![]() |
|
Sprava pre Skylink technikov ci p.GMohli by ste konecne odfajknut v NIT tabulke EIT pre napr WAU ci Dajto proste vsetky TV kanale ktore maju EPG vyriesil by sa kompatibilny problem s prijimacmi ale cakam na to uz od leta. Za dalsie dajte dokopy TS kde je WAU a LUX neustale vypadky LUX su nocnou morou dochodcov a pretekanie buffera na WAU ci pokazeny Multiplexer s orazavacom datoveho toku je hanbou na ENTU!! Sa mozte akurat hanbit nedat to dohromady ani za mesiac. Sustredte sa radsej na vlastne problemy ako kupovanie madarov ci katastrofalny surflock s ktorym neviete ani kde zacat.Dakujem |
RDK3
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 40 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
to nie myto oni, tie programy predsa vysiela Astra ... to je dnešná prax - roz__at všetko na x firiem a bežný človek sa riešenia nedožiada, viď napr. SE-SEPS-ZSDitrib-ZSenergia(+ y ďalších priekupníkov) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
mmc....to rozfrckanie firiem a podnikov je riadena vec. Odkial a kym nenapisem, lebo neverim, ze by to tu zostalo. Pozri sa kto sedi opät vsade vo svete v predstavenstvach a dozornych radach nadnarodnych koncernov. Dalej to nebudem rozvadzat. Kazdy kto ma v hlave si to da dokopy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RDK3to nie SL navine, to Astra, nelicencovany prijimac, ... :))) |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Sprava pre Skylink technikov ci p.Gnejedna sa o nelicencovany prijimac ale o profi zariadenie na headende pred uplinkom na astru skylink robi NIT tabulku a sejpovanie kanalov cez multiplexre .. pustat cca 8Mb len wau tv by bolo pre nich neprijatelne tak orezu az na takmer nepozeratelnu kvalitu cca 2,5 - 3 Mb |
RDK3
![]() |
|
RE:Sprava pre Skylink technikov ci p.GOd Nového roku budou používat můj nový slogan"Skylink brzda rozvoje.. :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RDK3Kolik kapacity si vysílatel TV WAU zaplatil, takovou má kvalitu výsledného obrazu na koncových přijímačích.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Sprava pre Skylink technikov ci p.Gjoscer, mmc - s tim nema co zaplacena kapacita nic spolecneho a neni to v zadnem pripade problem Astry. Jde o vylozene spatne nastavene koncova zarizeni u jednotlivych programu.A neni to tak, ze by jeli pouze mimo zavedeny TS standard, jak jsem nekde cetl. U WAU je to kriticke. @RDK3. Mrkni na TP s CTHD, konkretne SPI programy, napr. Docubox. Nemyslim, ze by meli spatny multiplaxer, ale zamerne nastaveny na system - co nejvice tam toho nacpat. Nemaji sesynchronizove koncaky s multiplexery, pokud tedy ma v ASI scena vetsi bitrate, nez je povoleno pro dany program v multiplexeru, dochazi k vypadkum, zahozeni. Koncaky u SPI jsou napr. nastaveny na vynechavani snimku pri rychlejsich scenach, jen aby nedochazelo k potrebe navyseni bitrate, nebo dochazi k preteceni bufferu a vypadkum framu (audio) - typicky Fashion Box. A nyni se situace tyce priblizne poloviny placenych programu. Spise tedy tech programu pribyva, nez ze by byla snaha neco resit. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
joscer 19.11.2013, 14:46.26šak my sme radi za tu kapacitu, keďže si to niekto zaplatí,lebo ináč by tam nebolo nič, ovšem my za SERPO by sme mohli aspon niečo dostať, okrem správy našich kariet. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
nechápemčo ste to za (nevhodné slovo)i!!! Riešenie je predsa jednoduché! Žiaden Sky Link, žiaden problém. Celý život mám UPC a Free sat, a neriešim takéto pi..viny!!! Samozrejme + dačo navyše. Ale nikdy, nikdy Sky link!!!! |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@mastoJasně Free Sat..Dotet nemaj ČT Sport HD.ČT D/art atd..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1Máš pravdu to nemajú, ale všetko šlape hladko, bez problémov. Vidíš tu na fóre niekde diskusiu o tom, že to a to nefunguje na Fee sat.Možno občas. Ale stále tu ľudia riešia len Sky link. Nepíšem to preto aby som ich obhajoval,/Free sat/ ale čo tu čítam problém a problém stále Sky link. Tak to svedčí o serióznosti firmy. |
masto
![]() |
|
RE: Sprava pre Skylink technikov ci p.GNo vidíš masto, já říkám zase pravý opak, nikdy UPC a to jiné/freesat/, se skylinkem na věčné časy a nikdy jinak...Ted vážně, mám skylink a jsem spokojený. Je pravda, že na to moc nečumím :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
mastoA všiml jsi si také, že tady o problémech Skylinku píše kolem dokola jen pár opakujících se nicků? A největší "starost" o Skylink z nich mají ti, co Skylink vůbec nemají.Kolik už tady bylo diskuzních vláken o přidávání WAU a Telky a já nevím čeho ještě do Skylinku. 90% těch, co to hanili byli ti, co Skylink nemají. Kdyby to bylo přidáno do FreeSatu, tak budou mlčet. Jen tak na okraj. Napsal bych, že mě Skylink šlape bez problémů, ale raději to psát nebudu (i když to je pravda). Byl bych označen za obhajovatele Skylinku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
mastonikde nic u nás nešlape hladko to si uvědom.Nova Sport HD od freeSat vubec nešlape hladce.Problémy Skylinku s programy NGC HD-NGW HD atd. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Joscermožno máš pravdu, ale či chceš či nechceš stále sa tu rieši Sky link, iné platformy len občas, to svedčí o seríóznosti, nevravím o kvalite, ale o serióznosti určite. Ja pozerám len šport, zatiaľ mi stačil Free sat s vlastným príjímačom, teraz však Magio má lepšiu ponuku, ale nemá ČT Sport, a to bez ohľadu akú má kvalitu obrazu. Momentálne to však z môjho pohľadu vyzerá že si nechám kartu od Free sat/médium+light/ a kúpim poliakov/Cyfra+/ alebo share. |
masto
![]() |
|
RE: Sprava pre Skylink technikov ci p.Gwenk: sorry, ale pises tu blbosti. Neni to nic osobniho, ale tve popisy situace se zpracovanim signalu jsou uplne mimo misu :-( |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: Sprava pre Skylink technikov ci p.Go digi sa pise malo, asi su najlepsi (ani HD im nezamrza) |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Sprava pre Skylink technikov ci p.G@008No, umim si zhodnotit situaci z TS streamu, samozrejme do jejich cele distribucni trasy nevidim, vidim pouze kde jsou chyby a muzu je prokazat (konkr. u SPI programu. Mam nekolik analyzeru, tedy o rady vseznalku nestojim. Pokud jsi si jist tim, ze chyba je jinde, jednoduse napis. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
joscera teď tu o pejskovy a kočičce pár niku komikuDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
joscerByly doby, kdy tu byla samá chvála na Skylink. To když se chovali slušně a vše chodilo jak má.Co se prodali cizákům, ždímou ze svých zákazníků stále nové a nové prachy a jsou problémy se zápisy při ostrých zkouškách Irdeto firmy, není divu, že slušní zákazníci toho mají dost a pokukují jinde..... Já už mám taky dost, aby mí neznalí zákazníci stále volali, že jim zase něco nejde. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1skylink se mění,já ne,vždy jsem psal,"skylink je a bude vždy problém",jenže jsem tehdy sklízel kritiku,měl jsem tehdy asi 2% skylinkářů,(jen na jejich výslovné přání),98% cslinkářů,dnes je to obráceně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrNo jo, na to jsem už úplně zapomněl, taky jsem měl poměr CsLinku 90% vůči 10% Skylinku, pak po "fůzi" postupně měněny za ICE Skylink...Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1...tak my můžeme mít čisté svědomí,jenže to je tak všechno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
wenkano teraz analyzujem discovery a FH a take iste problemy ako na WAU si myslim ze tieto programy letia cez CherryPicker ktory je bud vadny alebo zle nastaveny cize moc agresivne... nevsimol som si to u ostanych pretoze som riesil problem s wau a lux aj epgnikto nechce ociernovat skylink.. problem je ten ze zastupci kanalov ako viasat ci ine ponukaju konekt prave zo skylinku ako zdroj tv kanalov a to je problem kedze skylink tak neuveritelne upadol za 2 roky na ukor kvality a spolahlivosti ze neni tyzdna co by sa nepokazilo.. freesat ma tiez svoje problemy napr s HD ale to ma aj Skylink ale ovela vo vacsej miere ako freesat .. napr aj neustale migrovanie kanalov ci uprava fec aby natrieskali co najviac nekvalitnych tv na TS v kvalite tv wau |
RDK3
![]() |
|
RE: Sprava pre Skylink technikov ci p.GJa by som chcel, keby konecne Skylink pridal na nejaku frekvenciu EPG vsetkych programov ako to ma FreeSat (epg_data). |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |