![]() |
|
Skylink, banda amateruSkylink mi pripada jako banda amateru provadejicich pokusy na svych zakaznicich.Mam Flexi7, a znicenihonic mi misto Nat Geo HD funguje Nat Geo Wild HD. Kdyz se podivam na nastaveni programu ve Flexi7 tak tam je porad nastaven Nat Geo HD. Jak komunikujete s jejim supportem, predpokladam, ze ti co maji problemy se zvukem u techto kanalu to neventilujete jen tady ? Zkousel jsem nekolikrat psat mail v ramci jejich zakaznicke zony, ale zatim jsem od nich nedostal ani jednu odpoved. Stejne tak dovolat se tam je asi umeni, kdysi jsem to parkrat zkousel, ale cekani na volneho operatora jsem vzdal. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
to joscer....aneb Skylink je banda amatérů, zatímco zde je to sám profík :-) Jinak s Tebou samozřejmě souhlasím, to bylo jen pro odlehčení směrem k věčným uplakánkům :-) Pěkný den :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruPo dvou dnech mi opet ve Flexi7 hraji ty programy, ktere mam nastaveny.Sice mam unictecku, ale myslim, si problem byl jinde. Jak nekdo psal v jinem vlakne, ze problemy s temito programy byly, coz mu potvrdily primo ze Skylinku. Ja rikam, ze funguji jako amateri, jako nejaka firmicka z "hornidolni": - proc ty inforamce o problemech nedaji na jejich web, klidne at tam napisou, ze se to tyka pristroju s unicteckami, - proc neodpovidaji na maily, kdyz jim hlasite problem, vubec nevite co se s tim deje, zda to resi, nebo to skoncilo v kosi, - dovolat se na jejich support je taky umeni, jsou firmy s vetsim poctem zakazniku a tam to funguje bezproblemu. Pro ty co se ohaneji certifikovanymi boxy. Kdyz se podivate na ty jejich certifikace, tak je k danemu modelu uvedena i HW revize a verze SW. Co kdyz budete mit pro stejny model, ale jinou HW revizi nebo jinou verzi SW, je to stale certifikovany box, nebo by se mel SW napr. i downgradovat ? Dle meho jsou ty certifikace v podani Skylinku neudrzitelne, to by skutecne museli testovat vsechny nove verze SW pro vsechny jejich certifikovane boxy. Dokazu si predstavit, ze tento model je funkcni, kdyz ma provider 2 ci 3 typy modelu vyrabenych na zakazku, ale ne tak jak to certifikuje Skylink. |
JerryG
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruJerryG:Ano, problémy byly minulý týden...u certifikovaných boxů již vše OK. U uičteček problém přetrvává. Je důležité sledovat programy s příponou CZ. Jistě jsi zaregistroval, že jsou tam tyto programy i bez CZ přípony, které sice mají českou zvukovou stopu, ale nejsou Skylinku! Tam problém být může. Proto si myslím, že ve Flexi 7 Ti hrálo co mělo, akorát jsi mohl mít nalazeny i ty programy bez přípony CZ, které hrajou také. To už bych ale potřeboval pro ověření číslo karty, popř.Jméno a příjmení či email ;) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
bretahbretah kdes na to přišel? Nesmrdely? Ale komu? ses spletl skylink ty přijímače neprodávál jen někteří nenazrani prodejci prodávali seč mohli. . Máš vtom zmatek. Na přijímacích nevydělál ani korunu! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
TDHenryNastaveno to mam dobre, prece jen se v tom aspon trochu vyznam :) U tech Nat Geo HD mam v oblibenych ty CZ verze.Proste asi 2 to nefungovalo korektne, aniz bych cokoliv menil tak po 2 dnech je to zase "samo "OK, aniz bych cokoliv menil. |
JerryG
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruJerryG:Zvláštní :) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
@TDHenrySice zvláštní,ale pravdivé - po několika dnech se popisovaná chyba u mne taky sama odstranila(modul SMIT IRDETO s posl.verzí softu).Na tři maily se stížností se nikdo neuráčí ani slovem odpovědět,chyba se sama opraví - co si o takové firmě myslet?Nic jiného že "nechť si takové služby strčí do poslanecké sněmovny".Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruAle, ale. Kupoval jsem GoSat GS 7055 už rovnou jako SkyLink ready přijímač. Tím "SkyLink ready" by mělo být zaručeno, že bude bezchybně fungovat i do budoucna se službou SkyLink. To označení dává, selským rozumem, nějaký punc kompatibility. A ne, že po půl roce od koupě nastanou komplikace při příjmu. Jestli tu kdosi žehrá na nenažrané prodejce, samo najdou se i podvodníci, ale tento přijímač inzeroval SkyLink na svých stránkách a taky v tom jejich časopise. Navíc, když půjdeme zpět, mělo by se u SkyLinku začít zametením u vlastního prahu. Už dlouho se vědělo, že bude IRDETO, ale prodej Cryptoworks přijímačů fičel na plné kule. Co si zaseli, to teď sklízí.Takže mám za to, že když vlastním nový SkyLink ready přijímač, nemusím, aby mi to hrálo, shánět dodatečně nějaké upgrade softwaru po NETU a jiných kanálech, dle momentální nálady providera. Jsou i zákazníci z řad seniorů, kteří NET třeba nemají. Panáčci by si měli uvědomit, že sestavu si zákazník kupuje sám, za své. A budu se zase opakovat, je vůli zákazníka, jestli si pořídí i jejich kartu a stane se tak jejich abonentem. Většina zákazníků SkyLinku využívá jeho služby právě proto, že má plné zuby FreeSatů, DIGI TV a jiných jim podobných. Oceňovali volnost nabídky. Ale SkyLink směřuje, jak uvedeno výše, amatérským způsobem, k tomu, aby se právě takovým tím nenáviděným providerem stal. Ne, pane aprilio. To není pláč. Když někdo nastoupí do rozjetého vlaku a pořídí si již nejnovější technologie, tak potom není umění házet pošklebky na ty, kteří byli první, kupovali v dobré víře, a mají teď problémy. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Skylink, banda amaterusilesian - to máš nějaké pomotané?? Ten přijímač je zákazníkův a nikoliv Skylinku, tak se o něj zákazník musí také starat! Skylink jen deklaruje, že s nějakou verzí HW a SW je daný přijímač v daný čas zcela kompatibilní s jejich vysíláním. NIC VÍC! Co je na tom tak nepochopitelného? Až bude Skylink rozdávat své vlastní přijímače, tak bude také ručit za jejich správnou funkčnost po celou dobu, co je zákazníci budou mít. Jenže Skylink žádné takové (zatím) nerozdává!Jako bonus navíc se Skylink snaží udržet kompatibilitu co nejdéle to jde - což očividně dělají, viz nátlak na výrobce jako je Crenova, Kaon, Opentech apod. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
silesiansilesian skylink neodpovídá za pokažený přijímač. Jestli ti nejdou naladit nake programy tak něco děláš blbě a nebo pravděpodobně máš porouchany přístroj, nebo něco špatně. Pozvi si technika. A nebo reklamuj přístroj atd..... |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruA řekl bych že si jediný co mu to najde. Jináč by jich tu řvali tisíce lidí. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink, banda amateruHoši, vyjádřil jsem svůj názor. Prostě se mi přihodilo. Dál to pitvat nebudu.Možná jen pro satmana1: Zatím! tu jich neřve víc. A co není může být. ;) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |