Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kouzla Skylinku a zkouška trpělivosti

Mám už dávno udělanou výměnu karty, servisní poplatek zaplacen do 14.10.2014 a v pondělí mi dorazila od Skylinku karta na dobírku za 349.-Kč, ketrou jsem si smozřejmně neobjendal :-)...., ale zrážející je, že poslali vyměnu na výmenu, je v tom nějaký úmysl a nebo bordel. Bych měl za to že za "B" je správně :-):-) Hezký obraz a zvuk Tomáš :-)

samot
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

pro jh

Ty 3 karty máš pod jedním účtem? Pokud ano, tak požádej o deaktivaci předplatného Digitalu a chtěj vrátit peníze do kreditu. Pak onu vrácenou částku použiješ na cokoli, pro zbývající dvě karty ICE ;)

Tímto totiž nyní straší operátorky klienty, kteří si nechtějí vyměnit kartu CRW a mají přitom uhrazen SP, že jí deaktivujou a peníze převedou na jinou kartu IRDETO/ICE v uživatelském účtu :O :-/ Tak, když oni, tak i ty ne :laughing:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

OK, díky za tip, to mě nenapadlo :-/

pro jh
Registrace: 10/2007

... pokračování :-)

Dobrý den,

pokud je tedy servisní poplatek na kartě č. XXXXXXXXXXXX nevratný, žádám o jeho převedení na kartu č. XXXXXXXXXXXX - ta je ICE, je na mém účtu, tak snad pro Vás toto nebude problém.

Děkuji

JH

ODPOVĚĎ:

Dobrý den,

Servisní poplatek se převádí pouze v případě, že místo staré karty zaregistrujete novou kartu Výměna M7.

S pozdravem

Martina Polášková

Zákaznický servis Skylink

No Skylink - to je opravdu nevídaná firma :)

pro jh

RE: Kouzla Skylinku a zkouška trpělivosti

Co ty tu zas bečíš, máme se ti na to serpo poskládat?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tom- takze, ked nieco od teba kupim a nemôzem to vyuzit naplno(ty mi v tom zabranis niejakou zmenou), tak cast nevyuzitych nakladov mi vratis, iba, ked od teba zase nieco kupim?
Fakt bordel.

Kasr
Registrace: 8/2008

nechcem byt ako moc hnusny, ale mam pocit, ze sluzba Skylink by v tomto pripade mala uplatnit kompromis, a zakaznikovi preniest SER poplatok na kartu ktoru zakaznik nadalej vyuziva ... ide o administraciu, a prevedenie hodnoty zostatku z karty konciacej na inu vo vlastnictve zakaznika aktivnej

je to myslim si ze slusny kompromis pre obe strany

nech sa dari, ahoj ;)

ps: to s tym tvrdenim ze v zmysle VOP sa uhradeny servisny poplatok nevracia zeby bolo az tak koseeer by som mozno ani netvrdil, nakolko ser poplatok je uctovany ako zakladnou jednotkou mesacne, cize ak bol zaplateny na rok dopredu, sluzba by mohla eventualne si zo zostavajucej ciastky oductovat zlavu ktora bola poskytnuta a zvysok vratit majitelovi, nakolko mam taky jemny pocit, ze by mohlo ist aj o bezdovodne obohatenie, kedze SER poplatok nebol realne vycerpany, a tym padom by sa vobec nemal objavit ako platba za nieco co sa realne neodohralo ... snad som to nezamochlal ;P

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Tomik535

Nemusíš se mi na nic skládat, neboj se.

Navíc když jsem včera viděl, v jaké "kvalitě" pustili Universal Channel, myslel jsem, že to je žert.

Chtěl jsem tu jen ukázat, kam to SL za pár let dopracoval.

Měj se.

pro jh

To je psina - Tomík je očividně typický "ovčan", který si nechá i na hlavu kálet a ještě u toho vrní blahem.
Mě se třeba stalo, že jsem omylem u benzínky zvedl (nikoliv zasunul do nádrže nebo nedejbože zmáčkl) Natural 98. Jenom za to zdvihnutí z držáku stojanu a opětovné položení mi byly účtovány 3 Kč (ani se to neobjevilo na displeji stojanu), protože jsem si tu deci údajně natočil. Kromě toho, že jsem se pohádal s obsluhou jsem to naprášil na ČOI. Nejde o 3 Kč, ty mi jsou šumák, ale jde o princip. Přijede tam tankovat 1000 lidí za den a hned mají 3000 za nic. U Skylinku je průšvih ten, že si musíš stěžovat v Lucembursku. A na to očividně Jarda a jeho parta spoléhá, že kvůli pár krejcarům se na to každej vykašle.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

kubisek

1. Myslíš, že všech 1000 lidí omylem jen nadzvedne pistoli, aby pak platilo 3 kačky?
2. Platím to, co je na stojanu. Pokud sundám (vyzvednu) pistoli ze stojanu, tak se počítadla vynulují. Nic víc, nic míň. Nic tam nemůže naskočit, takže nemám co platit. A pochybuji, že jsi zasunul pistoli zpět na stojan a začal tankovat z jiné pistole. To by totiž nemělo jít dokud obsluha nezhasne červené světlo na stojanu. Docela by mě zajímal text toho dopisu, kterým jsi to naprášil na ČOI a pak hlavně ta odpověď, co ti přijde. Ale je to mimo téma diskuze, tak asi nic.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Nediv se, Martina Polášková je jen řadová dělnice, která jen děla co ji nařizuje systém. Vnitřně s tebou možná i souhlasí chápe tě, musí udělat to , co ji nařizuje nadřízení, páč by ji jinak zprcal. Možna ji dokonce prcá i beztak, možna kdybys ji prcal sám, treba by ti SP nějak převedla. Všechno je to o prcaní. Nejlepší je ale (nevhodné slovo) na Skylink a pořídit si na zaklad DVB-T a platit Skylinku jen za pay nabídku, pokud je o ni zájem.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Jasně, když chtějí manageři klídek a někoho obl-bo-vat," což je dnes v ČR, " - novumální úďo -, tak tam dají babu a ta je tvárná, se bojí něco prosadit/protlačit - "" mino rozkroku "" !! Tak se nedivte, jinak tam je na tr-tka-ně jen. !! :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra