Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Inverze dvbt

Zaujima ma co zaujmave teraz chytnete. Ja teraz nic nove lebo idem pasivne. Z okolia Ostravy a Zlina dajte nieco ak sa podarilo zachytit. Aj zo slovenska okolie Ziliny. Aj PeterHumax nech napise lebo ma humax.

tophunter
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

přejdi na aktivne

a napiš kde je v ČR inverze ?

nezáleží to pouze na datumu !

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

RE: Inverze dvbt

Odrazom od Maléj fatry momentálne nadštandart Kojál.

juro1970
Registrace: 5/2010

Nízká oblačnost sice je, ale ne s vlastnostmi pro šíření vf signalu, tak jak býval charakteristické na konec října. Nad i pod pokličkou je skoro stejná teplota.... ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

tophunter

vymeňte si s humaxom emaily a tam môžte močiť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Tak u nas na Chomutovsku je inverzni raz počasí.Rano jsem zkousel proladit pasmo UHF a zachytil jsem signal na 25k. MUX4 Cerna Studnice.Prijem byl ale nestabilni.Signal se občas ztratil.Antenu pouzivam LP 2845 nasměrovanou smerem na Usti n.L.Momentalne pouzivam predzesilovac Ivo 16dB/sum 1dB kvůli RS7 21k. z Usti Krusnohor.Je to nouzovka.Lepsi by bylo samozrejme pouzit kanálovou antenu pro 21kanal a druhou antenu pro ostatní multiplexi nebo pouzit specialni predzesilovac od Terozu s vetsim zesilenim na 21k. 20dB a ostatní kanaly s zesilenim 10dB v pripade prijmu na jednu antenu.Uvidim pristi rok jak se rozhodnu zda to nechat nebo to upravit tak jak jsem psal na dve anteny nebo pouzit jednu ale vykonejsi.Uvazoval jsem o antene Iskra DTX 92.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra