Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + Skylink

Zdravim, chcel by som sa opytat na skusenosti s TV, ktore maju integrovany satelitny tuner. Zatial mam bezproblemove skusenosti len s kombinaciou samostatneho prijimaca (certifikovane Irdeto) a TV, ale neviem ako to je v pripade TV, ktore maju sat. tuner integrovany. Bude to 100% fungovat ak kupim certifikovany CI Irdeto modul? A ak ano tak prosim o radu, ktory CI modul. TV mam v plane kupit Samsung UE40F5370. Pripadne ake su vyhody/nevyhody takeho riesenia s integrovanym tunerom (prioritou je bezproblemove intuitivne ovladanie) Bude to darcek a chcem mat istotu, ze to bude bezproblemovo fungovat.

Dakujem za odpovede.

Traky
Registrace: 8/2013
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + Skylink

tak je vidět že je nás tady dost co mají tv z dvbs-s2 a spokojenost ;)
jen by me opravdu zajímalo proč by někdo chtěl stále přepínat mezi dvb-t a dvb-s..????to je jak kdybych měl bluraypřehrávač a hned vedle dvd---přeci když můžu dvd přehrát i na bluray tak to tam hodím a nebudu mít 1000křápů,záměrně neuvádím cd protože pár z nás si potrpí na kvalitní hifi a to cd hodí třeba do pořádný mašiny.
Rozpory mezi těmi co mají samostatná přijímač a co ho mají v tv mi trochu připomíná boje lcd vs plasma,eletronkové vs tranzistorové zesilovače atd...každé má své klady a zápory.Ani externí sat není 100% jistota ne bezporuchovost a hladký chod.Kolikrát záleží na jaký výrobek člověk kápne ,stačí dělník na lince po velký pařbě a zmetky jsou na světě :)))

universe
Registrace: 5/2013

@universe

"jen by me opravdu zajímalo proč by někdo chtěl stále přepínat mezi dvb-t a dvb-s..."
preto, lebo z terestrialu pozeram WAU ci FOOR alebo nejake madarske, ktore nie su pristupne (zatial !) na karte Freesat - tak uz vies ??? :P

Jonathan
Registrace: 3/2006

Mam Samsung vyssi a starsi model a naprosta spokojenost. Vse funguje zcela bez potizi. Modul mam Neotion. Pouze trideni programu je (nevhodné slovo)ske. Za samostatny prijimac bych to uz rozhodne nikdy nevymenil.

Mikek
Registrace: 7/2011

Jonathan

tak proto mám skylink,ale madarsky balíček si určitě neaktivuju :)))

universe

Jonathan

a ted jsem musel 5x kliknout abych se podíval na dvb-t v samsungu a zatím jsem ještě neumřel :))) :))) :)))

universe

žadný smajlík RE: TV so satelitnym tunerom DVB-S2

DVB S2 v telke je nič moc.Zvbytočne naviše 100-200euro.Za tu cenu je už slušny primač s linux.Ked je primač priamo v telke niesu tam take vymoženosti ako samotnom primači.Ja som kupil plazmu bez DVB S2 a primač mam s linuxom -Enigma2 a to je iny svet plno stream stanic a plugins:)najme archiv cz/sk

miro75
Registrace: 2/2011

universe

spíš jako hifivěž a nebo komponenty zvlášť ,každý si může vybrat,za mě,já radši gramofon extra,nemluvím o ceně opravy sat. v TV,může to být i na výměnu celé zákl. desky ,ale na to nikdo nemyslí,když jde kupovat TV a s kvalitou obrazu ze sat.v TV nic neuděláš,pokud je mimo,dáš jiný lepší R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

někdy vyjde i s dvbs za stejne penize!...nevím v čem je nic moc možná v pár funkcích ,ale obraz(a o ten hlavně jde) asi těžko změníš ,když poslední slovo má stejně Tv.Jinak v tv s netem je taky plno blbustek ..prohližeč,hbb atd ale člověk to stejně vyzkousi parkrat a pak čuči jen na telku.

universe

universe

"když poslední slovo má stejně Tv",tady bych nesouhlasil,ale u zmíněných monitorů ano,jenže ty většinou okoukneš v obchodech,osobně jsem neměl tu čest v nějakém vidět připojení k parabole,možná jsem jen byl ve špatných obchodech R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

už jsem to tu psal..jestliže přestane fungovat pak si můžu koupit samostatný ,ale jestli člověk koupí za stejné peníze i se sat tak nevidím problem.A trochu nechápu v čem obraz může být lepší...asi lepší katoda OLOMOOOC.U vyssich rad tv je obraz super a prave kvuli cene je sat tuner už standart...nebo to jim mam rict ne musite mi ten sat z toho vyndat a ja si koupim samostatny ;) to je asi mimo misu.

universe

pierrepetr

to nemyslíš vážně...v obchodě?...kde jde signal několika rozbočovači a kdoví čím ,tak ted jsi me pobavil,tam by jsi asi kvalitu těžko vypozoroval už i pro "skvělé"osvětlení

universe

universe

já znám hodně lidí,co si koupili hifivěž a okamžitě k ní gramofon zvlášť ,víš proč takto blbli? R^ :laughing: R^

pierrepetr

universe

dobře,tak mě řekni,kde si 99% lidí vybírá novou telku,na internetu? R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak hodně dám na to když ji můžu zkouknout u někoho doma a taky podle recenzi jako třeba areadvd.de atd...a zatím jsem se nezpálil ,ale nejlepší obraz je stejně z bluray proto mě moc satelit žíly netrhá jestliže se vysílá 1080i pokud se nemýlím(myslím skylink)....plné 1080p na bluray je lepší a to i uznávám na srovnání tv.to by musely být právě místnosti jako poslechovky v hifi,kde by člověk zalezl a vyzkoušel.A jakýkoliv upscaling není to pravý ořechový..ale jinak mě osobně je to jedno ať si má někdo třeba xx přijímačů,když mu to vyhovuje tak je to jen jeho věc.

universe

universe

tak ty jsi v tom 1%,ostatní musí do obchodu s rozbočovači Hdmi a super kvalitou z harddisku,zklamání přijde až doma R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

a co se týká tveho prirovnání hifi věž vs komponenty tak bych spíš uvedl předzesilovač+koncák nebo stereozesilovač ;)

universe

nevěděl jsem že televizní vysílání se pouští v obchodě přes hdmi a hdd,jedině že by tam novu atd specialne nahravaly na hdd :)))

universe

universe

no možná někde v elektru Horní-Dolní,kde mají 3 TV,pokud bys znal autorský zákon,tak by ti došlo,proč si to ve velkých obchodech ,kde mají třeba 50 TV v provozu nemohou dovolit,proto pouští nějakou smyčku v nejlepší kvalitě,pak ty největší šmejdi jsou koukatelné R^ :laughing: R^

pierrepetr

universe

tak redukuji,tuner+zesilovač R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pžesně tak.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Přesně tak.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

ja co viděl tak pouští na xx signal určitě ne přes hdmi a pak na 1 nebo dvou třeba tu smyčku přes hdmi a to na třeba vyšších řadách aby se předvedli.Ale i kdyby u tebe pouštěli na všech smyčku z hdd tak určitě ne že bude hdd+usb kabel ke každé čili degradace..proto píšu v obchodech blbost...nemusíš redukovat ale pořád tu píšete co když se po....e tv ,že ty pouze vyměníš přístroj..ale kolikrát se ti po.... většinou jde xlet a tobě se ta tv může p... taky i když budeš mít sat samostatny...ale jestli Ti to udělá dobře...ve všem máš pravdu...nechci tu strávit věčnost :)) kdo chce co at si to tak udělá :))) a že zdravím do velkoměsta kde žije pierrepetr a mají tam nej obchody :)))mi v Horní Dolní jsme za opicema :)))

universe

universe

z tohoto tvého vystoupení je vidět,že netušíš co je diskuse,to není o tom,abychom se hádali a nebo dávali si za pravdu,tyto informace čtou stovky lidí a na scéně jsme v danou chvíli jen třeba dva,ty stovky lidí si udělají svůj obrázek o daném tématu,komu dají za pravdu záleží už jen na nich,číst to mohou dnes,nebo třeba za měsíc

"nechci tu strávit věčnost "
nikdo tě nenutí hned reagovat,nemusíš vůbec,nebo zítra

co se týká degradace kvality po profi rozbočení signálu Hdmi,netuším,co máš na mysli,že se ty jedničky a nuly nějak pomrší?,konkrétně bez reklam,v jedné velké prodejně asi 50 TV rozbočeno přes komponent,v jiné asi 30 TV přes HDMi,celkem nikde nechtějí připojit DVB-T,proč je jasné,práva+kvalita,v několika obchodech běží přes Hdmi Servus Tv,tam asi obchází práva a kvalita HD dost slušná,ale nikde jsem neviděl TV připojenou přímo k parabole,takže v prodejně obraz ze sat.tuneru TV nespatříš ,možná ve smíšeném zboží u vás na venkově R^ :laughing: R^

pierrepetr

No já tv koupil přes net v akci a přivezli mi jo domů. Vyděl sem ji jen na videu a fotky a četl nake recenze. Je s toho to roku. LG. A editace programu na satelitu je lepší než u sat. přijímače isio s 1. A obrazově je to stejné. Překvapilo mě že satelit v TV má tak dobrý obraz jako satelitní přijímač a že s kódováním nejsou žádné problémy a s českou zvukovou stopou. Nahrává taky dobře bez problémů obraz je v kvalitě skylinku takový jaký je. Jen HDD trochu píská ale pamatuje to hodně. Tv v té cenově relaci mě překvapila.

satman1
Registrace: 9/2010

Tolik pravopisných chyb, tak to jsem teda dlouho neviděl.

bretah
Registrace: 9/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra