, sekce: Příjem DVB-T |
|
Nefunkční EPG u programů ČTU programů ČT v multiplexu 1 i v HD verzích RS 7 mám už asi dva dny neaktuální EPG. Při přepnutí se ukáže aktuální EPG,ale během pár vteřin se objeví cca. 2 dny staré. Na Freesat to jede bez problémů.Má s tím také někdo problém,nebo chyba u mě? |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 109 |
|
|
RE: Nefunkční EPG u programů ČTTo samé u TV Panasonic a receiveru VU+On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Nefunkční EPG u programů ČTVčera som si to všimol na Skylinku. Presne ten istý problém. Ale v celodennom prehľade cez EPG sú informácie aktuálne. Reciver X-Trend 9500.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 391 |
|
|
RE: Nefunkční EPG u programů ČTAno, minimalne vcera cely vecer v DVB-T mela CT chybne EPG "soucasne/nasledujici", ktere prepisuje "prehled" EPG - ten byl spravne. Dnes rano uz OK. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
|
|
RE: Nefunkční EPG u programů ČTAno, blblo to uz par dni...ale dnes je vsetko ok. Teda na Skylinku. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
|
|
nechtěl jsemvečer věřit tomu , že by na S.L. měli něco blbě !testoval jsem několik strojů a sw , zajímavé že EPG šlo dobře ! info o programech bylo blbě , aspoň u mne ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
tonekSL může za problém v pozemním vysílání! . ČT má problém! Nemají sjednocený epg. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
to satman1nic takového jsem nenapsal , necítím potřebu zakládat každý den vlákno a prdu tak se ti omlouvám že jsem v rubrice DVB-Tzmínil sat providera S.L. Jen jsem chtěl rozpoznat zda šlo o stejný zdroj chyby ? někdo píše o EPG , já zaznamenal chybu v INFO ! třeba někdo napíše jak to bylo v pozemáku doopravdy ? :O |
tonek
|
|
RE: Nefunkční EPG u programů ČTTonek u konkurenčního fóra o tom diskutují mrkni tam a uvidíš. Chyba na straně ČT |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
tonektonek pise "někdo píše o EPG , já zaznamenal chybu v INFO !"Vsechno je to EPG. EIT present/following = "soucasne/nasledujici" = "tonek INFO" EIT schedule = "prehled" = "tonek EPG" |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
|
|
RE: Nefunkční EPG u programů ČTvše ok na kanálu 29 Mux 1 i na kanálu 41 Mux 7(reg. síť 7-1A)tzn. vysílač Kojál-Mikulov a vysílač UH. Hradiště RovninaVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
|
|
RE: Nefunkční EPG u programů ČTjen pro upřesnění na Tv Panasonic TX-GN13Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
|
|
ivovydíkpokud je to jak říkáš proč jedna polovina byla OK, a druhá nikoliv ? |
tonek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|