![]() |
|
Komu dnes došla SMSka od FreeSAT s nabídkou ?Dnes mi došla smska s nabídkou, i když nikdy jsem nic od FreeSAT neměl. Kde vzali na mě tel. kontakt ? Přišla smska i Vám ? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Komu dnes došla SMSka od FreeSAT s nabídko...sms ne,ale i když jsem taky u UPC ani FreeSat nebyl ,tak docela často volají. |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
petrpupaProstě někde seženou databázi telefonních čísel (že by ji měli od nějakého zhrzeného bývalého zaměstnance CS/Skylinku či jiného operátora?) a na ta čísla to rozešlou.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Komu dnes došla SMSka od FreeSAT s nabídko...taky mě to někdy napadlo ,že za menší prémie přetáhnou telefony potenciálních oveček od bývalého zaměstnance..ale v dnešní době není problém sehnat i "chráněné" rodné číslo . |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: Komu dnes došla SMSka od FreeSAT s nabídko...mne dneska volal nejaka pipka z O2 Nechal sem ju 5 minut vykecat a pak jsem ju poslal do prd.... :lookaround: |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
tanabeTak to jsi frajer. Fakt tvrďáckej frajer.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Komu dnes došla SMSka od FreeSAT s nabídko...@joscer R^ :)))btw: copak se v dnesni dobe lze jeste vubec divit, ze nekdo jiny na nej sehnal cislo ;-) v dobach kdy si lze online objednat a zaplatit treba takovy DDoS utok je sehnani nejaky databaze usmevnou zabavou :-) T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Komu dnes došla SMSka od FreeSAT s nabídko...tanabe správně. R^ R^ R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
dost firemdnes používá tel.bývalého mediavision,který používal cslink,mám je uložené a přiřazené zvonění "ticho",ještě z doby co volali mockrát za den R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Komu dnes došla SMSka od FreeSAT s nabídko...takovým lidem co dělají reklamu po telefonu nebo něco nabízí tak přijmu hovor položím telefon na stůl a jdu od něho něco dělat , at si kecá co chce , po 10 min už tam není a nezavolá podruhý . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111no já zas tyhle čísla mám v databázi a když volají,nic neslyším,pokud se objeví nové číslo,přiřadím mu zvonění "ticho",je pravda,že se občas najde nové,je to běh na dlouhou trať R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
![]() |