![]() |
|
Karta Skylink poplatekAhoj,pokud bych měl 2 karty Skylink v jedné domácnosti,musím platit poplatek za obě?Dík |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink poplatekÁno.ÁNO.Áno.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink poplatekSamozrejme za obidve karty. Kazda karta ma predsa narok na kvalitne technicke zabezpecenie, perfektnu administraciu a uzasny zakaznicky servis Skylinku... :)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 527 |
![]() |
|
no to bychmohl na sebe registrovat 30 karet z ulice za jeden po.ser,to by se šítlinku jistě líbilo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
ono je topochopitelné,každá kartička potřebuje individuální péči R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
aneb.....kolik karet máš,tolikrát jsi člověkem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Skylink poplatekdnes je všetko o peniazoch tak asi tak |
jannko
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink poplatekKed mam 3 deti dostanem na vsetky 3 pridavky?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereAk patríš k tmavej "menšinovej" časti národa tak potom áno. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink poplatekMajo nie o to mi islo, nepatrim ale podobnu logiku .... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereViem kam si smeroval svoju otázku, to ja len tak pod dojmom volebných výsledkov volieb v našom kraji - Na stráž!! :))) |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
Téma: Karta Skylink poplatekZdravim přišla mi poukazka o zaplaceni poplatku k určitemu datu a ted se ptam a děkuji za odpověd co když nezaplatim jasne že mně vypnou a ja tu poukazku co jsem dostal zaplatim třeba za 2 roky nevadi to děkuji |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
majojj u vas sa asi domnaukalo, ci domankalo ci co? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
re:cmelakMnělo by to být jedno.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink poplatekAno ja mam 4 karty platim za každu |
dedko
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
dedkoNo šak aj Ja 1,20 eur:4 :))) :))) :))) :))) ale momentálne iba :2 takže asi tak, ovšem počet karát čo som mal ??? ach Jaj. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |