, sekce: Zkušenosti |
|
Jak jste oslavilivčerejší samet? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 495 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
|
|
TO: liquereTak potom na ABFORUM: Opravdu mimo misu, predposledny clanok. R^ |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
|
|
hajnalkaTak, tak to plati bohuzial aj o celom okolí. Kapitalizmus je najlepsia zaruka toho, ze zase pridu komanci, lebo je nenazraty. Potom zase budu 40 rokov kvakat na strednych vlnach........bohuzial su nepoucitelny títo otroci wall streetu. Ale najviac sa zabavam na tom, ze v polovicke statov, tych starych clenskych statov myslim EU, uz zacinaju mat ludia vlady bankarov dost.......a este nez sa niekto ozva s infantilnou poznamkou, tam neboli 40 rokov komanci ako u nas.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Jak jste oslavilivčerajši den pohoda rodinka a priatelia popoledni sem udelal udržbu po 3 letech wd40 vymena matiek a F konektorov ,doladil sem si diceq na motore, v tekutom mraze tam nepolezu :laughing: v noci šel vašik havel asi 3hodinky tak sem si dal budwarek R^ |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
|
|
liquereSvata pravda. Anglicanom uz svita v hlavach, na buduci rok budu mat referendum ci zostat v EU. alebo nie. |
hajnalka
|
|
Morousno keď si za oných časov robil v zahraničnom obchode, tak teraz musíš byť poriadne za vodou :-) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 732 |
|
|
já byl 17.večerse ženou nahoře na Václaváku v divadle od 19-22 hodin a o ničem jsem nevěděl až v noci na šichtě jsem to slyšel v rádiu.Ten kilimetr je holt znát.S tím Milerem jsme měli dílny vedle sebe a byl to pořádnej v.l.Viděl jsem jak si převlíkali kabáty,taky se mě ptal jeden odborář ,jestli ho má nebo nemá obrátit |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
RE: Jak jste oslaviliDoteraz mám v hlave také slová, že ako sa o 5 rokov budeme mať tak, ako sa majú v Rakúsku či Švajčiarsku. Tých rokov prešlo podstatne viac a myslím že je každému jasné, že nikdy sa nebudeme mať tak ako v Rakúsku či Švajčiarsku. Možno nebol dostatok istého ovocia, ale to ovocie čo bolo, bolo aspoň prírodné. Takisto všetky potraviny, čo boli, mali inú úroveň ako tie čo sú teraz v obchodoch. V obchodoch kedysi bola kvalita. Dnes kvantita |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 948 |
|
|
pierrea to sme mali oslavovat podvod akym sa tzv.revolucia uskutocnila? preco media teraz neinformuju o tom ze ludia zacali masovo protestovat proti tomu, ze pri demonstracii 17.11.1989 boli vraj surovo zmasakrovani studenti a jeden zo studentov bol SMRTELNE zraneny... VB nikoho nezabila a taketo demonstracie su v demokraciach bezne tlmene. jednoducho cele tzv. zamatova bol jeden podvod o ktorom ziadne z medii pravdivo doteraz neinformuju.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: Jak jste oslaviliTo je smutne, z 30 komentaru zadny pozitivni :)Za 24 let jsme meli byt vsichni za vodou a ono to vypada, ze jsme spis pod vodou :), asi jsme to tehdy spatne pochopili :) Do 40 let nam zbyva uz jen 16 let, coz je celkem pozitivni. pokud jeste budou klice, tak nevim za co budeme cinkat :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
|
|
Dějinný předěl?1.Myslím, že v prosinci 1988, tedy ještě za Jakeše, startovala silná Astra 19E s analogovými programy. MTV, RTL, SAT 1, to byly stanice! Můj švagr měl samovýrobně zhotovený satelit a konvertor FUBA. Tuti - fruti byl neskutečně atraktivní program.2.Soudruh Biľak ještě před pádem režimu v Rudém právo tvrdil, že se ideologické diverze ze satelitu neobává. Byla tedy nadějě, že vysílání nebude rušené ani příjem zakázan. 3. Na svůj první satelit jsem se zmohl až v roce 1990, tedy ORAVA s ručním laděním knoflíkem a 8 předvoleb, samozřejmě mechanických. 150 cm prime focus parabola z JRD Martin, polyester + alobal. 4.K dnešnímu dni jsem vystřídal neskutečné množství značek satelitů. Více, než obsah vysílání, mne zajímaly technické možnosti přijímačů. 5. Dnes si každý může najít na satelitu svůj žánr. Technická kvalita šla neskutečně nahoru. 6. Vlastní obsah vysílání podle mého názoru nikoliv. Chybí mi kladný a zdůrazňovaný směr myšlení, který by diváky inspiroval k plnohodnotnému životu, plnému vzájemnosti a solidarity. Ta se dnes vyžaduje pouze při pohromách... 7. Lidé jsou dobří a zlí. Změna režimu nemusí mít vliv na charakter člověka. Pouze ti dobří i ti zlí mají větší možnosti seberealizace a jak se zdá, plně ji využívají.Obě skupiny. Máme slavit možnosti dobrých, nebo proklínat možnosti zlých? Každý si může vybrat... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
RE: Jak jste oslaviliDejinny pr-del nie predel....... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
oneeeee"""11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy12) pokoušet se obcházet " PRAVIDLA" v jakékoliv podobě ešte žijem. vu plus solo2. Registrován: 10/2005, Autor: oneeeee""" jsem rád,že jsi nastudoval pravidla,ale bohužel tohoto tématu se tvoje kritika netýká 1.kde je komu dán osobní vzkaz 2.kde se obcházejí pravidla? 3.pokud by jsi měl pravdu,tak by to admin dávno smazal a mě potrestal,jak vidíš nadšen nebyl,ale aktivně se tématu zúčasnil,buď zdráv R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Jak jste oslaviliZ toho by sa poondil aj Sidor Artemievic Kovpak, keby videl co sa tu stalo... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
liquerejenže ten se nedožil ani tzv.kontrarevoluce,ani sametu,ale jistě se poondil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Jak jste oslaviliprevrat neprevrat, to asi bola chyba, ja som mal iba 9 rokov, ale pametam sa jak ludi oblievali cisternami z močovkou, totiž to bolo v TV, na druhej strane Neprispôsobivý občania, boli Prisposobyví, všetci makali v miestnom JRD, ktoré sa ovšem potom rozkradlo, a z občanou sa stali neprisposobivy občania poberajuci sociálne dávky, pár družstiev dostali sukromníci, kde robila kopa ludí z Obce, teraz makajú 3 za minimálnu mzdu jak zvieratá, hlavne, že roztrhali Republiku, aby si každy popredal čo chce. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
RE: Jak jste oslaviliPISTOK153: Kby neroztrhali Republiku tak bysme mali este vatsie ho-vno ako mame teraz. 1/3HDP. isla do federalu.(PRAHA) Kolko mal federal. pslancov? |
hajnalka
|
|
RE: Jak jste oslaviliSorry zabudol som na o. |
hajnalka
|
|
hajnalkaspolocna republika nebola roztrhnuta, ale rozdelena. relativne nespravodlivo, avsak v cechach je teraz na poc. obyvatelov vystavanych najviac rodinnych BAZENOV v europe a placu ako sa maju zle...a slovensko? vsak to je bilbordovo. firmy placu ako sa zle podnika, ale tolko BIGBOARDOV a BILBOARDOV nikde v europe nevidno...CR = bazenova republika, SR = bilboardova republika...zivotna uroven je vyzsia v oboch republikach oproti roku 1989.VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
|
|
RE: Jak jste oslaviliObčas mě svědí pravá ruka a klíče bych nejraději zahodil,no budiž,velkou zásluhu na tom svinstu máme sami,neb jsme drželi huby a chovali se jak ovce,samet byla chyba-mělo se jich pár houpat a ti po nich by si už tenhle bordel nedovolili,ale kdo nechce uznat svou historii musí si ji zopakovat,když jsem slyšel jak se do čela gen.stávky postavil Havel,tak jsem to přepnul a přešla mě chuť na nějaké oslavy,po cestě pro drahou polovičku/práce/jsem líznul 3 kusy Radegast plnotučné!!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
RE: Jak jste oslaviliPistok, v roku 88 ta slavna svieckova manifestacia v BA. Vies ako to dopadlo? Stare babky prisli do BA zo svieckami a ked sa ich pytali ze kam idu a co hladaju, tak odpovedali ze pan farar povedali aby sme isli do BA a zobrali sviecky. A dnes sa toto demonizuje ako prvy prejav obciansleho odporu.No hnoj! Starych ludi vyuzili na tento hnoj akciu a doterza to glorifikuju...... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
major13Ja viemJa viem ze nebola roztrhnuta, iba som citoval PISTOKA153. zivotna uroven je vyzsia v oboch republikach oproti roku 1989? . ako pre koho, pre nas nie. |
hajnalka
|
|
RE: Jak jste oslavililidi u nas nebyli (a s ohledem na dnesni vychovu) ani nebudou pripraveni na demokracii v urcite "zapadni" variante kapitalismu".Jsou predevsim povinosti a taky prava.Bohuzel jsme do toho obdobi "spadli",je to urcite lepsi nez v r.1943 u Stalingradu.V zahranici jsem moc nepobyl,ale stat muze fungovat pouze tehdy,pokud vetsina lumpu a vykuku bude strihnuta po kulach (cemuz verim,ze v takovem Nemecku,Rakousku,...Svedsku,Svycarsku ,tomu tak je).U nas jim nejlepe sverujeme dobre placene funkce,statni zakazky a kdyz je uz zle,nechame je zdrhnout.Co mne tizi nejvice,ze zde jiz neni osobnosti typu Karla Kryla,ktery umel zpupnost jakychkoliv "vladcu" verejne sdelit.A propos,zahrali ho vubec? Zaver: pan Igor Hnizdo prozatim nesmi nejen zlomit rakosku,ale ani odevzdat svou malou osobni zbran 6,35 mm. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Jak jste oslavilihdpe - Kryl bohuzial nevedel kto tu za koho kope. A ked sa to dozvedel, tak ho to polozilo. On si myslel nieco podobne ako vela podstivych ludi, ktorí dnes su skoro na okraji spolocnosti. Preto som uz davno napisal aj tu, ze nieco co inde funguje u nas je nepouzitelne. Bohuzial pekny kraj sprosty narod. Kradnut je frajerina a kazdy vie len o svojich pravach ale nie povinnostiech. Na taketo obyvatelstvo neplati demokraticky system, jedine Stalin alebo Adolf.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Jak jste oslaviliAni tej nenažranej ploskačke jedna stolička nestačí. |
hajnalka
|
|
a to zas cosi napisal liker " pekny kraj sprosty narod". predpokladam ze vies kde je koliska demokracie. tak sa tam chod este pozriet a az ked pohladom z akropoly pochopis, tak uz nebudes tarat...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|