![]() |
|
Plustelka - zariadeniaAhojte,pred casom som sa stal majitelom set-top boxu Zircon T3000HD na prijem platenej televizie Plustelka. Po zisteni, ze zariadenie nieje schopne zapamatat si uzivatelom navolene poradie kanalov po vypnuti, som zariadenie vratil. Rad by som sa spytal, ci je tato vlastnost(nemoznost volit si vlastne poradie kanalov) nejakou systemovou vlastnostou set-top boxov obecne, alebo ci to bola len detska choroba uvedeneho modelu. Teraz vsak riesim co dalej. Rad by som vyuzil ponuku plustelky, nakolko manzelka chce mat doma Eurosport v CZ/SK dabovanej verzii. V uvahu pripada zakupenie kartoveho modulu plustelka. Doma mam samsung UE40C6000 ktory by podla specifikacie vyrobcu mal byt schopny s kartou spolupracovat. Pri otazkach na predajcov vsak clovek narazi na salamunske vyjadrenia o nemoznosti predpovedat ci bude tv prijimac spolupracovat alebo nie. Rad by som sa spytal niekolko otazok k tejto teme: 1. Mozno zakupenu kartu do xy dni po zakupeni v kamennom obchode vratit? 2. Bude mozne po zapojeni karty do tv programy lubovolne zoradit tak ako je to mozne teraz pri volnom vysielani? Skylink pre mna nieje alternativa, nakolko ak potrebujem eurosport som nuteny tak ci tak platit balik mini ktory je cenovo priblizne rovnaky ako balik od plustelky(5,99)a investicia do paraboly a rozvodov sa mi tym padom nikdy nevrati. Existuje moznost rozbehat plustelku aj na inom set-top boxe? Rad by som totiz vyuzil sluzby plustelky v plnom rozsahu a nastavil poradie kanalov podla seba a rad by som aj vyuzil nahravanie. Infolinka plustelky bola v tomto smere stroha, okrem avizovanej pripravy novych set-top boxov - avsak bez datumu uvedenia, mi povedali ze nieje na trhu iny set-top box okrem toho ktory ponukaju ktory by bolo mozne pouzit. Je to naozaj tak ze dvb-t vysielanie od plustelky je tak jedinecne ze ziadne zariadenie do ktoreho vlozim kartu od plustelky nebude schopne poslat obraz do mojho tv? Dakujem za vas cas a odpovede |
abecednik
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 8 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Plustelka - zariadeniaZbytočne to komplikuješ,za 9,50 si zober kartu od Free Sat, a máš tam všetko. Manželka bude spokojná, a ak nie tak ju večer, veď vieš čo, a netreba ani Plus telka |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
....Premyslam v com je Vami navrhovane riesenie jednoduchsie alebo lacnejsie. Nevlastnim sateltiny prijmac. A jedine o co mi ide je Eurosport. Velmi si cenim Vasu radu, ale instalovat parabolu, nakupit zariadenia a cele to dat do prevadzky (naklad medzi 150-200 Eur plus praca) a potom platit 9,5 mesacne - to mi prijde ako vyhadzovanie penazi von oknom ked mozem mat to iste za 5,99 mesacne bez jedineho zavrtania v stene. V pripade nudze zoberiem ci kartu za 35-40 eur skusim ju dat do tv prijimaca a ak to pojde pockam kym nevydaju nieco lepsie. Ide mi len o to - ci niekto nema skusenost alebo vedomost o riesenii ktore by sa dalo kupit a fungovalo by. |
abecednik
![]() |
|
RE: Plustelka - zariadeniamam prijimac Zircon T3000HD a uplne v pohode si tam viem nastavit poradie kanalov ako chcem, denne ho vytahuje s el. siete a stale drzi poradie, len pri kazdom doladeni sa mi rozhadzu, ale to mi nevadi.......odkial si, ak sa mozem opytat, lebo znamy ma kamenny obchod a bezproblemov vie zobrat tovar ak nefunguje korektne |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
MjamriskaSom z bratislavy, ten Zircon T3000HD mi poradie kanalov nedrzal, riesil som to cez infolinku plustelky, kde tuto chybu potvrdili, predajca nakoniec vzal vyrobok spat, lebo rovnaku chybu mal aj ten ktory vytiahol na predajni z krabice. Pritom niesom prvy uzivatel ktory sa s touto chybou stretol. Ak by bol k dispozicii set top-box ktory by poradie udrzal, vezmem ho. |
abecednik
![]() |
|
RE: Plustelka - zariadeniaNa Samsungu si upravíš poradie programov podľa seba,prečo by ti to malo prehádzať?Skús a uvidíš,potom im to vráť aj s reklamou /anti/...Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
abecednikCombo prijímač+plustelka modul vám vyrieši súčasnosť/dvb-t/a aj budúcnosť/satelit/a máte to vyriešené. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
atr2009o satelit nemam zaujem, nakolko niesom tv nadsenec a jedine o co mi ide(resp. manzelke) je eurosport. Ak je okrem kablovych operatorov eurosport aj v terestriale navyse na satelite ho zadarmo predabovany tiez nechytite - tak tam nevidim priestor ako by sa mi mohli vynalozene naklady za satelitnu zostavu vratit.Ak by bola volba kablovy operator vs satelit tak naozaj nieje o com, ale plustelka z pohladu prave toho sportoveho kanalu mi proste pride ako vyhodnejsia volba. Nepotrebujem dalsich 50 tvstanic... |
abecednik
![]() |
|
RE: Plustelka - zariadeniaJe tu ešte možnosť iného operátora,ktorí má Eurosport a iné sporty v ponuke.Výhodou tam je,že si môžeš zobrať dve samostatné mašiny,na ktorých idú tie isté programy, v balíku sú aj dokumentárne programy.Nevýhoda,nie sú tam všetky české programy.Čítaj medzi riadkami.Ktoré športy tak zaujímajú manželku? Kulečník? Lyžovanie? ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
jankhladal som medzi operatormi ale vsetko vyslo nad 12-15 eur... ak k tomu bol internet tak 22-25 eur. To je zbytocne vela. Internet mam mobilny z prace ktory plati zamestnavatel, takze tiez nemam dovod tahat si domov optiku a platit ju ak ju nevyuzivam. |
abecednik
![]() |
|
abecednikTak to je tazke,ked nieco chceme,musime zainvestovat,zijeme len raz, prave tu............. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
abecednik..." Mozno zakupenu kartu do xy dni po zakupeni v kamennom obchode vratit?" doplň xy ,kým nezaregistruješ u mňa by si uspel ak by ti nešiel korektne, kúp modul Strong dával som ich aj do Samsungov zatial šlapú tuším aj do toho tvojho modelu. Moduly SMiT sú dosť poruchové už som 2 musel reklamovať. ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
abecednikto je práve ten rozdiel, ktorý nechceš stále pochopiť- normálny funkčný prijímač a balík s eurosportami za 6,30e/mes ale jednorázová investícia do paraboly - plustelka ktorá funguje tak ako funguje za 6,99e to je pluralita. Väčšinou kvalita zodpovedá cenovej úrovni. "investícia" do TV vysielania nie je na to, aby sa ti peniaze vrátili :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
to Dagy2plustelka len 5,99eur a nie 6,99eur ako si pisal ty :))) |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Plustelka - zariadeniaVýhodou tam je,že si môžeš zobrať dve samostatné mašiny,......a internet tam musíš od nich? To sa mi nezdá. ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
RadkoOK 5.99e.Od "vežokomu" ja ale ani zadarmo. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Plustelka - zariadeniaPatko dakujem za radu. AK mas skusenost s modelom strong tak ho vezmem a docasne ozeliem nahravanie. Este mam otazku, ak by vydala plustelka novy set-top box je mozne kartu predat inemu uzivatelovi a ten ju bude moct v pripade kompatabity normalne pouzivat?Dagy2 ja nemam zaujem o flame war o tom aky je towercom nekonecny evil a statelit je good choice. V mojom pripade a za tychto podmienok satelit nieje dobra volba, pretoze platim zbytocny vstupny naklad, na prevadzke mi to nic neusetri a to co zo satelitu dostanem oproti plustelke naviac okrem nahravania - nevyuzijem. Za moznost nahravania nebudem teraz vyhadzovat o cca 120-150 eur viac a vrtat si cez byt diery aby som vedel vyhodit konzolu na fasadu a doviest signal do obyvacky. Radsej si pockam a ked sa na trhu objavi produkt ktory poziadavky splni tak ho kupim. |
abecednik
![]() |
|
abecednikJa čakám na vysielanie stv 1 v 3D a 4k.Potom si to kúpim.Žijeme len raz. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
jurkoja chapem argument zijeme len raz. Rovnako si mozem kupit mercedes, tablet, playstation a podobne veci ktore nepotrebujem, ale budu vyzerat dobre, budu mojim hobby a mozem pri nich travit volny cas alebo sa pysit tym ze ich vlastnim. Ja ich nepotrebujem, rovnako ako nepotrebujem satelit. Pytam sa na problem so set top boxom pripadne na skusenost s kartami modulmi do plustelky. K veci zatial vedel reagovat len patko. Ak prosim nemate co napisat k veci a potrebujete si tu honit vase satelitne ego - nech sa paci, isto je tu vela inych prilezitosti. Dakujem za pochopenie. |
abecednik
![]() |
|
abecednik...samozrejme že sa dá predať a preregistrovať na inú osobu no len rátaj s tým že za tú cenu čo kúpiš už nepredáš ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
abecednikPockaj este chvilku a bude na trhu novy prijimac Strong. Mal by byt na trhu v najblizsej dobe a vyzera, ze to bude trosku lepsie ako Zircon, aj ked bude cca o 10 eur drahsi. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
dodiakMusim to stihnut do zaciatku biathlonovej sezony, takze asi kupim najskor kartu strong ako poradil patko, a potom v pripade ze bude to nahravanie chybat kupim set top box. Dakujem za radu. |
abecednik
![]() |
|
abecednikAK by si kupil modul Strong, tak skor vyuzi do buducna nejaky COMBO prijimac, ktorych cena je dnes uz relativne nizka a budes mat do rezervy aj SAT prijem, ak by nahodou. R^ |
dodiak
![]() |
|
abecednikInak uz je na stranke distributora novy FW, ktory riesi okrem ineho aj problem so zoradenim programov. |
dodiak
![]() |
|
Golden Media Wizard HD Vote nie je zlá voľbaDobrá mašinka je Golden Media Wizard HD Vote, dá sa pozerať aj slovenská platená DVB-T televízia cez to..dajú sa cez to sledovať aj satelitné programy. Má vynikajúci tuner, prehrámnožstvo AV formátov. Toto zariadenie sa dá zohnať v cene do 80-ich EUR. http://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/golden-media-wizard-hd-vote |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
Plustelka, zdieľanieNa jednom satelitnom fóre som čítal, že to ľudia už bežne zdieľajú. ;) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |