Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink, banda amateru

Skylink mi pripada jako banda amateru provadejicich pokusy na svych zakaznicich.
Mam Flexi7, a znicenihonic mi misto Nat Geo HD funguje Nat Geo Wild HD. Kdyz se podivam na nastaveni programu ve Flexi7 tak tam je porad nastaven Nat Geo HD.

Jak komunikujete s jejim supportem, predpokladam, ze ti co maji problemy se zvukem u techto kanalu to neventilujete jen tady ?
Zkousel jsem nekolikrat psat mail v ramci jejich zakaznicke zony, ale zatim jsem od nich nedostal ani jednu odpoved.
Stejne tak dovolat se tam je asi umeni, kdysi jsem to parkrat zkousel, ale cekani na volneho operatora jsem vzdal.

JerryG
Registrace: 9/2013
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink, banda amateru

Ja bych jim na Tvem miste vyslovil neduveru...

chocholos
Registrace: 11/2007

to nic, ale z nicoho nic na travel channel HD po reklame z cestiny sa stala hungarorština.. to že Jarolimovi je*be nielen od pol pasa nadol je uz davno zname

furicka
Registrace: 3/2011

V posledních dnech katastrofa.I s kolegou jsem dělal x reatorizací kdy karty ráno prostě nejeli.Nemluvě o problému kdy se na nezapl. kartě zaplatí serpo a její znovurozjetí. Pokud se nevloží do irdeto modulu děs a hrůza.A všechny tyto problémy se tlumí u montážníků a prodejců,ale u SKY je vše ok Rv Rv Rv

ZDK1
Registrace: 10/2007

Neduveru jsem jim samozrejme na zakaznicke zone vyslovil, napsal jsem jim, ze pokud nebudou resit me problemy, tak budu pozadovat zpet naklady na porizeni jejich sluzby a poslu stiznost na ČOI.

Nevim jestli to to na ne zapusobilo, kazdopadne ted uz mi funguje Nat Geo HD i Nat Geo Wild HD, takze pro dnesek mam z Flexi7 Flexi8 :)

Ted si rikam, ze by se mohli vrhnout na poskytovani sluzeb tel. virt. operatora, to by teprve byla ta spravna legrace :)

JerryG

Stiznost je potreba adresovat na CTU.

J a
Registrace: 7/2005

Mal som problém tiež Flexi7,poslal som 2emaily,6teho a 7meho,
jedna odpoveď prišla 8smeho a druhá dneska.Už prvá odpoveď mi to dala do poriadku (jednalo so o platbu a chybu som spravil ja),napíš sem skylink zavinac skylink cz

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Ich habe kartu od T-mobile ohne problem keine SERPO :laughing:

papay
Registrace: 12/2006

papay

Sak len pockaj kym skylink nazbiera dost takych ako ty a inzinieri zacnu so svojimi pokusmi :laughing: :laughing: :laughing:

betaar
Registrace: 7/2013

Opet spanelska kvalita... dovedete si predstavit, ze existuje operator, ktery Skylinku (a zrejme nejen jemu) zmrsi vsechno, na co sahne? Opravdu existuje (Overon)... Kazdopadne uz je to v poradku, ze?

008
Registrace: 1/2006

ZDK1 008

ZDK1 tak si pořiď modul a máš po problému. Prablemy si děláš sám když nepouzivas správnou techniku. Napiš co máš za přístroj! A nesvadej to na m7. U unictecek není zaručena funkčnost!

008. Znám i horšího operátora s kterým se pořád něco řešilo. Při výměně nvymenili kartu při změně účtu neupozonili na změnu účtu atd......

Já bych řek že jsou všichni stejní. Jen někteří mají desetinu klientů tak to tak není vidět.

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

Takže si treba neustále kupovať nové veci aby sme stíhali tým ich pridrbnutým pokusom.Mne od začiatku na Satelite 2000 išiel NGC a NGC Wild HD zvuk v poriadku Tteraz už nie.Tak že ďalšie predplatné bude už len SERPO.Plujem na ich hrob

jurko
Registrace: 7/2008

Oni nie su zly, iba robia test, co vsetko vydrzi platiaci zakaznik. A veru, vsetko nevydrzi!

Kasr
Registrace: 8/2008

Satman1

Tak to jsi na omylu .Vetšina uni je v pohodě.Většina problémů byla na org.crypto namátkou u Mascomů mc 1101cr a i na ready křápech.Když má někdo a že jich je sd strojek s orig.crypto tedy zaručená funkčnost jak mu mám vysvětlovat tuto anomálii a potažmo,že si má kupovat další přístroj ale jestli bude 100% tak jak to bylo dříve to mu nezaručím.Hodně blbý,ale kdepak je asi chyba??? :-/

ZDK1

A to jsem si chtěl dát Nat Geo HD do Flexi. :crying:
Asi změním plány.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

S CZ předvolbou vše OK.

petrpupa
Registrace: 9/2008

jurko

jurko tam je unictecka to není určený přístroj pro skylink. Tak se ne čerti chyba na tvé straně! Věděl si co kupuješ. Skylink nikdy a nikde neřekl že bude podporovat unictecky. A jestli máš problém kontaktuj výrobce unictecky!
Když si koupíš modul vše pojede jak má.!!!!!

satman1

ZDK1

ZDK1 ale skylink říká už tři nebo čtyři roky že se nemají prodávat sd přijímače. Prodejci se potřebovali zbavit zásob tak dál prodávali sd přijímače a podvadeli lidi. Někteří zgrblili korunu tak kupovali dobrovolně sd sroty mascom a spol. Aniž by si něco přečetli na stránkách skylinku . Teď tu řvou. Jo za málo peněz málo muziky!!!

satman1

satman1

Hm, to nebude Uničítačkou, to bude kartičkou, mál som podobnú, ono a ešte mám, teda funguje patrne odlišne, ono ten ich server, asi pre rôzne serie ICE odosiela rôzne EMM.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153

PISTOK153 kartičku to není píší tady že když ji dají do originální čtečky vše ok!!!

satman1

Je nekde explicitne napsano, ze jejich sluzby jsou zaruceny pouze v jejich Ready prijimacich ?
Predpokladam, ze ne, jinak bych nerozumnel tomu , pro se ty jejich pristupove karty daji koupit samostatne.

JerryG

satman1

mám ice kartu a v tej satelite to chodilo doteraz ok kua.takže chyba je u nich.

jurko
Registrace: 7/2008

JerryG

JerryG je na jejich stránkách a v podmínkách přečti si ty papíry co byli v obálce s kartou. Nejsou jediní co prodávají jenom kartu nc+ freesat atd......... Třeba tu kartu dej do bankomatu tam ti třeba pojede a když ne tak za to může skylink! Si myslíš že tu kartu můžeš strčit kamkoliv?

satman1

jurko

jurko tak se obrat na výrobce ať dodrží normu.
Kup modul a pojede ti to! Já nevím proč si pridavas problémy.

satman1

satman1

Na jejich strankach to nevidim, takze pokud zde das link, kde to je napsano, budu rad.
Jedine jsem dohledal toto: Optimálním řešením pro bezproblémový příjem programů Skylinku je satelitní přijímač s označením Skylink READY.
Neni tam receno, ze je to podminka nutna.

JerryG

satman1

Ted jsem tam jeste nasel poznamku: U přijímačů bez značky Skylink READY nelze bezchybnou spolupráci s kartou Skylink zaručit.

JerryG
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra