, sekce: Pořady v televizi |
|
Česko - KanadaPřenos České televize je opět v SD takže večer bude kvalitní mazanice. Nechápu proč uplink dělají ČRa když svých mají nakoupených několik. Opravdu už mě s...u Rv |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
|
|
thrasherUž pár desetiletí u nás neoperuje pouze ČT, hm?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
|
|
RE: Česko - KanadaNapis do CT, maji tam na to pekny formular.Oni ti odpovi, ze maji omezeny pocet prenosovych vozu pro HD. A ty jim odpovis, at zrusi CT24, ktere masledovanost kolem 1%, navic jim bude stacit 40% redaktoru, kteri mohou jit na dlazbu. A za takto usetrene penize mohou koupit nove prenosove vozy pro HD. :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
|
|
Na ČT se nedívám.Přímý přenos na...http://www.365stream.eu/en-111/stream-2639922-100-SW50ZXJuYXRpb25hbCBGcmllbmRseSBNYXRjaGVz-Q3plY2ggUmVwdWJsaWMgdnMuIENhbmFkYQ==-18:00%20%2020:00-100.html |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
|
|
RE: Česko - Kanadaapriliarsv: poučovat mě nemusíš to vím stejně jako Ty. Jenže ČRa mají přenosový vůz vybaven pouze pro distribuci v SD, ale to Ty asi nevíš jinak by si reagoval jinak.JerryG: Maš pravdu - každej rok ČT tvrdí kolik HD techniky ma k dispozici na Velkou pardubickou tak proč ji nepoužijí i jinde např. na mezinárodních zápasech? |
thrasher
|
|
RE: Česko - Kanadachodte si to pozriet niekam do baru a mozete sa pri tom namazat aj vy.ja to tak dnes urobim pri zapase pl-sk ;) |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
|
|
RE:Česko - Kanadastejně dávaj tenis,fotbal je na netu ale seká se to.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: Česko - KanadaSkutecne jim napis, ja uz to kolecko jednou absolvoval, cim vic si nas bude stzovat tim lip:http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/kontakty/ Tohle ti odepisi: Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o vysílání České televize, kterého si velmi vážíme. Záleží na technice, především přenosových vozech, které jsou pro ten který zápas k dispozici. Prozatím ne všechny umí vyrábět signál v HD kvalitě, a to ani v Praze, ale týká se to především vozů v Brně a v Ostravě. Děkujeme za pochopení. I přes tuto skutečnost Vám přejeme hezké zážitky při sledování pořadů České televize. S pozdravem a přáním hezkého dne No a ty jim na to odpovis nejaky inovativni navrh, jak usetrit na nove HD vozy :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
|
|
thrashera nemam snad pravdu? Kazdy jouza chtejici mit vse na zlatem podnose si vybere ten nejsnadnejsi cil! Pokud jsi takovy fanda, jaktoze v Olmiku nejsi? Je to odevsad z republiky opravdu kousek, hm?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
thrasherVložil jsi vlákno na houby,admine zrušto,Kdybys byl člověk který má rád konfort včetně pěkných programů ,tak na ty SD nebudeš koukat,a budeš mít naskenované pouze HD, ale že jsi chytrák Čech a nejlépe vše zadarmo tak zzde píšeš chujoviny. :fuming: :8) :bomb:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: Česko - Kanadajá mám také rád komfort ,opravdu u HD se spí lépe než u SD ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
apriliarsvTěch jouzů co budou sledovat tento zapas bohužel ze záznamu bude hodně a určitě se jim to nebude líbit stejně jak mě. Na fotbale nejsem, protože jsem marod jinak bych byl tomu věř.Pokud je pro Tebe upscaling na ZLATÝ PODNOS tak klobouk dolů před Tvým názorem. :laughing: |
thrasher
|
|
HeryMagore, kde ten fotbal je v HD za peníze? Přečti si po sobě co si zde vyleptal z té Tvé sharingové hlavy. Českej chytrák seš akorát ty |
thrasher
|
|
staci pozrietkvalitu SD kanalov FOX alebo FOX MOVIES z Yahsatu a porovnat s niektorymi platenymi HD kanalmi nasich providerov, tak potom je sever na juhu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
thrasherOnecbě s tebou souhlasím v té rovině že těch "jouzů" bude dost, nicméně nelíbí se mi, že si bereš do huby jen ČT, když zde máme další tři subjekty vysílající celoplošně... Já neřeším nějaký Upscaling zápasu, CZE-CAN, protože já neřeším ani ten zápas jako takový. Koukám na DC a večer na fotbal Ukraine-France a oba zápasy u-vidím v 1080 nativ :-) Pokud by mě zajímal zápas s Kanadou, mám to 40 minut po dálnici....Ale jak říkám, mohla to vysílat i Prima, nebo Nova.... proč si bereš na paškál ČT? Protože je to lacinější? Mimochodem, přátelák Poland-Slovakia vysílá i veřejnoprávní TVP, i privátní Polsat... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Česko - KanadaMagor jsi jenom TY, protože na takovou vesnickoou ligu mohu jít zítra odpoledne u nás, a řeknu Ti že ten fotbal je živě a je lepší než ten ,Ty (nevhodné slovo)e na který se chceš na tu mazanici dívat chceš dívat.Jsi ujetý!!!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
RE: Česko - KanadaMisko vtipkar udeluje 100 bodov:a)Mazanice - chodte si to pozriet niekam do baru a mozete sa pri tom namazat aj vy. b)...tak potom je sever na juhu... ):: R^ R^ R^ :laughing: |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
to heryco si budem povídat, dotyčného podle mě ten zápas vůbec nezajímá, ale ucítil příležitost popustit uzdu svým mindrákům a kopnout si. Každý rozumný sportovní fanda je rád, že je na ČT Sport HD Live finále DC s naší účastí a nějaký srandamač pustí z hlavy, ruku na srdce...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
thrashers malo inteligentnymi sa nebav, pretoze si ta s nimi mozu pomylit...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
apriliarsvBeru si do huby CT, protoze to vysila. Ostatni zrejme nemaji zakoupeny prava. V cem je podle Tebe CT lacinejsi oproti Prime, Nove....vysvetli to |
thrasher
|
|
thrasherTedˇteprve začíná to co je fotbal MS baráž Portugalsko- Švedsko to není ten vesnický fotbal Č-Kanada ,Sky sport 1 Ital.13E nebo PTP portugal 3OW Hispasat, v HD to je fotbálek, R^ :8)tady máš čučet. :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
Okresní přeborStejně nejlepší je si zajít na tzv. vesnický fotbal, klobáska, pivko i když někde v kelímku, ale hlavně atmosféra nesrovnatelná s ligou natož naší repre.a nervy a na vlasní oči né v bedně s mazanici, tak čaute. |
kanada
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 88 |
|
|
RE: Česko - KanadaDvořák loni vypověděl dlouholetou smlouvu na distribuci signálů z terénu na Kavky a z Kavek na vysílací věže, firmě O2 a podepsal novou s CRa. PUž se s nimi paktoval i na Nově. Jak již psali jiní, hlavně že dávají PP Davis Cupu z Bělehradu, to je asi o pět lig důležitější akce a o deset lig zajímavější. :) Kterej úchyl by se díval na tu českou tragopartu? To vám ta kvalifikace nestačila? :8)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
UA-FRSkvělý mač, Frantíci mohli být rádi jen za dva. V Brazílii bude komu fandit (RUS+UA) :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
kanadasouhlas, jezdím do Nezdenic (dědina mezi Bojkovicemi a Uh.Brodem o 700 obyvatelích které všechny do jednoho znám).... místní derby (Nezdenice - Šumice, nebo Nezdenice - Bánov) vyhecovanější, než utkání na Bazalech, slivovica, klobásy, večer ožíračka s hráčema :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Česko - KanadaJe to opet dle vkusu kazdeho soudruha/soudruzky.Presto,ze hraji fotbalek celozivotne a je to pro mne sport c.1 (vcetne pripravy na umele klouby a invalidni vozik),je v tomto pripade (nejen) pro mne dulezitejsi DC.APry liarsv jsme vyhrali:) a ta "oziracka vecer" zacina nekdy jiz v polocase (obvykle se protoci cca 2 tacy s pulkama):). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|