a doladí, aby ještě bylo komu, ten skvělý produkt nabídnout.
:-/
Tak otevřte oči! :) ;) :)
Jednoduchost, funkčnost a kvalita! Toto je potřeba! :8)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

já souhlasím,ale myslíš,že si toto přečte někdo od nich a rozsvítí se mu?,i kdyby si to přečetl někdo z těch vrtalů,tak to nikde říkat nebude,přišel by o místo,které bylo vytvořeno právě k tomuto účelu-testovat,jinak si myslím,že jsou natolik chytří,že to co jim tady píšeme dávno vědí R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Zcela jistě! ;)
Opakování je matkou moudrosti!
A co je novinkou a hitem v řízení společností, pokud se chtějí posunout vpřed?! ;)

Delta1

Delta1

pokud se ptáš mě,tak já nevím R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierepetr

Piráti nemají nic vyreseno, staci jen vyšší zabezpečení, než nyní testují! Novou hellas mají již vyresenou, , ještě řeši paring.To bude i u nas, časem i u freesat! Tak ze z louže do blata.

amper
Registrace: 6/2008

amper

jistě máš jiné informace R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

To nevadí pokud nevíš. Třebas to nevědí ani jiní.
Pokud vědí a zachovají se podle toho, tak se to do roka projeví :)

Delta1

Vrchní vrtal Koudelka bude mlčet jako hrob ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

alda

ano, lebo UPC sa az teraz dozvedelo, ze existuje sharing ;P

radolaco
Registrace: 2/2010

Skylink zahájil další fázi testů surflocku

Byl jsem 3 dny mimo, ta 360tka normálně jede, ten SF má být jako zaplý? ne...

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

no když na to koukáš jako jediný,nic nepoznáš R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Nemáš pravdu. Já jsem na 360tune box přepnul a čekal jsem několik desítek vteřin, než to naskočilo kvůli dekódování. Koukal jsem na to jediný.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

to joscer

No dobře, a má ten SF jet i nyní? Myslím si, že bychom si měli sdělit dojmy jak to komu jde, ať už má kartu, nebo share. Mě to jede na kartu (CCCam 2.3.0) i share (Oscam Ymod, MGCamd 1.35, CCCam 2.1.4.), náběh do 2 sec max. Zkoušeno na Xtrendu 4000, DM800 HD a Arivě 200HD

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

apriliarsv

V TechniSat TechniStar s modulem Smit CRW (zelenomodrý) a kartou ICE vždy po přepnutí na tento program poprvé po zapnutí přístroje (přes noc a co jsem v práci je ve standby) je prodleva několik desítek vteřin, než to naskočí. Stejně jako to dělalo u F&H.
Odpoledne jestě můžu vyzkoušet u TechniSat HD8-SX s modulem TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ s kartou ICE Next.

Tipnul bych si, že surflok testují na omezené sérii karet a to na stejné sérii, jako testovali u F&H.

joscer

me to jejich vysilani 360tka obcas neznatelne skube

Hollys
Registrace: 3/2009

Nebyl po 360tce vzat na milost AutomotorsportHD? :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535

Včera to na AutoMotorSport HD ještě přepínalo normálně. Žádné minutové čekání jako na 360tunebox. Uvidím dneska.

joscer

Tomik535

Ne, AMS jede normálně přes ICE kartu v DM, i přes share... ECM pod dvě desetiny....

apriliarsv

Tož dík za info.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

řeší šítling,je jen pozdní lítost,velcí sdíleči to mají vyřešeno,malí pláčou a odpadnou,ale přínos pro šítling bude nula nula nic,protože spousta legálních koukačů odejde,jen si hrajte,kdo se směje naposled,ten se směje nejlépe,piráti jsou vždy o krok napřed,i když připouštím je to zlodějna R^ :laughing: R^

Presne tak !!! Ked to pred časom zapli, za niekolko hodin už to išlo na východ od nas v pohode....velky to maju vyriešené. R^

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan C

Mám nasdílenou kartu do ložnice a k mámě, tzn nejsem "velký" a jede to jako vždy.... takže podle mě (zase) se jedná o bouři ve sklenici vody

apriliarsv

apriliarsv

Ano ved ja viem maš pravdu, ale ja som pisal o tom čo bolo pred časom....a čo možno na nas chystaju v skylinku

Milan C
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra