![]() |
|
Teletext na obrazovceDobrý den,nebo spíš večer,mám takový dotaz,satelit mám Icecript S4000 HD PVR a když se na něj dívám,dělá to pouze Nova Cinema,tak se mi na televizi objevuje Novy Cinemi teletext ale jenom ta synchronizace jak je na konci teletextu a nebo čísla v těch barevných čtverečkách,ty barvy jsou na ovladači.Za chvíli to samo zmizí a za chvíli je to znova.Tak se to nepravidelně opakuje.Na Nova Cinema DVB-T to nedělá. |
Fany53
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Teletext na obrazovceNo asi to bude nějaká vada řekl bych v satelitnim přijímači. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Teletext na obrazovcenemáš omylom zapnuté teletextové titulky? |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
Teletext na obrazovceNa TF 7710HDPVR to same naskoci tri nebo dve radky teletextu jenom na nova cinema ostatni ok. |
Boogie
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
Teletext na obrazovceAhoj Boogie,čím to ale je,proč tam ten teletext skáče a jenom u Nova Cinema? |
Fany53
![]() |
|
Teletext na obrazovceTeletextové titulky zapnuté nemám |
Fany53
![]() |
|
RE: Teletext na obrazovceTopfield SBI 2050 (tzv. SkyLink ready přijímač)- pouze Nova Cinema- teletextové stránky ve vysílání. Dnes hlášeno již od třech zákazníků. ??? Nic mne kolem toho nenapadá. Pravděpodobně softwarová chyba, kterou nečekaně vyrobili vývojáři od SkyLinku, kteří ,,účinně" bojují proti neviditelným pirátům metodou pokus-omyl. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
Teletext na obrazovceKdyz prepnu novu cinemu na prima cool cekam asi pet vterin na obraz nebo se restartuje sat. primac. U prepnuti jine stanice na prima cool neni problem. Uz je nemam ulozene zasebou a mam klid. Nevim proc to dela jako ten teletext. |
Boogie
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
![]() |