![]() |
|
Sdílení programů přes serverJsem začátečník a mám dotaz. Mám možnost sdílet programy přes server, ale mám strach, aby na mě nikdo nepřišel ohledně nelegálního sdílení SAT příjemu přes internet, neboť je k dispozici IP adresa, která to sdílí. Máte s tím někdo zkušenosti? |
trafo100
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 100 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Sdílení programů přes serverkto sa boji naj něchodi do lesa R^ |
jannko
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: Sdílení programů přes serverstačí, když pak bude chodit podávat vysvětlení na místní oddělení... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Sdílení programů přes serverAko uzivatel "studijneho cardshare" pravne neriskujes nic. Riskujes akurat tak svoje peniaze za sluzbu, ktora nie je garantovana - zaplatis si server povedzme na rok, no za nejaky kratky cas sluzba skonci, alebo sa kvalitativne zopsuje a ty sa mozes ist stazovat akurat tak na lamparen. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
to waderU mně už to auto bylo dvakrát a manželka si od nich koupila zmrzlinu a bramborové placky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Sdílení programů přes serverJanoHels - a jses si tim na 100 pro jisty? Ja bych tedy rozhodne nebyl... Vzdycky se lepsi vyhmatne mala ryba a jeste jednoduseji potresta, nez nekdo velky s konexemi... A jak to jde rychle, kdyz poda oznameni velka spolecnost! ;-) |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
vladoholubotieraj si hubu o TeamViewer 8, čo radíš každému, ako sa v neprítomnosti majiteľa dostať do prijímača, za účelom získania jeho adresy na zdieľanie. To sa potom zdieľa, že ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
re: 008Skoro aj ano ... Taky priklad - mas doma flasku domacej kupenu od niekoho, co ju vypalil doma nacierno - ked sa prevali odkial ju mas, potrestaju teba, alebo toho, co ju vypalil?V tej dalsej uvahe samozrejme s tebou suhlasim. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Sdílení programů přes serverJanoHels - ale jak prokazez, ze sis to sdileni nenastavil sam? Prodejce se jiste zasadne distancuje a bude tvrdit a dokazovat, ze prodava prijimace bez sdileni a ze sis to musel sam vedome nainstalovat a jeste nastavit! Velka spolecnost napocita ztratu (ktera nebude zavratna, ale exemplarni pripad potrestani se pro media vzdy hodi) a navic zacvakas vsechny pravniky a soudni vylohy, coz uz muze byt docela palka... Pravdepodobnost chyceni je veeelice mala, ale v nasi dnesni spolecnosti, kdy si zavidi kazdy kazdemu kazdou blbost, to muze nekdo lehce naprasit...V pripade serveru neni o cem diskutovat, obvzlaste pokud spolecnost uvede mimo jine, ze sever produkoval nezdanene prijmy a hodi to i na financak - to se pak deji veci a jak rychle! |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
ad: 008"ale jak prokazez, ze sis to sdileni nenastavil sam?"a to ktora firma je taka drza ze predava prednastavene primace ? ... plugin sam o sebe, ci uz je to OSCAM, CCCAM atd neznamena nic, nie je to nelegalne, a teda, nepoznam firmu, ktora by predavala uz predpripravene stroje na zdielanie t.j. prides dom zapojis a cumis bez karty na orbit (nie cez okno) nech sa dari, ahoj ;) a faktom je, nezdielajte svoje original karticky, a uz vobec nie za prachy Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@oneeeeeTo vis, ptak zustane ptákem, holu holubem, ,ktery pod rouškou pomci vykrádá satelitní přijímače a pak děla machra, ktery tomu prd rozumí, jen krade jak straka! Jen jak odrbat sve ovečky! |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
trafo100jak se bavíš? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
to 008A proč by měl majitel přijímače něco dokazovat? Důkazní břemeno je rozhodně na straně druhé... Tihle paranoidní mystifikátoři (co mají sami "kartičky přes LAN") mě vždy baví...alfasex - drtivá většina sdílečů prodává i přednastavené Dreamy... Vytisknu objednávku, kopii výpisu z PayPalu a dyby došlo na lámání chleba, dokaž mi, že jsem nekoupil totéž jako Skylink Ready přístroj s kartou někde w Elektrowórldu :-) Jsem konzument, já vůbec nevím jak to funguje, zajímá mě jen DO :-) Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
apriliarsvs tím by se dalo souhlasit,ale pokud máš přijímač,který nic z internetu neumí,možná bys měl alespoň vysvětlit,proč jsi ho připojil k internetu,jsi pouze laik a uživatel,tak jsi koupil router a připojil přijímač k internetu,dá se to vysvětlit takto,jen je to divné R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
aprilsavTy jsi hodně najivní !! A i se dokážeš sám ujišťovat že je to ok a jsi v pohodě.Nejsi.Až to příde .. tak se za prvé zeser***š.A to co máš připravený že budeš říkat "já nic nevím" "já to tak koupil" "já s tím neumím" "já neumět češky" to ti vůbec nepomůže..Zkus si zítra vzít nafukovací pistol a skoč do banky k okýnku že chceš peníze.. A až přijedou policajti tak jim řekni že nevíš že jsi v bance,a že si jen hraješ na vojáky.... třeba ti to projde :))) :))) :))) Neprojde a to share taky ne.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
pat..přesně tak,ale on teď čeká na doporučený dopis s novými pravidly,aby je mohl odsouhlasit p. Vyleťalovi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrprotože čtu manuál :-) Který s hologramem pravosti není, nebo ano?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
to patNaivní ne, jen žiju s vyšší soudní úřednicí... Nedělám nic za hranou, ale na ní balancuji rád.... To je totéž, jako když dnes na Novinkách vyšel článek o daňových poradcích a levičácká lůza se tam hned vyblila.... jenže "daňová optimalizace" není krádež.... voják se stará, voják má....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
apriliarsvRát taky netušil,co má v krabici a bručel a ještě třeba bude R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |