Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Travel Chanel HD v Skylinku

Opat sa im pri prudsom pohybe seka obraz. Uz ma prestava bavit im neustale pisat, co do pekla maju stale s tym obrazom!
Kazdy mesiac by sme asi mali platit tak 1/3 pozadovanej ceny, nakolko dostavame maximalne 1/3 kvality ponukanych sluzieb :)

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

Milan C

Jo a mimochodem na Skylinku se obraz NSHD nikdy mžikově nerozpadá ale za oči tahá.Proč se tedy nerozpadá na stejných přístrojích jako na freeSatu.Tu chybu by asi veřejně nepřiznávali pokud by tedy nebyla.Udajně má být na vysílací straně to jsem také zaslechl.A řešení prý bude oznámeno ale nikdo neví kdy. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

Takže

ted sem docela hotovej.Bavíme se tady mimo jiné,že obraz na TCH HD se trhá a to v dosti progr.blocích.Nejdřív to není pravda Milan C nic nevidí a najednou je to pravda a nejenom při jednom bloku tohoto programu.Takže bych se ještě jednou podíval pořádně na NHL možná to začneš taky vidět.Ten obraz prostě cuká při švenku a vidět to je opravdu řádně. ;) Nic ve zlém.

hobo

@hobo

Hobo ale ja som myslel niekolko dokumentov o bývaní a to som odpovedal kolegovi.... ;) ostatne je to O.K. čiže je to nie chybou providera, ale ich kamery čo čo ja viem...robi to aj na kábly a s tym nema nič spoločné satelitný provider.

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan C

Já napíšu v 18:26,že momentálně obraz jemně cuká u obou provideru.Ty napíšeš v 18:47 že tento program momentálně sleduješ a jako vždy v pohodě.A ve finále přiznáš že to opravdu v tu dobu cukalo.A to je nezvratný fakt.Tak tedy nevím co si mám z toho co tvrdíš vlastně vybrat.V tu dobu nebylo nic v pohodě ani kdyby to mělo BR 100000.Raději toho necháme. :-/

hobo
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra