![]() |
|
Zircon pre Plustelku - dobrý?Dobrý deň. Zaujímal by ma Váš názor na stb Zircon, ktorý sa predáva k Plustelke. Ide mi hlavne o citlivosť tunera, či zachytí aj slabšie signály a či nie je veľmi poruchový, pretože rovnaké menu mal aj sencor (akurát udával len kvalitu signálu) a ten som musel reklamovať s výsledkom, že mi vrátili po 30. dňoch peniaze.Citlivosť tunera ma zaujíma hlavne kvôli príjmu poľských muxov, ktoré by možno mohli byť prijímateľné aj u mňa (s poľským sitom na Hyundai stb na hrane príjmu). |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
![]() |
|
RE: Zircon pre Plustelku - dobrý?v jednej recenzii som sa dočítal, vraj má citlivý tuner. Len neviem či to tak aj je, lebo v komentároch na inej stránke som sa dočítal, že niekomu nešli kanály z tokaja ani načítať, pritom na tv Sony mu išli bez problémov. Myslíte, že do konca roka pribudnú do Plustelky aj lepšie stb? |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
![]() |
|
@paloDo konca roka pribudne na trh settopbox Strong, takze si radsej este pockaj. Jeho cena bude sice trosku vyssia, ako je cena Zirconu, ale znacka Strong ma uz co to za sebou. Cena by mala byt cca 70€. Ak chces otestovat citlivost tunera, v prvom rade si zaobstaraj poriadnu antenu, lebo polske sito s tym "specialnym zosilovacom" je nie moc pouzitelne... R^ |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
![]() |