![]() |
|
Mechanický nezmar anténaProsím profesionály o radu. Příbuzná má anténu u balkónu. Anténa musí být mimo balkón z důvodu stínu od další části domu. V zimě sjede ze střechy lavina a ulomí držák konvertorů.Lepší umístění v daném případě nejde. Je dostupná nějaká Idioten Fest Antena, která by byla schopna laviny přežít? Díky za radu. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
pierreKrajšie si to asi ani nemohol napísať...:-)Tak už sa nedohadujte a hotovo. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
Megouž jsme si to řekli a asi není co řešit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Megozase to mělo něco do sebe,tomík si nastudoval pravidla,i za to to stálo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreV poriadku...len si oživil už takmer zabudnutú hlášku...nedalo mi reagovať :-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
no bylato doba "temna" paraboly,proč to tak bylo,už dnes nemá cenu pitvat,nejsem pamětník,ale za tu dobu,co sem chodím pravidelně,pro mě doba nejhorší moderace,nebo výstižněji šikana a destrukce témat,za tomíka ještě zlatá doba,dnes bez výhrad,stav normálu,za mě spokojenost,i když vím,že se někdy taky pohybuji na tenkém ledě,ale to diskuze přináší,jsme různí a máme různé názory,někdy to situace přinese sama,pokud to mám hodnotit jako celek,je to pouze můj pohled,aby někdo nerozporoval,odborně průměr,ale většinou až na pár jednotlivců občas,velmi slušné chování diskutujících,o čem svědčí i počet lidí na dovolené,omlouvám se za téma mimo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |