![]() |
|
Topfield 7700- problém s nahrávánímAhoj mám problém při naprogramovaném nahrávání - satelit se v požadovanou dobu zapne problikne ikona REC a chvilku se snaží nahrávat ale časomíra se nerozjede a cca po 10 vteřinách to vzdá a satelit zůstane zapnutý. Když pustím nahrávání ručně tak bez problému. Nesetkal se někdo s podobným problémem nebo netušíte co by to mohlo být, jinak pracuje přístroj normálně. Dík za případnou radu. |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700- problém s nahrávánímnejen u TF je tento problém častý ,kdysi jsem se s tím trápil , uspí disk a při zapnutí ho nevidí ! zkus -vyměnit sw -vyměnit PVR medium -vyměnit receiver :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700- problém s nahrávánímStalo sa to už aj mne na inom prijímači a odvtedy to robím tak,že ked chcem niečo nahrat tak necham prijímač zapnutý a neuspávam disk. |
starec62
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE:Topfield 7700-problém s nahrávánímJá už vyzkoušel tři disky a pořád ten samý problém.Jinak všechno v pohodě.Jak je tam nahraných víc jak padesát titulů nastane problém s verifikací.SW je poslední. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700- problém s nahrávánímZávisí hodně na velikosti HDD.Inicializace pak může trvat delší dobu a pak se může právě projevit že HDD není v při spuštění nahrávky připraven a nahrávka se nezdaří. To je hlavně problém při nahrávání v nepřítomnosti.Externí disky, které mají funkci „spánku“ - Přijímač disk nemusí sám uvést do provozu. Následkem může být například marný pokus o pořízení nahrávky. |
MT543
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700- problém s nahrávánímTím že by příjmač neviděl disk si myslím že to není protože se mi to stalo jak s externím diskem, který samozřejmně najíždí delší dobu ale i s Flashdiskem o kapacitě 16 G a tu to načte okamžitě, ještě to vyzkouším jestli podobný problém bude i při záznamu FTA stanice třeba z Astry 19,2. |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700- problém s nahrávánímjestli si ještě dobře pamatuji, tak mi toto dělalo, když byl HDD zaplněn na více jak 50%. Byl to neustálý boj, naharaje se, nenahraje se, uvidí disk, neuvidí...Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO
|
pekad
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700- problém s nahrávánímMožná podobný problém jako mám já. Moc místních se s tím ale nesetkalo, tak neví co s tím. Helpline Skylinku nereaguje. Viz. https://www.parabola.cz/forum/topic-79829/ |
Antiq
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
AntiqAntik to je vada přijímače a ne m7. Nahrávám každý den něco a v pohodě! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700- problém s nahrávánímNení možné, topfield a problém? :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |