![]() |
|
zvuk NGCHD Sky linkSkontrolujte prosím,či vám ide zvuk na NGC HD aNGC Wild HD na Sky Linku.Odkedy sú tam tzí maďari mne nejde. ďakujem |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
@satman1pssst to jsou ty UNI čtečky ale o tom se tady nesmí mluvit..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@Saták1A kolik % předplatitelů mají UNI a kolik % Skylink ready vynálezy? To byste se asi divili. Předplatitel je ten co platí a doteď mu to šlo bez problému, peníze od nich nesmrděly. Teď je to najednou chyba u Španělů... Sorry, ale to mi přijde jako hodně divná výmluva. Nejde přece o to v čem má uživatel kartu, ale jestli platí, nebo ne. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkNo každému to nefunguje a Skylink mi odepsal na mail, že chyba je na jejích straně. |
petis
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: zvuk NGCHD Sky linkTřeba jednají s výrobcem unictecky o nápravě. No ono to bude asi trvat delší dobu než ho najdou. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
zvuk NGCHD Sky linkTak konečně funkční |
petis
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 41 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 130 | |
![]() |
|
![]() |