Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - problemy s kodovanim

satelita 2000hd, skylink balicek multi. Ludia minimalne 3 krat do tyzdna sa mi stane, ze zapnem sat.prijimac a mam vsetky programy zakodovane. TA3 mi funguje normalne. priklad, vcera vecer som pozeral 2 hodiny film a dnes rano zapnem satelit a vsetko je zakodovane. to si mam predtym ako budem chciet nieco pozerat spravit cez net refresh aby som nieco videl? uz som pisal aj do skylinku. som zvedavy co mi odpisu.
nema niekto podobne skusenosti? alebo nejake riesenie? vdaka.

pbchtt
Registrace: 1/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - problemy s kodovanim

To máš těžký teda, protože mě irdeto jede pane ubečenec - praktik.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

proc ty urážky?

ja mam jednoduše jinou zkušenost. Vadi ti to?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Jistě došly argumenty, tak začíná žalovat ubečenec. Že ty ji zprovoznit neumíš, nevyvrací mé tvrzení. Ale to zní na tebe moc logicky.

Tomik535

tak urážej dal.

ale u toho byt nemusím. Klidně dal mystifikuj. Sbohem.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Sbohem. Tvou obvyklou vyčůranou taktiku s nařčením o lhaní aby jsi se dověděl detaily jsem dávno prohlédl a nikdy ti tu nebudu něco dokazovat uplakánku užalovaný.

Tomik535

urazky jsou opravdu zbytečné

dale nic nemám.

kuba

Pokud odradím jednoho co ti uvěří, tak jsem spokojen a nepsal jsem zbytečně. Z dovolené ti zamávám, ty užalované a ubrečené zvratky dál nemusím. Pak budeš mít prostor dále balamutit. Bohužel.

Tomik535

kuba

Proč tady děláš divadlo?? :-/ Píšeš že tady být nemusíš a pořád sem lezeš-to tvojí logiku nechápu,a že tomík má pravdu to je pravda.
Pár diskutujících už poznalo co jsi zač-uplakánek užalovaný na všechno znající odpověď, a když nevíš kudy kam tak si stěžovat.
Ty jsi ubožák co si tady léčí své mindráky, já být adminem tak tě dávno pákuji.
A nezapoměň jako vždy :laughing: :laughing: :laughing: výmluvná odpověď-ty musíš mít vždy poslední slovo.

fitipaldi
Registrace: 4/2011

pani mam kartu irdeto, ktoru som ziskal v akcii "vymena". zajtra skusim prehrat firmware.

pbchtt

Koukni se na ni pořádně, pokud je to výměna, musí být ICE.

Tomik535

pbchtt

tak teda jakou?,irdeto,nebo výměna ICE?,to je rozdíl R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ked je to vymena tak mas ICE, co by si vedel, keby si aspon trochu sledoval co sa deje s firmou ktorej platis.S tebou nekomunikovali v minulosti ani raz?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pomaly. ja som len uzivatel, laik. :)
na papiery od karty citam... Vymena (ICE). nove irdeto za cryptoworks. :D

pbchtt

No konečně, pak nemusíš dělat nic, popř. to co ti poradil Luboš.

Tomik535

preco nic? potrebujem to skusit odstranit. hodim tam novy firmware. serie ma to ked chcem nieco pozerat a pise mi to, ze "zakodovane".
a este mam problem s tym, ze obcas, na 1,2 sekundy mi nahodne zmizne obraz /cierna obrazovka/ a hned to zase naskoci. ale toto sa stava nepravidelne. sat.prijimac mam s TV spojeny hdmi kablom.

pbchtt

To ještě neznamená, že je to problém fw, protože s ICE jich chodí naprostá většina a musel bys tam mít nějaký předpotopní z prvních jedničkových. Bloker asi zapnutý nemáš, ale může to být i problém se čtečkou. Udělej co ti poradil Luboš(když už nám ten současný fw co tam máš prozradit nechceš) a pak se uvidí dál.

Tomik535

fw mam teraz V2.14B1

pbchtt

Jak dlouho je tam ta hláška po zapnutí, respektive za jak dlouho začne dekódovat?

Tomik535

zapnem prijimac, ked nabehne je asi 2-3 sekundy cierna obrazovka a potom napise zakodovane.

pbchtt

Dobře. Napodruhé už to možná vyjde.

Tomik535

re: No konečně, pak nemusíš dělat nic

To opravdu tomik535 nema pravdu. Pro ICE kartu musíš ten fw přehrát. Az se vrátím ze sluzebky mohu se podivat s kterym fv to zarucene chodi.
Koukam že urážet on umi ale znalosti ma minimální. Zatím jsem téměř všechny stroje co jsem prodal přehrával. Je mozny že u par poslednich už spravny fw byl ale většina je na přehrání.

kuba

pbchtt

http://www.sapro.cz/ftp/index.php?PHPSESSID=g2dvaovufdb2qjuoq8uq09g9d3&direction=0&order=nom&directory=SatElita

Tady si vyber fw vhodný pro tvůj stroj. Ta 2.18 jinak chodí dobře. Ta tvoje 2.14 má problémy které popisuješ. Přehraj fw a bude to ok. Udělej co radím a neposlouchej mluvky. Dotaz(Jak dlouho je tam ta hláška po zapnutí,...) je zbytečnej a nesmyslnej, nic ti nenapoví. Věř mě, prošlo mě jich rukama dost.

kuba

Když jsem psal, že buď nemusí dělat nic nebo přehrát na poslední fw (21:28), který mu doporučil Luboš, bylo to 3 min. po tom, co jsme se konečně dozvěděli jakou má kartu (21:20)
Jakou má verzi fw napsal až v 21:42.
Radil jsem mu pak znova že nemusí dělat nic?
Jsi opravdu tak vylízaně dem.entní?
Kolik ti jich prošlo rukama?

Tomik535

OT...

Dajte si pozor na to, čo platíte Skylinku

http://hubenakova.blog.sme.sk/c/341804/Dajte-si-pozor-na-to-co-platite-Skylinku.html

PeterHumax

Místo diskuse urážky? To se může?

Tomik535:
Každej, kdo o problému něco trochu ví, tak je mu jasné při popisu chování přístroje a typu karty, co je nutné udělat. Z toho bylo jasně k poznání, že verze fw není ta správná.Na to nikdo znalý nemusel znát informace z 21:42. To, že ty to nevíš, za to já nemohu, proto snad nemusíš být takovej hulvát.

kuba
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra