![]() |
|
Plustelka - zariadeniaAhojte,pred casom som sa stal majitelom set-top boxu Zircon T3000HD na prijem platenej televizie Plustelka. Po zisteni, ze zariadenie nieje schopne zapamatat si uzivatelom navolene poradie kanalov po vypnuti, som zariadenie vratil. Rad by som sa spytal, ci je tato vlastnost(nemoznost volit si vlastne poradie kanalov) nejakou systemovou vlastnostou set-top boxov obecne, alebo ci to bola len detska choroba uvedeneho modelu. Teraz vsak riesim co dalej. Rad by som vyuzil ponuku plustelky, nakolko manzelka chce mat doma Eurosport v CZ/SK dabovanej verzii. V uvahu pripada zakupenie kartoveho modulu plustelka. Doma mam samsung UE40C6000 ktory by podla specifikacie vyrobcu mal byt schopny s kartou spolupracovat. Pri otazkach na predajcov vsak clovek narazi na salamunske vyjadrenia o nemoznosti predpovedat ci bude tv prijimac spolupracovat alebo nie. Rad by som sa spytal niekolko otazok k tejto teme: 1. Mozno zakupenu kartu do xy dni po zakupeni v kamennom obchode vratit? 2. Bude mozne po zapojeni karty do tv programy lubovolne zoradit tak ako je to mozne teraz pri volnom vysielani? Skylink pre mna nieje alternativa, nakolko ak potrebujem eurosport som nuteny tak ci tak platit balik mini ktory je cenovo priblizne rovnaky ako balik od plustelky(5,99)a investicia do paraboly a rozvodov sa mi tym padom nikdy nevrati. Existuje moznost rozbehat plustelku aj na inom set-top boxe? Rad by som totiz vyuzil sluzby plustelky v plnom rozsahu a nastavil poradie kanalov podla seba a rad by som aj vyuzil nahravanie. Infolinka plustelky bola v tomto smere stroha, okrem avizovanej pripravy novych set-top boxov - avsak bez datumu uvedenia, mi povedali ze nieje na trhu iny set-top box okrem toho ktory ponukaju ktory by bolo mozne pouzit. Je to naozaj tak ze dvb-t vysielanie od plustelky je tak jedinecne ze ziadne zariadenie do ktoreho vlozim kartu od plustelky nebude schopne poslat obraz do mojho tv? Dakujem za vas cas a odpovede |
abecednik
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Plustelka - zariadeniavcera chcela zena pozerat nejaku koninu..tak som ju onééé 2 x a bola kludna .a sla spat a bol pokoj.a mohol som si pustit americkeho gangstra cez multibox :laughing: :laughing: tie filmy s xy reklamami sledovat ce tv odmietam to uz radsej sex s vlastnou zenou :razz:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |