![]() |
|
Skylink, banda amateruSkylink mi pripada jako banda amateru provadejicich pokusy na svych zakaznicich.Mam Flexi7, a znicenihonic mi misto Nat Geo HD funguje Nat Geo Wild HD. Kdyz se podivam na nastaveni programu ve Flexi7 tak tam je porad nastaven Nat Geo HD. Jak komunikujete s jejim supportem, predpokladam, ze ti co maji problemy se zvukem u techto kanalu to neventilujete jen tady ? Zkousel jsem nekolikrat psat mail v ramci jejich zakaznicke zony, ale zatim jsem od nich nedostal ani jednu odpoved. Stejne tak dovolat se tam je asi umeni, kdysi jsem to parkrat zkousel, ale cekani na volneho operatora jsem vzdal. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
JerryGJerryG no strčit si ji můžeš kam chceš otázkou je jeslí ti bude všude fungovat. Už si zkoušel bankomat nebo telefoni budku. Ty jsi řádně natvrdlej. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
JerryGNo tak co řešíš.???? |
satman1
![]() |
|
satman1Potvrdzujem Sky link module to ide. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
satman1Pokud umis cist, tak resim problem, ze mi ve Flexi7 hraji jine programy nez mam nastaveno.Takze tvoje rada je pouzit jejich prijimac nebo nebo modul. OK, v teto cvili to nemohu vyzkouset. Pokud budes zvanit o bankomatech a natvrdlosti tak tim nikomu nepomuzes, a pokud nemas seriozni radu, tak se presun do jineho vlakna. Diky. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
JerryGJerryG ten modul sem radil jinsim v tomto vlákně. A tys tady psal že kartu můžeš dát kamkoliv že to skylink neukazuje nebo tak něco. A u toho flexi je chyba na straně skylinku to nikdo nepopřel.!! |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruOprava nezakazuje ne neukazuje . Pardon! |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruTak hoši, teď z jiného soudku. Nechal jsem si, v září, poslat na svou ICE SkyLink kartu, promo akci MixBox. Služba se načetla okamžitě. Ale Kanály typu Eroxx a FightBox mi ve čtečce nenaběhly. Po vložení do CAM Irdeto Smit a nebo Euro Cam Irdeto, ano. Po opětovném vložení do čtečky, SkyLink ready přijímače ! GoSat GS 7055, mne nebylo umožněno tyto kanály sledovat. Ostatní kanály balíčku MixBox běhaly OK.Nuže ..., co teď praví vzdělaný lid? ICE karta, SkyLink ready přijímač (proběhlo tovární nastavení, refresh karty), Irdeto CAM ... Přece za tyto problémy, jako zákazník, nemohu. Jsou to pořád jen žvásty o kompatibilitě a v praxi neví levá ruka co dělá pravá. A kdysi to byla tak skvělá platforma. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
satman1Když máš tolik rozumu a hlavně skvělých rad tak nám tu zcela jistě řekneš proč to dělá bo.del i u těch tvých vysněných Ready křápů,konkrétně u Gosatu.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruPřesně tak. Tak jak je to tedy možné, rozumbrado satmane1 ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
silesianA co na to říká dovozce?Toto jsi zkusil? "Spusť Skylink aktualizaci a potom zkusit ještě jednou prohledat seznam kanálů. Při sledování stisknout OK a potom zelené tlačítko - potom jako na starém telefonu napište na ovládači tlačítkami erox (3377766699). Pokud je ani potom nenajdeš, doporučuji kanály vymazat a naskenovat pomocí Skylink Aktualizace." No a Skylink ti možná řekne, že má starý neplatný certifikát :lookaround: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruA co rodičovský zámek kutilové. |
satman1
![]() |
|
BIDLOBIDLO skylink přijímač bych si nekoupil. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruChlapi,díky za názory, ale: Je mi vcelku jedno jak se dá problém opravit. Já si poradím, už v tom dělám několik let. Jen jsem chtěl podotknout, že toto by neměl běžný uživatel služby SkyLink, na SkyLink přijímači vůbec řešit. Jak to pak vypadá, když prodám dotyčnému mašinu, která má dle přiloženého certifikátu fachat na 100% a pak, když se ukáže že to nejede, mu ještě doporučím, ať si dokoupí za necelý litr do toho žďorbu modul. Sami, být na jeho místě, mne pošlete do kopru a přijímač mi omlátíte o hlavu. Tento problém jsem naštěstí řešil na přijímači od otce. Já doma SkyLink ready přijímač nemám. Delta1: Dík za info. V manuálu, pro BĚŽNÉHO uživatele nic takového není. Satman1: Věkové omezení neaktivní. Prostě- nevim. |
silesian
![]() |
|
silesiansilesian jestli je to skylink ready a nejdou naladit nake transpodery nebo jinaci problém tak běž k prodejci ať ti to naladí. Když to nezvládne ať ti to dá opravit nebo vyměnit přijímač. Asi bude chyba v přijímači jsi tu jediný s tím problémem. |
satman1
![]() |
|
satman1Aha.Skylink přijímač by sis nekoupil,nákup Uni přístrojů je blbost jejich majitelů,SD Mascomy byli zase šroty,tak marně přemýšlím co si ti lidi mají teda vlastně koupit? Myslím že o tvých "radách" už si každý udělá obrázek sám. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruNaky lepší s modulem já mám Hdbox 9 200 a technisat isio s 1. Přístroje za 2000 u mě nemají důvěru |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruAle mám i tv lg s vestavěným sat. tunerem a kupodivu jede bez problémů to mě překvapilo. A tady u toho gosatu bude asi naka závada. |
satman1
![]() |
|
satman1Přijímač má otec. Sám si ho vybral, i přes mé protesty. Vím, že je v pořádku. Bylo to jen měsíční promo. Balík Kombi jede bez problémů. MixBox nikdy chtít nebudu, protože mne neoslovil. Chtěl jsem jen vědět, zda-li se někdo s tímto setkal. Uzavřu to tedy tak, že vlk se nažral a koza zůstala celá. Díky všem za názor. |
silesian
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruJak to píše kolega satman 1, já bych ani nechtěl ""ty"" Skylink sertifikáty montovat a instalovat, výjma Technisata Technistara SIR. Chce to dát o 1.000 - 1.500,- kč. víc za kvalitní stroj + modul a je vklid. Kdo nešetřil a dal na mě, byl a je v pohodě, na rozdíl od šetřílků. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruCES : ačkoliv jsem na tě nedal jsem v poho ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruCES - to mas teda dobry vyber...Ono je potreba kupovat nove zbozi a ne to, na ktere uz vyrobce, Irdeto i dovozce ukoncil podporu (to myslim obecne). Bohuzel u nas si mnoho prodejcu libuje v tom, ze kupuji velice levne krapy, nebo prosle zbozi apod. a vydavaji je za super nove... a kdyz spatne funguje, tak reknou zakaznikovi "Joo to ten zly Skylink, oni tam dali ten SurfLock, proto vam to nejde!". Sami pritom netusi, co to surflock je... Ale hlavne, ze obchodnicek vydelal a zakaznika se zbavil povidackou o Skylinku! Osobne bych byt Skylinkem zavedl ochranu jako je na M7 kartach na vsechny karty s placenou nabidkou automaticky. Kdyz nekdo plati balicek na urcitou min. dobu, tak by mohl dostat box nebo modul od Skylinku zdarma, pokud by mel problem. Urcite by se to Skylinku vyplatilo a hlavne by meli smulu ruzni obchodnicci, co tu prodavaji krapy a potom lzou zakaznikum. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
-008Nějak zapomínáš na to, že i prodej těch křápů se službou Skylink byl pro Sl výhodný a proto proti tomu ve skutečnosti nic nedělal... pouze naoko.... navíc ani neměli alternativu nějakých vlastních přijímačů. Samozřejmě nebýt levných ARIV a levných setů a pod., byl by dnes SL na polovině prodaných karet.. Tak jo, ať pay nabídku omezí jen na certif.ready šroty a uvidí sami jak dopadnou... obch. výsledek SL takového kroku bych chtěl vidět :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lanceLance myslíš si že skylink nese odpovědnost za unictecky a že je jeho chyba že se používají. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruKdyž to tady Skylink rozjížděl, tak mu peníze lidí s uničtečkama nesmrděly. Teď ano, ale každý strůjcem svého štěstí jest... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
bretahTakže vlastně Skylink může i za to, že v současné době některým uživatelům nejdou programy v MPEG-4, protože když začínal, tak bylo vše v MPEG-2 a lidi si takové přijímače kupovali.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |