![]() |
|
Problémy se SkylinkemZdravím všechny. Nejdříve objasním svou situaci - podle několika pracovníků z firem zabývajících se satelitní technikou v ní nejsem sám. Od doby co Skylink zavedl kódování Surflock mám už několik měsíců problémy s nahráváním a výpadky příjmu na kódovaných programech. Vzhledem k tomu, že satelitní přijímač používám většinou jen k nahrávání abych mohl přes klasické DVB-T koukat na jiný program, nefunkčností nahrávání pro mě ztrácí služby Skylinku účel. Několikrát už jsem komunikoval se Skylinkem přes kontaktní formulář, ale problém se vždy po pár dnech-týdnech objeví znovu. Navíc jejich odpovědi byly vždy podobné a poukazovaly na chybu v mém přijímači. Ten jsem dal do servisu zkontrolovat a je v pořádku. Na radu pracovníka ze satelitní firmy jsem na Skylink přes kontaktní formulář poslal popis svého problému a požadavek aby Surflock na mojí kartě byl vypnut. Doplnil jsem ještě dotaz, že pokud to není možné, jakým způsobem lze vypovědět smlouvu a požádat o vrácení servisního poplatku uhrazeného na rok předem. Je to již pár dní a dosud žádná odpověď! Netuším jestli to např. nepředávali k vyřešení nějakým svým technikům, ale nemám o tom žádnou informaci.Pokud je tedy mezi vámi někdo kdo má podobné problémy s nahráváním nebo příjmem, prosím ať zde popíše jak problém s firmou Skylink vyřešil, příp. jakým způsobem požádat o vrácení předem uhrazeného servisního poplatku. |
Antiq
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemPánové, jak Vás tak čtu, příště jdu radši do hospody :) |
Antiq
![]() |
|
antiqkde je chyba,všem to chodí,jen ty máš problém,vysílací strana je tedy v pořádku,ostatní vydedukuješ sám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemProblém je v tom, že Topfieldu se ještě nic nepodařilo. Absolutně nejhorší krámy.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemTak poslední dotaz, na který mi zákaznické centrum Skylinku od 11.11. není schopné odpovědět:Jakým způsobem požádat o ukončení smluvního vztahu a požádat o vrácení předem zaplaceného servisního poplatku? |
Antiq
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemProč by to dělali?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemChápu, už je pozdní hodina. Protože chci jejich služby přestat používat a ukončit smluvní vztah. |
Antiq
![]() |
|
Antiqprostě jsi natankoval plnou nádrž a teď přestaneš jezdit,tak jedině ten benzín vycucnout a odnést k pumpě,ať ti vrátěj peníze R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemMěli by to dělat jen proto, že ty chceš? Pozdní hodino..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemOvšem. Ale nepočítám že to půjde hladce. Prosím ať píšou jen ti co už tohle řešili, ať se vyhneme zbytečným zdlouhavým debatám. |
Antiq
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemKolik budou náklady?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pošli jimkartu do reklamace,přijímač je zjevně OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Tomik535Nepomlouvej! Mám dva Topfieldy a zcela bez problémů! :O |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemKterý model?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535dva kousky SBP 2010, dalších sedm v sousedství v ulici....... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemMěl jsem na mysli TF6000 nebo 7700. SBI měl taky problémy, tento SBP ještě neznám. Asi pověstná výjimka, potvrzující pravidlo.. Pouze s CI sloty, tak tam už toho není moc co zkazit ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Problémy se SkylinkemSmaryja Francin,nedozvedel jsem se jak to vlastne dopadlo a pripadne ktery prodejce jiz uzavrel svoji technicko-obchodni cinnost a zda/komu se uplatni "trestna lahev".Zdravim Tomika a stridam pierra. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |