Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

výběr NAS serveru pomoc

Ahoj uvažuji nad zakoupením NAS serveru ke streamování do TV tabletu a ET4000.Rozhoduji se nad Zyxel NSA310,Western Digital My Cloud možna Synology DiskStation DS213j.Jde mě hlavně taky o to aby spotřeba nebyla extra velká protože to poběží stále.Nikde jsem nenašel recenzi na WD My Cloud a spotřebu.Poradíte někdo jaký NAS kupit.Děkuji všem za každou i negativní reakci

jentak
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82
Odpověď v diskusním vlákně

@ Byllisk

A jakej to má FW??

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

@Byllisk

Nechci otravovat, ale všechno má svoje mouchy. Kolega hledá něco podobného, tak mu doporučím tuhle diskusi + recenzi na http://www.tvfreak.cz/recenze-xtreamer-prodigy-black-ztelesnena-dokonalost/4773
škoda že to nemá DVB-T2.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

RE: výběr NAS serveru pomoc

FW uz je OK. Mam myslim Ver 4.0.0, ale je aj novsia, ale uz to nemenim, zatial mi to plne postacuje a nic zase tak prevratneho v novej verzii nie je. Najviac na nom si cenim archivy xLiveCZ

Billysk
Registrace: 4/2006

Morous: NAS je právě velmi moderní technologie, protože s tím jak v domácnostech vzrůstá počet zařízení připojených k datové síti, tak stoupají i požadavky na centrální datové úložiště a naopak v propadlišti dějin mizí stav, kdy si každý ve svém PC nebo NB sušil nějaká data a přes Windows je sdílel dalším uživatelům (tj. jak se odpojil, tak ostatní od něho nenasdíleli už nic).

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Morous: jasne ze pres wifi protlacis film ve full HD, ja se na mobilu nebo na tabletu koukam na full HD filmy bez problemu. Mam Synology NAS.

izidor
Registrace: 3/2008

@Billysk

Tak právě ten WD My Book Live ( Duo) a jeho recenze mě posunula podívat se na WD MY Cloud ,předpokládám ,že když je to novinka, že to bude zase snad ještě o trochu lepší než Live (nemusí bejt pravdou).Jinak jsi mě mluvil z duše pořídit 3T za ty peníze je pohoda.A využití vidím stejně.Ten pyLoad se instaluje přímo na HDD do My Book Live?

jentak
Registrace: 6/2006

jentak

http://www.pcper.com/reviews/Storage/Western-Digital-My-Cloud-EX4-Personal-Cloud-Goes-Big

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra