![]() |
|
Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiMám už dávno udělanou výměnu karty, servisní poplatek zaplacen do 14.10.2014 a v pondělí mi dorazila od Skylinku karta na dobírku za 349.-Kč, ketrou jsem si smozřejmně neobjendal :-)...., ale zrážející je, že poslali vyměnu na výmenu, je v tom nějaký úmysl a nebo bordel. Bych měl za to že za "B" je správně :-):-) Hezký obraz a zvuk Tomáš :-) |
samot
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 171 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiAno, určite bordel! Nepreberať! ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
samotA co když na tve jméno jsou registrované dvě karty ? Hmm... |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
petrpupaAle on tú druhú nepotrebuje. Keď píše že o tom nevie. Možné to ale je.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiToto se stalo několika mým zákazníkům také. měli jedinou registraci, Výměna provedena, přesto zásilka s novou ICE M7 dorazila...Jednoznačně bordel. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiOno by to mali čítať aj takí, čo píšu toto v diskusi v článkoch na freesat:" Freesat odkoupili kabelovku, u které jsem byl zákazníkem a jako dárek na úvod zdvojnásobili cenu stylem "ber nebo táhni". Akorát neustále posílali reklamní dopisy, kolik že nabízejí programů, jenže u nás jich polovina nebyla. A pak, že nabízejí vysokorychlostní internet... Až na to, že u nás ho nenabízeli...." Každá platforma ma svoj " bordel"...A preto pre pokoj v duši a dobrý obraz a zvuk, treba mať asi k dispozícii obe platformy... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostija mám skúsenosť že bordel býva na strane zákazníka...často huláka že prečo mu posielajú výmenu, dobre sa na predajni vyřádí a potom príde so slopenými ušami že jedna karta je u bratranca v čechách ktorú na seba registroval pred 7 rokmi ked museli byť 2 karty.. týmto samozrejme nevylučujem bordel na strane skylinku. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
DodatekKartu jsem samozřejmně nepřevzal, jelikož ta první funguje bez problémů do 14.10.2014. Zzásilky které jsem si neobjednal sám nikdy nepřebírám :.-) Hezký kometový den, snad se vyhne kometa Astře 23,5 :-) |
samot
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiber!! dokud davaj:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
for tanabenedávaj ale prodávaj |
samot
![]() |
|
samotJak jsi poznal, že se jedná o výměnu na tvoji výměnu, když jsi zásilku nepřevzal? To jsi na dálku telepaticky přečetl obsah průvodního dopisu v té zásilce, kde je spárování čísel karet nejspíše uvedené?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerKdyž otevřu svůj ůčet abych si zkontroloval kartu tak po dní je napsáno přesně tohle : K této kartě je dne 20.11.2013 odeslána karta Výměna poštou " |
samot
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiDozrali me s tim vypnutim DOMA,PRIMA LOVE ..ZOOM,ale v novinkach u nich to neni:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
samotAha, tak to jo. Já s tím zkušenosti nemám, nevěděl jsem, že je to u té karty napsáno v zákaznickém účtu.Vlastně je fakt, že už to tu někdo v minulosti uváděl. Holt ta skleróza. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
hdpehttp://www.skylink.cz/novinky/odpojovani-programu-od-systemu-cryptoworks-25-cz64.htmlVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostijoscer: figu borovú skleróza, zas si chcel byt len múdry a zdrbat ho, len ti to akosi nevyšlo . ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Re:Kouzla SkajlinguWarder: Ano, napsal jsi to naprosto přesně... R^ :laughing: R^ |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiAno,karty 034....jsem prehledl,timto se jim omlouvam.Jinak mne stejne dozrali:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
SaxonMne sa stalo, ze mi karty zmizli z konta a pri plateni serpo tam bolo uplne ine meno. Kartu mam ja! Ked som to riesil so skylinkom, vysledok: chyba pri zluceni databaz cslink - skylink. Uz som mal 2 pripady, spolu 9 kariet. Opravili, karty mi vratili na moje konto. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiJa si pred mesicem preladil na Thaicom,koukam na Koreu a mam svaty pokoj od Sky.Cechy chytnu na dvb t a filmy z netu bez tisicu reklam A JE TO. |
leousek
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostiJa si pred mesicem preladil na Thaicom,koukam na Koreu a mam svaty pokoj od Sky.Cechy chytnu na dvb t a filmy z netu bez tisicu reklam A JE TO. |
leousek
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
leouseka co jsi chtěl 2x tazateli říci? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Skylink a serv.poplatek na rokDobrý den,děkuji za upozornění na končící funkčnost karty č.XXXXXXXXXXXX prostřednictvím e-mailu. O kartu Skylink výměna M7 nemám zájem, protože nehodlám v budoucnu využívat Vaší platformu, ale kontrolou na svém uživatelském účtu zjišťuji, že mám zaplacený servisní poplatek na uvedené kartě č. XXXXXXXXXXXX až do 05.04.2014 (platba byla provedena dne 05.04.2013 na rok - přikládám printscreen). Protože vypnutím systému Cryptoworks mi od 27.11.2013 znemožňujete příjem balíku Digital a podmiňujete možnost pokračování příjmu pořízením karty Skylink Výměna M7 za 349 CZK, o kterou nemám zájem, žádám Vás o vrácení servisního poplatku za období 27.11.2013 - 05.04.2014. Číslo účtu: 670100-XXXXXXXXXX/6210 (mBank) Děkuji a s pozdravem JH ODPOVĚĎ: Dobrý den, podle Všeobecných obchodních podmínek je platba zaúčtovaného Servisního poplatku nevratná. S pozdravem Martina Polášková Zákaznický servis Skylink |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivostipro.jh:Z lidského hlediska se mi to sice moc nelíbí, ale jestli to je ve VOP, tak je to patrně v pořádku. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
pro jhJá mám malý dotaz, proč jsi tedy ten servisní poplatek v tom dubnu platil, když jsi už v tu dobu věděl, že bude třeba kartu vyměnit? Mám dojem, že jsi jeden z těch co do poslední chvíle čekali na zázrak a mysleli si, že dostanou kartu výměna jen tak zdarma. Obchodní podmínky jsou jako slovo boží. Takže holt máš jen dvě možnosti. Zaplatit výměnu a nebo vyhodit zbytek peněz za serpo oknem. Je jen na tobě co si vybereš. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysPredpokladal jsem, ze ten zaklad do jara pojede.No co se objevily klice na zaklad, asi to urychlili. Karty mam jeste dve ICE, na treti zdarma jsem urcite necekal :-) |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 105 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |