![]() |
|
Neporadíte s TV ?:TV Panasonic ještě velká bedna 7 let stará,ale dosud bezvadný obraz i zvuk již 2 x sám se obraz ztratil, znovu se objevil a opět ztratil,vždy po 3 vteřinách, když to tak provedl 4 x, vypnul jsem, Stav se opětně opakoval za 2 dny, když mezitím běžel celý večer bez poruchy.Nevíte oč se jedná? Má to smysl TV ještě opravovat? |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
doba,kdy jsme kupovali TV za bóny,nebo stáli tři dny a noci u prióru s termoskou kávy,abychom koupili Rubína,nebo Teslu color je pryč,to byly TV na 20 let,stejně jako ,volha,embéčko,tatramatka,dnes to jde moc rychle ve vývoji nových technologií a je třeba si zvyknout na nový mobil po třech letech,mladí to již pochopili a tři roky je už moc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Neporadíte s TV ?:Tvl to jsou zase ubečené zvratky. Když se ti stýská tak alou na Kubu. To je tak těžké pochopit kolik dneska elektronika stojí? To ten nový mobil dnes stojí 10 výplat abych si ho nemohl třeba co tři roky upgradovat?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Neporadíte s TV ?:přesně tak, tento problém je o ceně, ne o záměru a nebo o vývojářských týmech na ku.rvitka. To je opravdu velmi směšný názor.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubato je hoax :laughing: :laughing: :laughing: R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neporadíte s TV ?:škoda že evidentně neviš co to je.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubíčkukdyž bych nevěděl zeptám se strýčka google,ten mě vygeneruje 20 odkazů na hoax,na kurvítko asi 500 odkazů,ale ty jediný jsi to odhalil,je to hoax R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neporadíte s TV ?:Ked si niekto vymysli buchat hlavu o stenu, zacnete to opakovat, lebo dnes to tak je. Takze budete makat jak sroby, len aby ste naplnili plan nejakeho varobcu na obrat a kupovali kazde 3-4 roky to iste? Tak potom sa necudujem uz nicomu, nova doba! Zapad sa potesil, ked zistil ze padla opona a pekne zabaleny shit je "cool" a "in" aj za nou.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Neporadíte s TV ?:Este doplnim, ze tento postup produkuje tie hory odpadu, ktore uz dnes ludstvo nema kam davat a sa nam to vracia v ovzdusi a vode, v potravinach.Potom sa len pocita kto z okolia ma rakovinu,urcite kazdy pozna niekoho, len treba zalovit v pamati. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Neporadíte s TV ?:a k tomu ještě přidáme vliv černobílku a je to..v tomto má liquere pravdu ,znám jich okolo me spoustu a bohuzel i v rodine.Stačí se podívat na skladku Prahy a to jsou i města a země s daleko větší populací je to hnus Rv |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
respekt???!!!O cem to tady mluvite?! Vyrobce MUSI zabezpecit po skonceni vyroby jeste 10 let (asi, ale urcite ne jenom 2,5) nahradni dily!!! |
relaxxx
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
relaxxxCo to plácáš ??? http://domazlicky.denik.cz/zpravy_region/draha-televize-skonci-ve-smeti-zklamani-ceka-3a55.html |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
relaxxxa co se týká zpětného odběru ,běž se nikdy podívat na skládku,ja tam parkrát vezl bo.del ze stavby a viděl jsem jak lidi třídí ..je to dobytek.Ale není se čemu divit když jednou mi skleněná okna nařídili složit bokem mezi okna a po roce další už mi přikázali hodit do směsného na velikou hromadu kde byli sprchové kouty,keramické wc atd. |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: Neporadíte s TV ?:Stado vede vôl a to sa prosim hovorilo za sociku, teraz palti co ? Stado sa sklada z volov................... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
bretahano bretah mě inspiroval si vytisknout ten článek s domažlického deníku na klidné mé spaní proč mě nesmí žádná drahá Smart tv do baráku. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Neporadíte s TV ?:Volakedy si stal v noci s termoskou na televizor ? Dnes stoja pitomci v noci s termoskou na playstation alebo xbox. Kua ked to nie je pokrok. Vyrobit drek,urobir reklamnu kampan,polepit cely svet plagatmi,vsade bilboardy ktore potom nema kto odstranit a ked sa pokazi a mas smolu nikto neopraví. Homo sapiens??? ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
bretahTak to asi platilo jeste za sociku. A ze me to ani neprekvapuje. Demokraticky se nechame srat na hlavu. Hlavne, ze muzeme cestovat! |
relaxxx
![]() |
|
relaxxxza socíka/komanče mě iritoval ten beran ve flétně,dnes už mě dostává ten falešný kapitál a digitál. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
relaxxx"O cem to tady mluvite?! Vyrobce MUSI zabezpecit po skonceni vyroby jeste 10 let (asi, ale urcite ne jenom 2,5) nahradni dily!!!"to jsi asi zaspal dobu,malý příklad z praxe,zákazník měl poruchu v TV sony,zrovna týden po záruce,v dobré víře TV odvezl do autorizovaného servisu Sony,díl nesehnatelný,ani v tomto servisu,který by měl mít možnost od sony zajistit cokoliv a ještě týden po záruce,potom kontaktoval mě ,neautorizovaný servis,bohužel závada procesoru,televize šla do popelnice R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepeterKez bych zaspal tuhle zkur...venou dobu. |
relaxxx
![]() |
|
ani,,netreba isť dalej, ako PC zdroj, tam su použité kondíky na 200V pričom by mali byť aspoň na 250V teplotu ani neriešim, a to môžme isť ďalej, od výrobcu až po kvalitu, teda či sú presné, na pár mikro, alebo ....Neviem, ako sa odborne tomu nadáva, ale viem o čom je reč, stretávam sa stým bežne. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Kvalita dle PHILIPSVelmi krátký komentář. Doufám, že Parabola nebude protestovat - přijímám pouze SAT vysílání. Udělejte si svůj názor:http://www.youtube.com/channel/UCyNTw29Ic07LDs_NqCow-Iw/videos Jinak v dnešní době se upouští od kvalitních kondíků z "TA" a nahrazují je levnější z .... |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |