![]() |
|
Zircon 777 a P.164-IWzdravím all,dnes jsem při instalaci kombinace: - parabola maximum E-85 - 4x single LNB (2x inverto red ext., 2x inverto black ultra) - DiSEqC EMP P.164-IW - rec. Zircon 777 narazil na problém s přepínáním mezi družicemi. Upravoval jsem 1 větev původního rozvodu s multiswitchem (odpojem přísl. výstup a naspojkován na kabel z výstupu P.164-IW). Pokud se připojím měřákem do zásuvky (SAT/TV/R), všechno perfektně funguje a přepíná. Zircon 777 odmítá přepínat pro všechny kombinace DiSEqC 1.0 i 1.1 - samozřejmě fci FAST SCAN mám vypnutou (zůstává na výstupu 1 EMP). Přepínač EMP by měl také zvládat protokol 1.0. Takže to vypadalo na vadný receiver. Ale před chvílí jsem doma zjistil, že Zircon 777 pro A1 a A3 funguje normálně (mám DiSEqC 2/1). Takže zítra zkusím přepínač 4/1 od jiné firmy (starší verzi) a uvidím. Nevím, jestli jsem přehlédl nějaké nastavení nebo čím by to mohlo být nebo nevhodná kombinace ... Poradí někdo? Ještě jsem si u těchto modelů povšimnul (zatím jsem namontoval 4 ks), že se občas zničeho nic ztratí obraz i zvuk(teploměry ukazují, že je signál) - pomůže jen reset. Nezkoumal jsem s jakým sw to dělá... |
cikan
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Zircon 777 a P.164-IWještě doplňuji - jde o příjem družic A1, A2, A3 a Hot Bird |
cikan
![]() |
|
RE: Zircon 777 a P.164-IWDnes jsem zkusil jiný DiSEqC přepínač(Golden Media 4/1) a ten už správně přepíná družice.Navíc, bude-li mít někdo tento nebo jiný problém, stačí pro správnou fci Zirconu 777 a podobných aktualizovat sw na verzi 2.2.8 (nejprve ale v. 2.2.7). Viz odkaz (jsou tam i popisy): http://www.inter-sat.cz/default.asp?inc=inc/ke_stazeni.html Těch oprav je tam docela hodně a ten postup aktualizace ... |
cikan
![]() |
|
![]() |