![]() |
|
Seřazení programůJDobrý den,potřeboval bych poradit u satelitu kaon ksc-sa276 ir,dnes sem si zkoušel několikrát dát programy dohromady,ale vždy mě to vrátilo uplně někam jinamPříště zvol jiný název tématu.Prav.16.Děkuji Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 22.11.2013, 17:22.06
|
okalistaP
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Seřazení programůTipuji-naladěno pomocí Fastscan........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Seřazení programůPokud si to naladil podle funkce Fastcan,tak musíš programy presunout do seznamu oblibenych.Pak by mely stanice jit mazat a tridit.Takto je to u KAONU od kabelovky UPC,takze predpokladam,ze je to obdobne. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Seřazení programůNajprv zoradit programy v okruhu VSETKO, ulozit, az potom pridat do oblubenych (FAVORITNE). Poradie programov urcuje poradie vo VSETKO, vo FAVORITNYCH sa neda samostatne urcovat poradie. |
janot
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
odpovedněkteré programy se mi ztratily,koukal sem do všech tabulek,tam nejsou jak mám proladit přijímač aby sem si něco nesmazal, |
okalistaP
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Seřazení programůZalezi na firmware ktore transpondery su v zozname. Ak niektore chybaju, tak je jedina moznost ich manualne postupne pridat a tak vyhladat na nich nove programy, ktore sa potom automaticky zaradia na koniec celkoveho zoznamu. |
janot
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |