![]() |
|
SMIT Irdeto Professional CamZdravímmám prosbu,dotaz... Používá někdo v sat. přijímači SMIT Irdeto Professional Cam CI Modul nebo novy NEOTION Irdeto Profi CI+ Modul, oba 2 až 8 kanálů? Mám ještě starší CI rozhraní,kartu čistý Skylink Irdeto ne M7 Pojede ta karta, vyplatí se to kvůli rychlejšímu přepínaní,kvůli nahrávání apod. Fungují Updated? Děkuji za odpovědi a přeji hezky zbytek nedele |
Franatik
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto Professional CamPro domácí použití to nemá naprosto žádný význam.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Pomalé přepínáníKoupil jsem tenhle modulhttp://www.satelitnatv.sk/wp-content/uploads/2011/12/cam_smit_irdeto1.jpg do TV LG42LN570S ale přepnutí programu trvá 5 vteřin,jinak funguje spolehlivě.Je to normální u tohoto modulu? Při testu v Arivě je ta doba také taková. Karta ICE,cam sw 4.2.4.4.Ne že by mě to nějak zvláště rozčilovalo ale pokud je někde chyba tak bych to rád napravil. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto Professional CamTo je spíš chyba v televizoru.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: SMIT Irdeto Professional CamSmaryja,ja bych oslavoval aspon 2x tydne,ze se to vubec rozjede:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |