![]() |
|
Panasonic TX-L47FT60Eomlouvám se ,že se opakuji,ale upřesňuji dotaz.Když si na této televizi otevřu internet,tak na 1/3 jsou velké založky + obraz televize a 2/3 internet.Jdou zavřít ty záložky,abych měl internet přes celou obrazovku ????.A Jak to mají jiné značky?Vaše zkušenosti s touto televizí/nastavení,vychytávky,atd.../můžete taky psát na revjas@seznam.cz .Děkuji |
revjas
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L47FT60EJá mám TX L39E6EK a tam na ovladači je tl.APPS a HOME.Na tom tl.HOME mám výběry obrazovky,upravit,přidat atd. Snad to bude podobné jako u Tebe. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L47FT60ETo tl.HOME zkus taky dvakrát zmáčknout po sobě. |
Ji.sat
![]() |
|
Ji.sata ty teda máš internet přes celou obrazovku? |
revjas
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L47FT60EInternet mám přes celou obrazovku.2x tl. HOME a mám tam výběr obrazovky. Když zmáčknu tl.APPS, tam mám nabídky: Viera link,přehravač medií,media server,Web Browser,hlavní menu,Tv průvodce,Tv. Ten Web Browser,tak na něm mi jde internet. |
Ji.sat
![]() |
|
Ji.satJo,to mě všechno funguje ,ale když otevřu Browser,tak se otevře internet a po straně mám záložky + okno televize a to chci zrušit,ale nevím jak.Ty tam ty záložky nemáš? |
revjas
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L47FT60EJá tu televizi mám asi 3 týdny a vždy přijdu na něco nového.Zlatý satelit,ten znám nazpaměť.Ale když otevřu 1.tl APPS tak tam mám nabídkyVIERA,a další. Najedu na Web Brovser a je tam další nabídka co jsem si tam uložil,např.iDnes,Parabola cz,Seznam cz atd. najedu na seznam cz a mám to přes celou obrazovku. Je to prostě žrout času. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L47FT60EMě zase neotevře některé stránky.Proto jsem tam přidal HDMI Smart TV. S tím problémy nemám.Bezdrátovou myš a valí to. |
Ji.sat
![]() |
|
Ji.satŽrout času = smart tv.Máš pravdu a proto smart tv mi nesmí do baráku. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L47FT60EŽrout času-nojo ,ale nejlevnější plazma/lcd mi nesmí domů/ full ma smart v základu,odchod do důchodu + tento panason.50st60 a na wc mě budou za pár týdnů nosit! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |