![]() |
|
zvuk NGCHD Sky linkSkontrolujte prosím,či vám ide zvuk na NGC HD aNGC Wild HD na Sky Linku.Odkedy sú tam tzí maďari mne nejde. ďakujem |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
RE:Nat Geo HD a NatGW HD problém s cz jazyk.s...na GoSatu v pořádku.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Nat Geo HDSony KDL-52HX805 česká stopa v pohodě. |
rychling
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Nat Geo Wild HD a NGC HD problem na Vantag...Mám Vantage HG 8000 S,karta Skylink ICE, fw. Jepssen.NG Wild HD,Nat Geo HD na 12207 v CZ verzi mi také nefungují.Jen ve verzi DUT.Psal jsem na Skylink,zatím žádná odpověď.Nepomohla ani nová instalace a naledění.Bohužel na Vantage nelze nastavit FEC ani Pilot,takže jestli nebude problém v tomto,protože Skylink prý FEC změnil.Má někdo nějaké řešení?Vantage HD 8000S.
|
josfiala
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Nat Geo Wild HD a NGC HD problem na Vantag...už jsem to psal mám 2X arivu když mám kartu v UNI čtečce tak nejde mi zvuk Na NG HD a NG WILD HD...ale v druhé arivě kde karta není,(S..RE)tam zvuk jede takže chyba není v našich satelitech ale něco zkouší v SKYLINK s kartami ICE protože sem si pujčil na den kartu čisté IRDETO a tam všechno jede jak má. Rv48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE:Nat Geo HD a NatGW HD problém s cz jazyk.s...Mne tento program uplne vypadol - jednoducho Nat Geo Wild HD nemam..... :fuming: |
Postreh
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Nat Geo Wild HD a NGC HD problem na Vantag...Na Vantage lze problém s Nat Geo Wild a NGC HD vyřešit modulem a nezáleží na fw. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkNe jen na Vantage to lze vyřešit modulem. Holt některé uničtečky mají asi smůlu. Já už to nevydržel a sehnal sem si starší CW modul Smit.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysJa som svojho casu pouzival na Vantage modul, ale ten sa dost zahrieval a pomalsie sa prepinali programy. Ako Ti to funguje dnes s modulom ? Mozes to porovnat ? Diky.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkNepozoruju, že by se doba přepnutí nějak viditelně prodloužila. Hlavní je, že to šlape. Ty dva kanály jsou u nás jedny z nejsledovanějších a sledovat je v SD rozlišení bylo opravdu jen pro silné žaludky. ;PDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkPresne tak. Pockam este par dni, snad to daju do poriadku, aj ked to trva uz dlho. Snad mohli dat v Skylinku aj nejake vyjadrenie k tomu... RvAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
chlapcičo tak skúsiť nejaké staršie FW nové niekedy, no neviem, rôzne STB, rôzny HW, ale niekedy pomôže aj staršie FW. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkSpanelska kvalita... |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkNo vyjadreni a jake, problem je na uplinku Overonu v Madridu, ktery je mimo kontrolu M7. Konec koncu to neni jediny problem na tp 12207, bohuzel ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
koudelkaNo mimo kontrolu nieje nič, ak sa za uplink platí, že ??? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkTo nás Koudelko nezajímá, co máš pod kontrolou a co ne ;) :))) , komu se platí tak ten ať se stará aby to jelo OK :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkOn to koudelka myslel tak, ze to nemuze sam opravit - musi to udelat nejaky spanel a s cizinci se obcas hure komunikuje i kdyz si sluzbu platite. Zajiste nekteri z vas maji podobne zkusenosti s cinany a korejci, kde si platite vsechno a stejne to udelaji jinak. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkPokud je to problém s kódem, tak ať ho do vyřešení problému vypnou. Takto se to všude v civilizovaných zemích dělá. :lookaround:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
wladysmáš pravdu,v civilizovaných,ale kdo by jim to testoval,když to vypnou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkTopfield SBP-2010, karta IRDETO, oba programy bez problémů! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
TondachProblém je na ICE. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkAko moze byt problem na ICE? Mam Ice a nemam vobec problem...problem je zrejme inde. Chyba je u niektorych prijimacov s Uni citackou, problem niektorych konkretnych fw. Preco to niektore prijimace spracuju bez chyby a ine nie?Skylink tiez priznava vinu, ale na trhu je kopa prijimacov, ktore robia problemy... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkMám tři ice karty a jede to bez problémů. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkJasně, že je to v kombinaci ICE a UNI. Já spíše reagoval na to čisté irdeto. Tam jsem zatím problém nezaznamenal.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: NGC HD a NGC wild HD SkylinkTakže to skončí vyjádřením Koudelky, že Skylink za nic nemůže, že to všechno ten zlej Overon a to že tyto dva kanály vůbec nefungují velkému množství jejich platícím zákazníkům nikomu nevadí. Že nevolají na call centrum, které jim stejně řekne známé nesmyly: Skylink ready blabla bla a v ničem neporadí je jasné, volají a otravují totiž hlavně prodejce a montážníky. A když já zákazníkovi řeknu Skylink za to nemůže za to může Overon, tak si poklepou na čelo a odvětí mi, že oni si platí balíček u Skylinku a ne u Overonu a chtějí programy za které si platí, což mají samozřejmě pravdu a takové nesmysly by si p. K měl nechat maximálně na porady a ne je ventilovat mimo E4G. Ukazují tak totiž pouze odborné i neodborné veřejnosti na vlastní neschopnost řešit technické problémy.... Je super když máte NGC HD a NGC wild HD ve Flexi 7, tyhle nejdou a tak si vlastně platíte za Flexi 5. Super podpora, jen tak dál... Rv |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
nendeznendez a co na tom mají spravovat když to funguje! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
![]() |