![]() |
|
HBOGO u SkylinkuUž jede!! :))) |
insider25
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: HBOGO u SkylinkuA na akej frekvencii ? :) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
PeterHumaxto je cez internet, ty :))) |
pewa
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: HBOGO u Skylinkuv ceníku Skylinku jej nevidím.Zase jsem opožděnej? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: HBOGO u SkylinkuNerob si (nevhodné slovo) z ľudí, žiadne hbo go nejde..... |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
@insiderZa takéto "pravdivé" pikošky asi budem udelovať odmeny.Akože nič v zlom,ale robiť si srandu môžeš niekde inde...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
megoale ono to ozaj ide včera som to testoval🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HBOGO u SkylinkuJistěže to jede. Ale jediné, co místní patolízal Mego umí, tak to je cenzura. Tenhle server stojí čím dál tím víc za větší pitschu. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: HBOGO u SkylinkuTakze uz ste ogrcali admina a vsetci ste dali neznalym informacie o tejto sluzbe ? Alebo si len mastite ego miesto pomoci a vysvetlenia, potom mate pravdu, tot forum je vdaka tomu o nicom.....nastastie nie kazdy si masti ego. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
bretahAko prosím ťa cenzúrujem ??? Čím som ťa práve ja urazil,alebo poškodil ?Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
RE: HBOGO u SkylinkuJejda to je zase problém... Máte ho nkdo předplacené? Ne? Tak Vám to může být zatím jedno. Ano? Tak pak není nic jednoduššího než se sakra podívat na hbogo.cz nebo do aplikace, tam zjistit, že už se dá vybrat provider Skylink, přihlásit se pod svým uživatelským jménem a vyzkoušet to... Já bych to klidně vyzkoušel, ale mám v plánu si HBO kvůli Terapii předplácet až od neděle... |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE:Potrebujem radu.Aky je rozdiel medzi MHzcom a pikofaratom walderom. :)) |
pavino
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: HBOGO u SkylinkuInformace o službě zde byly dodány, aby byly během tří minut místním cenzorem smazány, takže, kdo chce, tak si to najde, kdo to neumí, tak se to bude muset holt naučit. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: HBOGO u SkylinkuSamozrejme ze kto chce si to najde, ale ked uz je vlakno nech stoji za to. Tymto istym systemom mozem zalozit vlakno "Prisla elektricka" co bude informativne ako hovado. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
bretahJa necenzurujem nič,tak neobvinuj bez dôkazov.Dokonca ani nemažem thready,pokiaľ však nie su krajne vulgárne,či maximálne nesúvisia s témou.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
RE: HBOGO u Skylinkupravdiva pikoska?http://www.hbogo.cz/(X(1)S(1fd0twaoujdqzucb2nml2oxb))/operators.aspx UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 526 |
![]() |
|
pavinomedzi pikofaratom walderom a Mhz-com ,je základná osem ročná povinná školská dochádzka , z časti vynechaná pozeraním na pár Vierok či na Tatanium.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: HBOGO u Skylinkuok, tak jinak: zkuste zadat do google HBO GO Skylink a ohraničte vyhledávání na posledních 24 hodin... Já jsem to našel... Sice ne česky, ale jsem si jistý, že rozumět budete ;) |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
![]() |