![]() |
|
Rozdíl v signálu LNB single a twinZvažuji koupi LNB inverto black ultra twin a vyměnit ho za inverto black ultra single. Mám ho nyní na velmi slabou astru 2F a zajímá mě jestli je to se ziskem signálu stejný nebo twin má větší útlum. Může mi někdo napsat svoji zkušenost. Díky za odpovědi. |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
Mě zase zajímá rozdíl....Je rozdíl mezi origo Circularem (na 36E) vůči klasice s depolar. destičkou, má někdo zkušenosti?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
apriliarsvak vyrobíš depol doštičku správnych rozmerov (vzhľadom k použitému materiálu) tak rozdiel nepoznáš.Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
bourkakvalita bežných LNB je rôznorodá. Už sa to tu preberalo niekoľkokrát. Záleží aj kus od kusu. Zisk Ti je nepodstatný. Dôležitý je parameter fázového šumu, ktorý sa aj tak u týchto LNB neuvádza. Výrobcovia asi vedia prečo. Na "šumové číslo" nepozeraj. S LNB so šum. číslom 0,8 dosiahnem lepšie výsledky v príjme, ako s LNB 0,1 :))) Ale musí to byť kvalitný značkový LNB, nie tie spotrebiteľské kúsky bežne predávané na každom rohu ;)Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
pozri tuhttp://digitalne.ellano.sk/forum/46/82-inverto-lnb-twin-black-ultraAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v signálu LNB single a twinJá osobně jsem měl na motoru s parabolou 85cm Inverto IBU singl,ale ten odešel po cca.14 dnech.Dal jsem tam Mascom co jsem měl v šuplíku z nějaké montáže.Na družici Nilesat na 7W mě fungují všechny programy MBC+pár ještě navíc po celý den bez výpadků signálu.Mám doma letité LNB Grundig originál žádné Turecko a ten může být ještě lepší.Invacom jsem měl taky ,ale tam se rozpadla krycí fólie LNB po cca 6 letech.Při dnešních cenách LNB bych kvalitu neřešil-záleží kus od kusu. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Rozdíl v signálu LNB single a twinSkusal som IBU single aj Twin, rozidiel v zisku ani prijme tam podstatny nebol, len ten single mi ukazoval malicko viac % na bargrafoch. Twin je dobry ak su doma 2 TV, da sa potom zapojit jeden vystup cez motor a druhy napriamo.A ako pise Baron, ceny beznych LNB su smiesne a treba ich zopar vyskusat, aby si nasiel to prave, co pasuje k tvojej parabole. Ale zase tvrdenie ,ze LNB rovnakej znacky a modelu sa nejako zasadane lisia kvalitou z vyroby kus od kusu tak to som doteraz nepozoroval, asi som mal stastie pri kupe...:) |
warkiller
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
bourkacelkem zajímavá skutečnost,LNB inverto black ultra twin má lepší výsledky ,než single,nezkoumal jsem proč,ale většinou je to tak,možná má lepší ozařovač pro běžné paraboly,které se nejvíce používají,nevímPeon-těch 0.8 jsme si vysvětlili,chyba tisku na štítku,má 0.1dB R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v signálu LNB single a twinTwin je lepsi uz to pisal aj vortimond slo o jeho stavbu ze bol vacsi aj v krkuAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
vortík,kde mu je konec? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rozdíl v signálu LNB single a twinTwin je lepší. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Rozdíl v signálu LNB single a twinUž dělá kněze. Říká si Padre Pio. :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535díky za info R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |