Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

zvuk NGCHD Sky link

Skontrolujte prosím,či vám ide zvuk na NGC HD aNGC Wild HD na Sky Linku.Odkedy sú tam tzí maďari mne nejde. ďakujem

jurko
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Nat Geo HD a NatGW HD problém s cz jazyk.s...

na GoSatu v pořádku.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Nat Geo HD

Sony KDL-52HX805 česká stopa v pohodě.

rychling
Registrace: 2/2009

RE: Nat Geo Wild HD a NGC HD problem na Vantag...

Mám Vantage HG 8000 S,karta Skylink ICE, fw. Jepssen.NG Wild HD,Nat Geo HD na 12207 v CZ verzi mi také nefungují.Jen ve verzi DUT.Psal jsem na Skylink,zatím žádná odpověď.Nepomohla ani nová instalace a naledění.Bohužel na Vantage nelze nastavit FEC ani Pilot,takže jestli nebude problém v tomto,protože Skylink prý FEC změnil.Má někdo nějaké řešení?

Vantage HD 8000S.

josfiala
Registrace: 12/2009

už jsem to psal mám 2X arivu když mám kartu v UNI čtečce tak nejde mi zvuk Na NG HD a NG WILD HD...ale v druhé arivě kde karta není,(S..RE)tam zvuk jede takže chyba není v našich satelitech ale něco zkouší v SKYLINK s kartami ICE protože sem si pujčil na den kartu čisté IRDETO a tam všechno jede jak má. Rv

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

RE:Nat Geo HD a NatGW HD problém s cz jazyk.s...

Mne tento program uplne vypadol - jednoducho Nat Geo Wild HD nemam..... :fuming:

Postreh
Registrace: 4/2012

Na Vantage lze problém s Nat Geo Wild a NGC HD vyřešit modulem a nezáleží na fw.

csman
Registrace: 8/2010

RE: zvuk NGCHD Sky link

Ne jen na Vantage to lze vyřešit modulem. Holt některé uničtečky mají asi smůlu. Já už to nevydržel a sehnal sem si starší CW modul Smit.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

wladys

Ja som svojho casu pouzival na Vantage modul, ale ten sa dost zahrieval a pomalsie sa prepinali programy. Ako Ti to funguje dnes s modulom ? Mozes to porovnat ? Diky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Nepozoruju, že by se doba přepnutí nějak viditelně prodloužila. Hlavní je, že to šlape. Ty dva kanály jsou u nás jedny z nejsledovanějších a sledovat je v SD rozlišení bylo opravdu jen pro silné žaludky. ;P

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

Presne tak. Pockam este par dni, snad to daju do poriadku, aj ked to trva uz dlho. Snad mohli dat v Skylinku aj nejake vyjadrenie k tomu... Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

chlapci

čo tak skúsiť nejaké staršie FW nové niekedy, no neviem, rôzne STB, rôzny HW, ale niekedy pomôže aj staršie FW.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Spanelska kvalita...

008
Registrace: 1/2006

No vyjadreni a jake, problem je na uplinku Overonu v Madridu, ktery je mimo kontrolu M7. Konec koncu to neni jediny problem na tp 12207, bohuzel ...

koudelka
Registrace: 4/2009

koudelka

No mimo kontrolu nieje nič, ak sa za uplink platí, že ???

PISTOK153
Registrace: 11/2010

To nás Koudelko nezajímá, co máš pod kontrolou a co ne ;) :))) , komu se platí tak ten ať se stará aby to jelo OK :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

On to koudelka myslel tak, ze to nemuze sam opravit - musi to udelat nejaky spanel a s cizinci se obcas hure komunikuje i kdyz si sluzbu platite. Zajiste nekteri z vas maji podobne zkusenosti s cinany a korejci, kde si platite vsechno a stejne to udelaji jinak.

008

Pokud je to problém s kódem, tak ať ho do vyřešení problému vypnou. Takto se to všude v civilizovaných zemích dělá. :lookaround:

wladys

wladys

máš pravdu,v civilizovaných,ale kdo by jim to testoval,když to vypnou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Topfield SBP-2010, karta IRDETO, oba programy bez problémů!

Tondach
Registrace: 3/2004

Tondach

Problém je na ICE. ;)

wladys

Ako moze byt problem na ICE? Mam Ice a nemam vobec problem...problem je zrejme inde. Chyba je u niektorych prijimacov s Uni citackou, problem niektorych konkretnych fw. Preco to niektore prijimace spracuju bez chyby a ine nie?
Skylink tiez priznava vinu, ale na trhu je kopa prijimacov, ktore robia problemy...

HornetF18
Registrace: 10/2011

Mám tři ice karty a jede to bez problémů.

satman1
Registrace: 9/2010

Jasně, že je to v kombinaci ICE a UNI. Já spíše reagoval na to čisté irdeto. Tam jsem zatím problém nezaznamenal.

wladys

RE: NGC HD a NGC wild HD Skylink

Takže to skončí vyjádřením Koudelky, že Skylink za nic nemůže, že to všechno ten zlej Overon a to že tyto dva kanály vůbec nefungují velkému množství jejich platícím zákazníkům nikomu nevadí. Že nevolají na call centrum, které jim stejně řekne známé nesmyly: Skylink ready blabla bla a v ničem neporadí je jasné, volají a otravují totiž hlavně prodejce a montážníky. A když já zákazníkovi řeknu Skylink za to nemůže za to může Overon, tak si poklepou na čelo a odvětí mi, že oni si platí balíček u Skylinku a ne u Overonu a chtějí programy za které si platí, což mají samozřejmě pravdu a takové nesmysly by si p. K měl nechat maximálně na porady a ne je ventilovat mimo E4G. Ukazují tak totiž pouze odborné i neodborné veřejnosti na vlastní neschopnost řešit technické problémy.... Je super když máte NGC HD a NGC wild HD ve Flexi 7, tyhle nejdou a tak si vlastně platíte za Flexi 5. Super podpora, jen tak dál... Rv

nendez
Registrace: 6/2009

nendez

nendez a co na tom mají spravovat když to funguje!

satman1
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra