![]() |
|
Kupa HD prijimacaChcel by som si k Vianociam kupit HD prijimac. Nechcem linux,mal som VU UNO doma asi 3 dni a hned som ho vratil.Je to pre mna silne kafe nemoct si jednoducho vymazat, naladit presunut kanaly a ulozit si ich tam kde chcem.A o otrasnej kvalite obrazu u SD kanalov na plazme 50st50 Panasonic ani nehovorim.Chcem iba pozerat obcas si nieco predplatit hlavne sport.Vaham medzi Vantage a Technisatom.U Vantage ma lakaju citacky kariet a kvalitny obraz,aj to ze SD prijimace mam Vantage a som uz zvyknuty na ich menu. U Technisatu hlavne epg tiez kvalitny obraz a vraj aj zvuk.Ako nevyhodu nutnost dodatocnej kupy cam modulu a to nie hociktoreho. Moja hlavna otazka je ci sa este dnes vyplati kupit Vantage 8000S,alebo 7100. Pripadne spokojny majitelia Technisatov mozu tiez odporucit svoj spolahlivy prijimac. Za vsetky odpovede,nech uz budu akekolvek,vopred dakujem. |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
Pre vsetkychKoncim debatu, idem spat, dakujem za vsetky prispevky |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Kupa HD prijimacaTechnisat TechniStar S3 ISIO mam doma od štvrtka minuleho tyzdna, mal som ako Ty LINUX Skytec NERINE 4dni a vratil som ho prejcovi.Kvalita SD (nevhodné slovo), HD sa dalo.Predal som Vantage 8000HD, bo tie stroje su mrtve-bez podpory a Technisat ....proste parada, ze ma len opticky vystup ani nebadam.Ver mi,na mojej 50´plazme Samsung je obraz ako na Vantage, ak nie lepsi! Na menu Technisat som si po Vantage 8000HD zvykal asi den, ma to logicke usporiadanie, jednotlive kroky do seba zapadaju.Nelutujem kupu, pan Dr.golfLC mi dobre poradil, za co mu DAKUJEM.R^ ...už dlho lovím...
|
casar2
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
afer, ešte jeden nápadISIO S3 - HDMI do plazmy - optika do JVCsíce krkolomné ale i tak še da. rádio by muselo ísť napriamo len cez analog cinche, inak by musela byť plazma on a to by bol asi drahý špás aj keĎ obraz technisat vypne keď ide rádio. iná možnosť ISIO S1, tam je opto aj koax výstup, dokonca oddelené nastavenie zvuku u HDMI a opto výstupu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
vladnaicoAle da se sehnat ne ze neni. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
antonmáte pravdu jde sehnat i 50 let starý výrobek i nepoužitý |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
casar2Som rád, že si spokojný, ak by si niečo nevedel, kľudne zavolaj R^ |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
Technisat S3Ano, ako ste si všimli, optiku nemá, ale dnes kto má AVR, všetko púšťa cez HDMI, nie je potrebné iné pripojenie do AVR... Na prijímači bezproblémovo fučné aj CEC príkazy cez Technilink (vypnutie, zapnutie, ovládanie hlasitosti) Druhá vec je, na aké "staré" AVR, prípadne domáce kino sa prijímač pripája... |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
to dbartMěl jsem ho taky, dokonce dekodérem na channel 5 /softcrypt bez karty/ a ten zvuk byl neskutečný. Poslouchali jsme stejné rádia, mám radost, že se na to ještě někdo pamatuje...Pamatujete "ty krásné, černé tečky", když nebyla správně nastavená parabola? :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Kupa HD prijimacaGolf o to ide ked ma starsie tak nepripoji. Inak nic proti tomi technisatu, len teda ma obmedzene moznosti pripojenia. Inak moze byt ok a asi aj je verim tomu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Technisat, výhody a nevýhodyVýhody:1. Výborný obraz 2. Spolehlivé nahrávání 3. Možnost mazání reklam z nahrávek, bez použití PC 4. Přehledné EPG Nevýhody: 1. Je to přijímač pouze na 4 družice, při větším počtu družic je rychlost přepnutí 6 vteřin mezi stanicemi na různých družicích. Na téže družici je rychlost standardní, tedy pod 2 sec. Asi záměrně vložené zpoždění, než motor "zaparkuje". Při použití přepínačů LNB toto zbytečně čas přepnutí prodlužuje. Vývojová chyba. 2. Malý počet favoritních skupin. 3. Nemá Blind Scan. 4. Nemá EMU, což mi osobně ale nevadí 5. Není Combo v kombinaci s pozemním příjmem. 6. Potřeba modulu pro Skylink (neplatí vždy). Vyřešil jsem to dvěma přijímači. Technisat mám na hlavní večer, zpravidla ve společnosti své paní, dcery, zetě a vnuků.Na Technisatu si prohlížím EPG a nahrávám pořady v noci. Nahrávky ze Slovenska zpravidla vyžadují likvidaci reklam, jinak se na to nedá dívat! Na rychlejší lítání po obloze a zemi mám vedle Arivu Combo 252. Zde je 32 favoritních skupin, EMU, pozemní stanice, rychlost přepnutí je standardní při jakékoliv kombinaci stanic.Ariva vůbec nemá špatný obraz ani na 152 cm. Kombinace dvou přijímačů je výrazně levnější než drahé přijímače vyšší třídy! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Kupa HD prijimacaVantage se dá sehnat. Stačí chtít. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Kupa HD prijimacaLen si dovolím Rytmusácky "vypichnúť" pár postrehov:VU+ má obraz priemerný Ariva ho nemá vůbec špatný ani na 152cm Za mne: Buď potřebuješ emu nebo Technisat. (Pokud tedy nemáš motor či více pozic) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Linux aco s ním-koupil jsem si na hraní tryplex a dostal do něj enigmu a teď se budu teprve hoooodně učit,-taky nerad čtu návody :bigeyes: :bigeyes: |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
RE: Kupa HD prijimacaMám Kathrein UFS 923 a má špičkový obraz a zvuk. Jeho nevýhoda je, že nemá lokalizované EPG. Ak Ti to nevadí, je to dobrá voľba. |
bmilan5
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Kupa HD prijimacatak to epg by mi chybalo...mam Technisat Isio a myslim, ze ma velmi slusne epg, obraz a zvuk tiez vyborny. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Kupa HD prijimacaNo to jste mi dostali...Mám Vantage 6000S a chtěl jsem ho vyměnit za VU+Solo2 a nebo XTrend ET9200, no ale jestli mám na plazmě koukat na horší obraz, tak si to asi ještě rozmyslím...A nebo je to jinak? :OVu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |