![]() |
|
Jak jste oslavilivčerejší samet? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
ale pierreTo nemyslíš vážne...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 964 |
![]() |
|
Megoco je na tom špatného,vím,že to zrovna není o satelitech,ale to i jiná témata o hokeji,chtěl jsem vědět jestli lidé nezapomněli,pokud tedy O.T.,tak se zeptám,jak se Vám líbili ohlasy na TV stanicích? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
líbily,nebonelíbily? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jak jste oslaviliNO já poslouchal Radiožurnál, a tam mi jasně a srozumitelně v několika vstupech popsaly malé děti, které ještě neumí pořádně mluvit, jak pan Havel promluvil komunistům do duše a vytřel jim tak zrak, ža radši odešli, jestli to takhle stačí.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Morousno to jsem čekal,že ty děcka mají již jiný pohled,spíš jsem chtěl slyšet názory občanů dospělých v názorech,i tak díky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreMohlo toho byť aj viac v TV,ale po druhej strane,prečo by to mali jedno a to iste omielať rok čo rok.Treba pozerať do budúcnosti a nie sa vracať k minulosti.Bol som moc mladý,ked režim padol,ale pamätám si to dobre... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
Megojá jsem celkem rád,že toho nebylo až tolik,jako jiné roky,spíš jsem čekal nějaké novinky,které mohly po roce vyplout na povrch,ale nic jsem nezaznamenal R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jak jste oslaviliNo byla to pořádná rána, bylo to slyšet až do Plzně, když to spadlo, u Vás taky?? A nebo si to slyšel od Miečara???I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
MarousTo bolo počuť z tej Prahy až k nám,Mečiar sa viac inicioval v roku 1990 a to aj s Klausom urobili ten najhorší krok,aký mohli urobiť.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
RE: Jak jste oslaviliJá dělal s jedním slovákem léta obchod-zahraničí. A ten na hotelu u piva pořád mlel o tej straně, jak se to jmenuje sakra-asi HZDS. A potom jednou po revoluci žena na mě volá z obejváku, hele, Jožka je v televizi. A von najednou dělal ministra. A tohle připravovali kolik let.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Megoto je na jiné téma,ale pokud bychom zůstali společně,tak v čem by to bylo lepší?,stejně žádné hranice už nejsou,možná by bylo méně darmožroutů nahoře,možná R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrtiez si myslim ze je to uplne jedno. Slovaci chceli vlastnu republiku lebo mali pocit ze im je krivdene a ze si chcu sami hospodarit a vladnut.Par rokov nato vstupia do EU a cela suverenita je v (nevhodné slovo)i :-/ |
kukisk
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
kukiska tié eurá ,taky moc rýchlo,aj můdry schybí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy12) pokoušet se obcházet "PRAVIDLA" v jakékoliv podobě vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Jak jste oslaviliChceli sme ujst z Praha-centralizmu a teraz sme v Bratislava-centralizme, odtrhnutie pomohlo asi iba paštikarom. :))) |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
samet - definiciaPrechod komunistickej nomenklatúry od moci politickej k moci ekonomickej, plné námestia a štrnganie kľúčami = divadlo pre plebs. Vedľajší efekt - s nomenklatúrnikmi sa vyviezlo hore aj dosť vekslákov. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
cely prevratbol dopredu pripraveny a dohodnuty. take malicke cesko-slovensko nemohlo socializmus udrzat. vsak kde je dnes sovietsky zvaz?VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Jak jste oslaviliJestli mas na mysli události roku 89, tedy akci zpravodajských služeb, tak tu neslavim, protože do divadla taky nechodím a komparsů se taky neúčastním. Včera jsem slavil a sice obhajobu Davis Cupu, to jsou totiž jediné chvíle, kdy mužů byt hrdý na to, ze jsem čech. Tedy nestydět se za to.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Jak jste oslavili - SaxonSouhlas!R^ Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
Téma dobré na odlehčení těžké doby....P.R.A.C.Í. :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Jak jste oslaviliPozoroval som ako bezdomovci hladaju kodeky v neoliberalnom kontajneri. Bola v tv Kubisova tak som vedel ze je vyrocie zamazovej lupeze.... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Takto to dopadlo v CZ a SK.stiahnuť všetky (.zip) |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
Naprosto cíleně........jsem se včera nekoukal na jiné, než sportovní, hudební případně ruské kanály, protože když jsem po ránu omylem cvaknul na 13. Komnatu Hutky a uvědomil si, že se celý den budou reinkarnovat Pravdoláskaři, nechtěl jsem mít zkaženou neděli. Což se samozřejmě po pádu letadla v Kazani, kde byla kamarádka, ale nakonec stalo....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Jak jste oslaviliP.S.: SORRY nedari sa mi pretiahnut RAR do tejto diskusie. :( |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Jak jste oslaviliHajnalka tu sa neda pretahovat priloha.Aprilio te boeing tam dobre buchol, to je pravda.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |