Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TECHNISAT Digit SIR

Ahoj chci se zeptat jaká je kvalita obrazu na TECHNISAT Digit SIR,
díky za info měl jsem teď ferguson 8800 hd a byl jsem s obrazem spokojen , bohužel klekl takže bych chtěl něco podobného , jedná se mi jen o dobrou kvalitu obrazu , jinak na funkcích mi nezáleží používám kartu skylink.

jirka6090
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TECHNISAT Digit SIR

Ahoj.Měl jsem Fer 8800 dlouho,obraz byl u něho velmi pěkný.Viděl jsem i Technisat a podle mě je to srovnatelné.Možná bych ,ale kouknul ke konkurenci na forum Tvfreak.Tam odborníci radí koupit spíše Technisat S2 s patřičným modulem pro tvou kartu.

jm57
Registrace: 1/2008

RE:TECHNISAT Digit SIR

Digit SIR je Korea.Radši vem Technisat Technistar SIR který je origo Technisat s pěkným obrazem a má také CI slot.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

presne tak, na krabicu ktorá má nápis Digit SIR niekto omylom nalepil logo Technisatu.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Navíc to menu hodne pripomina menu v prijimacich Golden Interstar rady Xpeed,ktere mají rovněž dobry obraz i když se jedna pouze o prijimace zpracovavajici pouze normu MPEG-2 DVB-S.Take bych doporucil vzit Technisat star SIR nebo Technisat technistar S2 ke kteremu je ale potřeba dokoupit ještě CAM modul Irdeto.

HYPER

Suhlas ;) Digit Sir nebrat !!! to nie je vyrobol Technisatu.

Technistar S2 - ano,je lepsi ako Technistar Sir(ten tiez moze byt).

HornetF18
Registrace: 10/2011

kvalita obrazu

Díky za odpovědi, ale jedná se mi jen o kvalitu obrazu je ta kvalita např. u Technistar Sir lepší než TECHNISAT Digit SIR ? nebo je to u těchto levných přijímačů jedno a obraz je stejný ?

jirka6090
Registrace: 11/2008

jirko,mam oba Technisaty, SIR a technistar S2 a o trochu lepsi obraz se me zda u Technisatu SIR.Je to ale muj subjektivni názor na danou věc.Je tu ještě Technisat ISIO S3,ktery je zase o něco drazsi nez je SIR,dizajnove je stejny s Technisatem S2,ale ma nektere funkce navíc.Cena je ale kolem 4990,. Kc.Ma navíc displej ukazujici nazev stanice, nastavitelne rozliseni az na 1080p a umi prehrat soubory,ktere si nahrajes na USB v pocitaci.AVI,MP4 atd.To předchozí Technisaty SIR a S2 neumi.Prehraji pouze nahrávky porizene v prijimaci.Nahravky u Technisatu S2 se ale daji prenest do pocitace.Pokud te i toto zajima.Vice najdes na TV Freak.Pak jsou rady ISIO s dvěma tunery,ale to uz je zase jina cenova hladina.

HYPER

Ještě doplnim,ten Technisat DIGIT SIR na který se ptas umi rovněž prehravat soubory nahrane z pocitace.To ale urcite vis.Jestli ti jde vylozene o sledovani satelitních programu a nehodlas prehravat filmy porizene na pocitaci,tak by ti mohl stacit ten Technisat Star SIR,ktery ma rovněž instalovanou ctecku karet v Irdetu a podporuje funkci Fastcan seznamu programu a odpada ti koupe Cam modulu,ktery by si si musel dokoupit v pripade koupe Technisatu Technistar S2 nebo Technisatu Technistar S3 ISIO,protoze mají zabudovanou ctecku karet v kodovacim systemu Conax.Je to na tobe pro jakou znacku prijimace se rozhodnes.

HYPER

jirka6090

Vsetci ti pisu, ze Digit Sir nie je technisat... a ty sa stale pytas aky ma obraz...Kedze to nie je vyrobok f-y Technisat, tak tem obraz je horsi. Nehovoriac o funkciach.
Pokial chces s tychto tu spominanych najlepsi obraz tak Isio S3, je to vlastne to iste ako dvojtuner S1, funkciami, ovladanim, obrazom.
Zalezi na tebe, kolko chces dat penazi ;)

HornetF18
Registrace: 10/2011

já bych se

rozhlédl i jinam,Technisat ještě neznamená nějaký převrat v kvalitě obrazu,i když patří k těm lepším,tou otázkou jsi si zúžil okruh na a pouze Technisaty R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra