![]() |
|
Jakou anténu na programy STV na Uherskohradišťsku?Zdravím, mám sloučené dvě klasické síťové antény bez zesilovače a přijímám všechny české a slovenské programy kromě programů Stv(někdy jdou velmi špatně a kostičkují-kanál 57 Javořina).Jedna anténa je namířena směr Mikulov, druhá směr Javořina.Místo příjmu Uherský Ostroh.Doporučili byste nějakou jinou anténu na příjem Stv z Javořiny popř.jakou?Nebo mám zkusit některou anténu otočit a pokusit se o příjem z kanálu 27(Borský Mikuláš)?Líbí se mi např. anténa EmmeEsse 45TLSC.Díky za rady |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
tonku,nemá cenu se rozčilovat,tady chybí zadavatel,aby upřesnil,jak to vlastně myslel R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
i tymáš pravdu .:laughing: ale jenom NĚKDY ! :))) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
no to budetím,že pravdu má jen jeden,ale nikdo ho neviděl,nejsou důkazy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
mimo mísu jak je zvykemjá jsem jenom nechtěl zakládat nové téma a mám za to,že to s příjmem na UH souvisí. Hlavně proto, že se účastní lidé, kterých se to týká. Žádný preferovaný Pražák neví jak je to s příjmem na Moravě. |
ferdad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
ferdadpokud bys přečetl celé vlákno,ne jen ten kousek po tobě,jistě bys pochopil,že s tonkem nereagujeme na tebe,ale na zakladatele vlákna,až bude na tebe někdo reagovat,tak to jistě(mimo tomíka)označí v nadpisu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to ferdadu mne (Straznice) zadna zmena, signal na stejne urovni (cca 55dB/uV) |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
signáltak ani dnešek nepřinesl úspěch, vypadá to, že HD a jiné programy jsou v pr... |
ferdad
![]() |
|
ferdadneházej flintu do žita,co jsi udělal proto,aby to chodilo? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tvrzení proti tvrzení ?ve Strážnici vysoce nad normou (dovolím si přehlédnout lomítkov hodnotě ) v Osvětimanech ani ťuk , že by zahlcený předzesilovač či tuner nějakým místním rušením , nebo to kmitá ? nebo to máš pasivní ? :ogre: |
tonek
![]() |
|
mnohootázek najednou,třeba vadný napáječ zesilovače,pak můžeš měnit všechno možný a stále nic R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
signálTak jsem to zkusil znovu, anténa BU119 + Inetfinder1. varianta, pouze slučovač - nic 2. varianta, předzesilovač 14dB - občas náběh signálu asi na 42dB na kanálu 42. Podařilo se mě dokonce naladit i programy, nestabilní s výpadky. Kanál 41 nic.Určitě to budu dráždit dál a zkoušet různé varianty. Do minulého týdne jsem vše bez problému chytal na síto s předzesilovačem (nevím kolik dB)a domovním zesilovačem na pokrytí ztrát rozbočovačů a zásuvek stažený téměř na minimum, spolu se Zlínem. Programy za Zlína jedou dál ale Rovnina vypadla. Podle informace asi ve středu byl výpadek (info od známého) - něco tam dělali, od té doby nic. |
ferdad
![]() |
|
RE: Jakou anténu na programy STV na Uherskohra...co ta varianta pouze slučovač znamená ?že ty kujóne tam toho máš privela !!! :) |
tonek
![]() |
|
signálchybička se vloudila, pouze symetrizační člen |
ferdad
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
![]() |