Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Topfield 7700- problém s nahráváním

Ahoj mám problém při naprogramovaném nahrávání - satelit se v požadovanou dobu zapne problikne ikona REC a chvilku se snaží nahrávat ale časomíra se nerozjede a cca po 10 vteřinách to vzdá a satelit zůstane zapnutý. Když pustím nahrávání ručně tak bez problému. Nesetkal se někdo s podobným problémem nebo netušíte co by to mohlo být, jinak pracuje přístroj normálně. Dík za případnou radu.

rafa
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield 7700- problém s nahráváním

nejen u TF je tento problém častý ,
kdysi jsem se s tím trápil ,

uspí disk a při zapnutí ho nevidí !

zkus -vyměnit sw
-vyměnit PVR medium
-vyměnit receiver

:lookaround:

tonek
Registrace: 1/2009

Stalo sa to už aj mne na inom prijímači a odvtedy to robím tak,že ked chcem niečo nahrat tak necham prijímač zapnutý a neuspávam disk.

starec62
Registrace: 10/2009

RE:Topfield 7700-problém s nahráváním

Já už vyzkoušel tři disky a pořád ten samý problém.Jinak všechno v pohodě.Jak je tam nahraných víc jak padesát titulů nastane problém s verifikací.SW je poslední.

zeze
Registrace: 5/2011

Závisí hodně na velikosti HDD.Inicializace pak může trvat delší dobu a pak se může právě projevit že HDD není v při spuštění nahrávky připraven a nahrávka se nezdaří. To je hlavně problém při nahrávání v nepřítomnosti.

Externí disky, které mají funkci „spánku“ - Přijímač disk nemusí sám uvést do provozu. Následkem může být například marný pokus o pořízení nahrávky.

MT543
Registrace: 11/2012

Tím že by příjmač neviděl disk si myslím že to není protože se mi to stalo jak s externím diskem, který samozřejmně najíždí delší dobu ale i s Flashdiskem o kapacitě 16 G a tu to načte okamžitě, ještě to vyzkouším jestli podobný problém bude i při záznamu FTA stanice třeba z Astry 19,2.

rafa
Registrace: 2/2010

jestli si ještě dobře pamatuji, tak mi toto dělalo, když byl HDD zaplněn na více jak 50%. Byl to neustálý boj, naharaje se, nenahraje se, uvidí disk, neuvidí...

Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO

pekad
Registrace: 3/2006

Možná podobný problém jako mám já. Moc místních se s tím ale nesetkalo, tak neví co s tím. Helpline Skylinku nereaguje. Viz. https://www.parabola.cz/forum/topic-79829/

Antiq
Registrace: 11/2013

Antiq

Antik to je vada přijímače a ne m7. Nahrávám každý den něco a v pohodě!

satman1
Registrace: 9/2010

Není možné, topfield a problém? :bigeyes:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra