![]() |
|
Samsung TV kdo má Dvb-s tunerZdravím pánové,prosím kdo má samsung televizi a tuner DVB-S, zkuste naladit kdo má přístup k MTV kanálům, pozice 19.2, TP 11739, V 27500 3/4 a koukněte jestli vám televize načte zvukovou stopu, mně se ukáže 1.Nedefinováno a zvuková stopa se prostě nenajde. Obraz jde a zvuk nikde. Protože pán na samsung centru vůbec nerozumí a svádí to na sílu signálu, tak jsem pak ani nedošel k tomu, at to předá technikum, nikdo prý nic podobného nehlásil. Předem díky za případné vyzkoušení a odpověd. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
ono by to chtělonapsat co máš za modul a kartu !nebo je to jinak ? (ďábel )? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerKto mate skusenosti s tv Samsung. Maju fastscan ladenie Skylink? Zatial som to nasiel pri Sony, Loewe a Philips TV. |
ACD
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
zapisinedorazi nikdy ;P |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerKarta tam je skylink Ice a modul smit. Jeste jsem koukal treba na stejne frekvenci na Vh classic a u toho to taky nerozezna zvukovou stopu, pouze zase napise 1.nedefinovano, ale hraje to. Stejne tak u nemecke Viva ktera je FTA. |
Jardysek
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerJediným pozitivem u TV s vestavěnýn SAT tunerem je to, že lze vše ovládat pomocí jednoho DO. A odtud ty výhody končí.Jardysku, vyzkoušej (zapůjč si) jiný CAM. Třeba EuroCAM Irdeto+. SMIT, leč oblíbený a celkem pohodový modul, si ale někdy nerozumí s kdejakou TV. Bohužel. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
To:JardysekTo:Jardysek:Zajímalo by mě ,jak máš přivedený signal do antenního vstupu TV k satelitu? |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
Jardýskutaky si udělej pořádek v transpondérech !Jinak je to záhada že ti to vůbec hraje ! :))) cit:... zkuste naladit kdo má přístup k MTV kanálům, pozice 19.2, TP 11739, V 27500 3/4 a koukněte jestli vám televize načte zvukovou stopu, mně se ukáže 1.Nedefinováno a zvuková stopa se prostě nenajde. Obraz jde a zvuk nikde. pokud máš MTV na S.L zkus změnit zemi (v TV) , (možná i fórum?) :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerJiny cam mam, ale ani jsem nezkousel. Nenapadlo me, ze to muze byt modulem, protoze i u nekterych FTA programu se ukazuje zvukova stopa 1.nedefinovano, ale na druhou stranu to aspon hraje. Diky za rady, az budu doma, tak vyzkousim. |
Jardysek
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunertonek: Jaky poradek v TP, na 19.2 na uvedenem TP ma skylink simul k MTV a VH, nebo snad ne??januvia: Od konvertoru do diseq, pak slucovac s Uhf, ucastnicka zasuvka a pak do tv. |
Jardysek
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerModul Irdeto Smit CI+ si se Samsungem rozumí velmi dobře.Sám ho používám,taky brácha a ségra.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
nebo snad ANOjistě omlouvám se:(( zkus tu zemi? |
tonek
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerantos: A muzete vyzkouset treba to MTV Dance? |
Jardysek
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerJardysek:Mám TV Samsung UE40F6800,kartu Skylink ICE a starý modul EUROCAM Cryptoworks a všechny vámi jmenované programy jedou bez problémů-obraz i zvuk |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerVšechny MTV jedou se zvukem.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerDiky moc za potvrzeni a za rady. R^ |
Jardysek
![]() |
|
silesiansilesiana co bys chtěl od toho více , přijdu pustím koukám nic nepřekáží u TV , pod TV pokud je na zdi atd. Na českých programech je stejně opakovačka a na cizí mluvený programy stejně nekoukáme. Samozřejmě pro štourali je tato TV o ničem s tím souhlasím, ale kolik takových lidí je z 1 mil. uživatelů Skylinku Jsou rádi , že jim to vůbec jde na externý přímače a víc nepotřebují - slyším a vidím . R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
SAMSUNGexistuje nejaky "channel editor" ci podobna hracka, ktora umozni zmiesat sat.kanaly s pozemnymi ? aby som nemusel stale stlacat MENU - VYSILANI - ANTENA/KABEL/SATELIT ??? ako napr. u Arive 152 kde si zmiesam programy tak ako chcem a hlavne jednoducho, bez editoru... |
Jonathan
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
Jonathans takovou hračkou jsem se nesetkal,možná ti poradí "standa111",jak vidím fanoušek hybridů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerTo ze pise nazev kanalu nedefinovano je uplne normalni a nesouvisi to s prijimacem ani s modulem. Proste jen neni pojmenovan jazyk kanalu. To, ze nemas zvuk, uz chyba je, ale opet to neni chyba prijimace. Na Samsung TV to normalne funguje. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tuneru panasoniku mačknu 1x jen jedno tlačítko TV na Dálkači , zdali chci DVB-T nebo satelit je to bez problémů a rychlý .Do žádnýho MENU nechodím .U Philipsu se mačkne tlačítko a naběhne ti výběr DVB-T , Satelit , hdmi 1-4 , skart , USB, vyberu SATEL. a koukám . Spátky ze satelitu na DVB-T mačknu jen 1x a sem na DVB-T UŽ BEZ VYBÍRÁNÍ 1-2 vt !TAKY JEDNODUCHÝ bez lezení do Menu atd. . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Samsung TV kdo má Dvb-s tunerU Samsungu jsou to asi 4 tlacitka a za 3 roky jsem to myslim pouzil dokonce 2x. Nejak me nenapada proc prepinat do DVB-T, kdyz je vsechno na Skylinku s vyjimkou CT2HD. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: standa111 and Mikekano,,, asi zial bez mackania viacej tlacitok to nepojde :( , dufal som, ze ked budem prepinat programy, tak mi pojdu rad-radom ako ich ulozim a nie zvlast pozemne a satelitne.Ja mam roky upcdirect, tam vsak neni napr.WAU, kde predsa len sledujem pravidelne nejaky ten dokument (Property Brothers) :P |
Jonathan
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
![]() |