Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jak jste oslavili

včerejší samet? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

ale pierre

To nemyslíš vážne...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Mego

co je na tom špatného,vím,že to zrovna není o satelitech,ale to i jiná témata o hokeji,chtěl jsem vědět jestli lidé nezapomněli,pokud tedy O.T.,tak se zeptám,jak se Vám líbili ohlasy na TV stanicích? R^ :laughing: R^

pierrepetr

líbily,nebo

nelíbily? R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Jak jste oslavili

NO já poslouchal Radiožurnál, a tam mi jasně a srozumitelně v několika vstupech popsaly malé děti, které ještě neumí pořádně mluvit, jak pan Havel promluvil komunistům do duše a vytřel jim tak zrak, ža radši odešli, jestli to takhle stačí.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Morous

no to jsem čekal,že ty děcka mají již jiný pohled,spíš jsem chtěl slyšet názory občanů dospělých v názorech,i tak díky R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierre

Mohlo toho byť aj viac v TV,ale po druhej strane,prečo by to mali jedno a to iste omielať rok čo rok.
Treba pozerať do budúcnosti a nie sa vracať k minulosti.Bol som moc mladý,ked režim padol,ale pamätám si to dobre...

Mego

Mego

já jsem celkem rád,že toho nebylo až tolik,jako jiné roky,spíš jsem čekal nějaké novinky,které mohly po roce vyplout na povrch,ale nic jsem nezaznamenal R^ :laughing: R^

pierrepetr

No byla to pořádná rána, bylo to slyšet až do Plzně, když to spadlo, u Vás taky?? A nebo si to slyšel od Miečara???

Morous

Marous

To bolo počuť z tej Prahy až k nám,Mečiar sa viac inicioval v roku 1990 a to aj s Klausom urobili ten najhorší krok,aký mohli urobiť.

Mego

Já dělal s jedním slovákem léta obchod-zahraničí. A ten na hotelu u piva pořád mlel o tej straně, jak se to jmenuje sakra-asi HZDS. A potom jednou po revoluci žena na mě volá z obejváku, hele, Jožka je v televizi. A von najednou dělal ministra. A tohle připravovali kolik let.

Morous

Mego

to je na jiné téma,ale pokud bychom zůstali společně,tak v čem by to bylo lepší?,stejně žádné hranice už nejsou,možná by bylo méně darmožroutů nahoře,možná R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

tiez si myslim ze je to uplne jedno. Slovaci chceli vlastnu republiku lebo mali pocit ze im je krivdene a ze si chcu sami hospodarit a vladnut.Par rokov nato vstupia do EU a cela suverenita je v (nevhodné slovo)i :-/

kukisk
Registrace: 6/2013

kukisk

a tié eurá ,taky moc rýchlo,aj můdry schybí R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy
12) pokoušet se obcházet "PRAVIDLA" v jakékoliv podobě

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Chceli sme ujst z Praha-centralizmu a teraz sme v Bratislava-centralizme, odtrhnutie pomohlo asi iba paštikarom. :)))

jukon
Registrace: 12/2007

samet - definicia

Prechod komunistickej nomenklatúry od moci politickej k moci ekonomickej, plné námestia a štrnganie kľúčami = divadlo pre plebs. Vedľajší efekt - s nomenklatúrnikmi sa vyviezlo hore aj dosť vekslákov.

mmc

cely prevrat

bol dopredu pripraveny a dohodnuty. take malicke cesko-slovensko nemohlo socializmus udrzat. vsak kde je dnes sovietsky zvaz?

VIEM, že NIČ neviem!

major13
Registrace: 2/2013

Jestli mas na mysli události roku 89, tedy akci zpravodajských služeb, tak tu neslavim, protože do divadla taky nechodím a komparsů se taky neúčastním. Včera jsem slavil a sice obhajobu Davis Cupu, to jsou totiž jediné chvíle, kdy mužů byt hrdý na to, ze jsem čech. Tedy nestydět se za to.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE: Jak jste oslavili - Saxon

Souhlas!
R^

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006

Téma dobré na odlehčení těžké doby....

P.R.A.C.Í. :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Pozoroval som ako bezdomovci hladaju kodeky v neoliberalnom kontajneri. Bola v tv Kubisova tak som vedel ze je vyrocie zamazovej lupeze.... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Takto to dopadlo v CZ a SK.

stiahnuť všetky (.zip)

hajnalka
Registrace: 5/2010

Naprosto cíleně....

....jsem se včera nekoukal na jiné, než sportovní, hudební případně ruské kanály, protože když jsem po ránu omylem cvaknul na 13. Komnatu Hutky a uvědomil si, že se celý den budou reinkarnovat Pravdoláskaři, nechtěl jsem mít zkaženou neděli. Což se samozřejmě po pádu letadla v Kazani, kde byla kamarádka, ale nakonec stalo....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

P.S.: SORRY nedari sa mi pretiahnut RAR do tejto diskusie. :(

hajnalka
Registrace: 5/2010

Hajnalka tu sa neda pretahovat priloha.Aprilio te boeing tam dobre buchol, to je pravda.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra