![]() |
|
DX-prijem-chaparral+norsat-cenaV mesacniku sat & dvbt som si precital clanok,,prijem velkou parabolou,,kedze som satelitny fanusik a vsetko co sa tyka velkych parabol ma zaujima,hlavne jeho komponenty na prijem som si postudoval a len tak pre zaujimavost som si pozrel ceny na nete,tak moj C-band WSI ESX241 aLNB na KU-band Inverto Black-7eur + Invacom ADF-C120 sa moze skryt v porovnani s cenami.: Norsat 3120,kde cena je od 180 dolarov Corotor II+ Wideband od firmy Chaparral-od 170 dolarov ...Je tam aj taky markantny rozdiel v signale,alebo preco investovat tolko penazi a vysledok bude rovnaky???? Samozrejme mat v zbierke hore zmienovane komponenty by potesili kazdeho ,,DX-era,, R^ Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13
|
Dano
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 975 |
![]() |
|
RE: DX-prijem-chaparral+norsat-cenasamozrejme že je to rozdiel. Tiež som začínal s komponentami "čo dom dal(dostupné v Československu)" Ale požadovaných výsledkov som sa dopracoval až použitím aj vyššie uvedených komponentov. Aj keď momentálne používam ešte kvalitnejšie.(niektoré doladené na maximum). Ale každá sranda niečo stojí, takže sa nemôžeš diviť, že rozdiel medzi bežným LNB so šumovým číslom 0,1 :))) a profi LNB PLL so šumovým číslom 0,8 je nielen v cene, 15€ oproti 400€, ale aj v možnostiach príjmu :8)Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: DX-prijem-chaparral+norsat-cenaChce to být průběžně na ebay (usa,canada)a hlídat - letos se mi podařil corotor II+ se dvěma lnb za 110 usd a polarotor+lnb za 50 usd (oboje chaparral) , občas se zadaří R^ |
velbloud
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
![]() |