![]() |
|
TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + SkylinkZdravim, chcel by som sa opytat na skusenosti s TV, ktore maju integrovany satelitny tuner. Zatial mam bezproblemove skusenosti len s kombinaciou samostatneho prijimaca (certifikovane Irdeto) a TV, ale neviem ako to je v pripade TV, ktore maju sat. tuner integrovany. Bude to 100% fungovat ak kupim certifikovany CI Irdeto modul? A ak ano tak prosim o radu, ktory CI modul. TV mam v plane kupit Samsung UE40F5370. Pripadne ake su vyhody/nevyhody takeho riesenia s integrovanym tunerom (prioritou je bezproblemove intuitivne ovladanie) Bude to darcek a chcem mat istotu, ze to bude bezproblemovo fungovat.Dakujem za odpovede. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + Skylinkopět píšeš hlouposti jestli je je jedno čím proleze 0 nebo jednička tak by se nedělaly HDMI s určitou kapacitou,kvalitou a to je nutne i třeba pro 3d kde je dvojnásobná(proto se dělají i drahé kabely kde je třeba nízký jitter a celkově utrpí obraz i zvuk menší zhoršení) ,takže pochybuji že kupují ke každé televizi profi hdmi za x tisíc a tím si i potvrdil to co jsem ti naznačoval že v obchodě se vybrat nedá. A jak napsal satman běhá to s vestavěným uplně v poho věř že na test kdy bych ti neřekl že do jedné jde signál a do druhé přímo z tv--tak nepoznáš to samé platí i (když nepočítám opravdu kvalitní)v hifi kde na slepý poslech nebudeš schopnej určit nic možná nuance protože i zde hraje velký podíl psychoakustika.A stále se tu odbíhá od otázky tazatele na kterou mu většina odpověděla že mu to fungovat bude!Apropo proč se asi dělají vůbec vestavěný tunery v tv at pozemak satelit tak kabelovka...protože to asi většina nechce a každý si kupuje hned s tv samostatný přijímač...to samé by asi muselo platit i pro pozemák a kabel když je to tak vše špatný.Ty stále slovíčkaříš a nutíš svojí verzi místo aby si odpověděl na tazatelovu otázku jen aby si někomu vnutil svou pravdu.A nevím proč o někom říkáš že je z venkova(jako by lidé z venkova byli někde 100let za opicema) když ho neznáš a nevíš kde bydlí to jen svědčí o tvé povaze,kdy si myslíš že každý druhý má horší věci než ty a bydlí někde v zemljance.Opravdu si tu o tobě každý udělá obrázek sám :))) |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
pierrepetra vůbec by bylo nejlepší když nám tu všem napíšeš v čem je obrazově a zvukově horší tv s vestavěným sat.Lidem co to mají to asi většinou vyhovuje a jsou spokojeni.Ted se nebavme o tom že některé tv můžou mít třeba problémy se čtením atd ..to můžou mít i samostatné.Ale napiš co ti vadí na obrazu a zvuku,myslím že to bude užitečnější než kde kdo co v obchodě viděl,jak to tam mají.....Toto budou přínosnější info v tomto vlákně. |
universe
![]() |
|
universevidíš,že to jde psát i druhý den,to ,že jsi z venkova jsem napsal proto,protože ty jsi napsal,že jsem z velkoměsta,pro tazatele,ano bude to fungovat,i hifi věž s gramofonem přehraje desky,já mám gramofon zvlášť ,protože to hraje lépe,než ten plastovej kolovrátek na věži,myslím,že tento příměr vše objasňuje,je spousta lidí,kterým ten kolovrátek stačí a vůbec jim nic nenutím,ona ta otázka srovnání s DVB-T setopboxem není na místě,setopboxy se vyrábějí hlavně pro majitele starých analogových TV,protože jinak by koukat nemohli,sat. přijímače se nevyrábějí pro majitele starých TV,než si koupí superultrahvězdnou TV s DVB-S,hezký večer R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
universemáš krátkou paměťDatum přidání: 26.11.2013, 23:44.37 včera a že zdravím do velkoměsta kde žije pierrepetr a mají tam nej obchody mi v Horní Dolní jsme za opicema Registrován: 05/2013, Autor: universe to digitální propojení HDmi si nastuduj,je to ostuda a pak se někdo i špatně poučí z těch žvástů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrtakže pamět mam dobrou to do velkoměsta bylo po tom co jsi napsal že někde v Horní Dolní.jesztli chceš říci že jitter u digitálního propojení není a že digitální signál není ovlivnitelný kabelem tak si to radši nastuduj ty. samostatný dvbs je právě taky pro ty co ho nemají v tv :-) dále nevím proč by nějaký obchod nemohl mít puštěn tv signal v obchodě na pár tv,když například v "chudých"nemocnicích kde máš tv na chodbách,čekárnách,v pokojích to tak jde tak proc si to nemuze obchodník dovolit. A teď to nejdůležitější jak jsem předpokládal že neodpovíš v čem je obraz a zvuk horší z vestavěného=protože to tak není..s kamošema jsme porovnávali TechniSat TechniStar S3 ISIO s tv a kdo nevěděl z čeho to jede nepoznal nic. |
universe
![]() |
|
universev čem je horší,nebo lepší,nelze tady popsat písmenky,i na parabole jsme to mockrát probírali,jsou to hodně dlouhá vlákna,zkus si to vyhledat2."dále nevím proč by nějaký obchod nemohl mít puštěn tv signal v obchodě na pár tv,když například v "chudých"nemocnicích kde máš tv na chodbách,čekárnách,v pokojích to tak jde tak proc si to nemuze obchodník dovolit. to je otázka koncesí a autorských práv,domácnost platí 1x i když má třeba 5 TV firma platí za každou TV třeba 50x+ navíc OSA,intergram a další příživníci toto je velký problém třeba u penzionů,statisíce ročně,protože mají na každém pokoji TV R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + Skylinktak vidíš přesto je v penzionech majítady máš třeba ten jitter http://audiophile.cz/acoustic-revive-dsix-10---------------------- když teda říkáš že digitál neovlivníš ---a není to jen jitter proč by to asi nešlo popsat písmenky! |
universe
![]() |
|
RE: TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + Skylinkvíš kdyby si třeba napsal:zdá se mi že blabla obraz není tak ostrý tak to prostě beru je to tvuj nazor ale napsat že je něco špatné a pak nevědět co to teda nevím.nejsem propagátor tv se sat ale zase nemám rád když někdo něco tvrdí a neví proč |
universe
![]() |
|
universepokud potřebuješ písmenka,vyhledej si zde zmíněná vlákna,je jich dost a číst můžeš do rána,já nemám tolik času ani chuť začínat toto 100x probírané téma R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
jak chcešbla bla,tráboš,nebo mercedes,obojí jede,bla bla,už chápeš? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + Skylinkpierrepetr, nekde v tomto vlákně jsi psal, že každý si udělá obrázek. Už jsem si ho udělal. Snůška tvých polopravd a nepravd. Počínaje prodejnou a konče dvbs v tv.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubíčkuu nás to je citovka,tak si ještě přisol R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + SkylinkTo není citovka, to jsou nepravdy a polopravdy.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: TV so satelitnym tunerom DVB-S2 + Skylinkvíš stačí napsat pouze pár slov to by tě nezabilo ale jak píše kuba každý si udělá obrázek sám ale ne o mě.Já mám pravidlo že vše má své klady a zápory a každý není vševěd ..ani já nejsem každý se učí a získává na netu cenné informace ..ale u tebe mi to spíš připadá opravdu na stálé dokazování až útočení že víš vše a stále máš pravdu.A kuba díky za podporu.Končím v tomto vlákně ;) |
universe
![]() |
|
kubíčkuuž sis nastudoval nová pravidla?,nedůvěrohodný a kolik má parabola ohnisek R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
universeto už se nedalo číst, musel jsem. Ale mas pravdu hned vypálil urážky. To neni na diskusi.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
universe"vše má své klady a zápory a každý není vševěd "proto jsem tě odkazoval na 100x probíraný problém zde na parabole,ani jsi se neobtěžoval,ale to je tvoje věc,podpora kubíčka je vždy v jakémkoliv vlákně,kohokoliv,pokud si může odflusnout po mě,tak mu nemusíš děkovat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kubíčkučímpak tě urážím?,ohniskem,nebo nedůvěrohodností,to jsou tvá slova,jen ti je připomínám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |