Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

zvuk NGCHD Sky link

Skontrolujte prosím,či vám ide zvuk na NGC HD aNGC Wild HD na Sky Linku.Odkedy sú tam tzí maďari mne nejde. ďakujem

jurko
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nat Geo Wild HD a NGC HD problem na Vantag...

Nyní jsem přišel od známého a je to přesně jak píše Saták1,Gosat 7056 + ICE = oba programy funkční s hláškou kódovaný program uprostřed. Bravo Skylink,už aby to fakt přešlo zpátky do těch československých rukou. ;P

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Problémy NGC a NGW u TF už asi vyřešeny. Teď jim zase vypadlo ATV-hu :-)

pf09
Registrace: 8/2010

TV2 pardon...

pf09
Registrace: 8/2010

Nat Geo Wild HD a NGC HD problem

Ano,na topfieldu uz to zase funguje jak ma.

zelinka
Registrace: 1/2012

Dnes po příchodu z práce jsem zkusil zapnout Ng wilde HD a NGHD a stále v kodu, nechal sem chvíli zapnuto a čekal. Po chvíli se obraz objevil, ale byl zamrzlý a trochu rozsypaný. Takže jsem zkusil vytáhnout kartu, přepnout na ČT, zasunout kartu a pak opět na NG wilde Hd....pak vše naběhlo korektně a běží doteď. Ptám se, jak dlouho bude Skylink z nás platících dělat testery? Když chce něco testovat, ať si to testuje na kanálech typu paprika, F&H a podobných sra*kách, né na HD kanálech. :fuming:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

RE:Nat Geo Wild HD a NGC HD problem

Dnes jsem vzal přijímač a jel do prodejny kolem kde jsem ho koupil.Pán přijímač zapojil a at mu prý ukážu které stanice mi nejedou,no a samozřejmě NG HD i NG Wild HD jeli bez problému a já byl za blbce.Jen jsem zvědav jak mi Skylink zaplatí cestu do prodejny.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

Testoval sem na 3 ice kartách a vše jede bez problémů. Isio s1, Hdbox a LG TV

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

Ale kdy jsi to testoval? ;) To už to možná asi chodilo.

hobo
Registrace: 1/2007

Jak jsem říkal Skylink jsou (nevhodné slovo). Mám také Vantage 8000 S HD a jsem rád, že ty (nevhodné slovo) ze skylinku nemám adoporučoval bych to každému.

viking
Registrace: 9/2005

@viking

a co tedy doporučuješ,Digi je odpad,Freesat než se rozhoupe a přidá stanice které Skylink již nabízí taky trvá..jedině tak O2 Tv.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

potvrdzujem, hlaska zakodovane na oboch kanaloch aj ked funguju. skylink ready gosat 7056.

satan
Registrace: 1/2006

Bohuzial, u mna stale nic. Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Od půl třetí co sem dorazil.

satman1

Karty mám v irdeto a cw modulech. Problém bude asi s unicteckama kontaktovat výrobce.

satman1

Tak nic, dva najhodnotnejsie kanaly Skylink nejdu, ale pribudlo mi 11 SD programov ugrofinskej hatlaniny. Ked to pojde tak dalej, do polroka budem mat vsetky HD CZ a SK programy nahradene nigerijskymi folklornymi FTA...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

:laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

satman1

Jj v modulu Technisat CW Ice karta žádný problém.Ve čtečce problém.Kotaktovat výrobce v případě Vantage 7100S?To je lepší jít na pivo. ;)

hobo

Tak u mě další změna, NG wilde HD stále normálně šlape a u NGHD po přepnutí asi dvě vteřiny normálně vše funguje a pak se to sekne a konec. Kdyby měl ten Glisník aspoň trochu slušnosti a místo těch tlachů o Hungároších raději nám platícím klientům zdělil co s tím zase ti jeho " pruhovaní inženýři" udělali a kdy se to vrátí do starých kolejí. Chtěl sem si opět na konci roku, jak ostatně každý rok předplatit HBO max pak, ale pokud by mě čekalo něco podobného, tak to raději pošlu peníze jinam. Rv :((

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

wladys

wladys ptal sem se teď kolegu a všem to jede chyba u tebe napiš na čem se divas a pak budeme chytřejší a jestli máš unictecku tak kontaktuj výrobce a nesvadej to na skylink.

satman1

satman1: Nejde to viacerym. Chyba musi byt na strane Skylinku, ked doteraz NG isli OK a po pridani madarov prestali ist. A virtualna pozicia s NG HD DUT taktiez ide, a to aj v unicitacke.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Kup si modul a pojedeš bez problémů.

satman1

mne jedou všechny NG HD i NG Wild HD ale cz zvuk prostě nejede někdy jenom na 2 sekundy a pak ticho. Rv
Hungary zvuk jede ok ale ten mne nezajima, psal i na FB skylink a že o tom vědí a pracuje se na tom.

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

satman1

Příjmač mám v podpisu.... rada typu kup si modul mě v tutochvíli opravdu pomůže. Celou dobu vše šlapalo a teď to na střídačku nešlape a problém je u mě...ty jsi mi vtipálek. Někdo to u nich prostě doje*al a oni to teď neumí dát do kupy. Blbne to od té doby co spustili ty paprikáše. :fuming: ;P

wladys

RE: zvuk NGCHD Sky link

Mně na Arivě 200 (orig. V2.18B6) s kartou ICE ve čtečce taky jde jenom maďarský zvuk. Když kartu vrazím do ctyptoworks modulu, tak zvuk jde.

Dula11
Registrace: 5/2012

wladys

Máš pravdu ale to je asi tak všechno co s tím mužeme oba dva udělat.Já teda vrazil do Vantage modul co jsem měl v šuplíku-Technisat CW origo.Karta Ice se teda zatím ohřeje.Nakonec nastává zima ne? ;) Počkám možná to daj zase do puvodní funkčnosti.

hobo
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra