Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Rozlíšenie 4K - marketingová bublina alebo trhák?

http://www.itnews.sk/2013-11-28/c156498-rozlisenie-4k-marketingova-bublina-alebo-trhak

Celkom zaujímavé čítanie. :)

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

THXKO,spyko

Kolegové souhlas, já když jsem před dvěma roky kupoval druhou TV plazmu, tak prodejci v odborných el. prodejnách, jsem překvapil, že nechci FULL TV, ale jen HD s + výbavou: 3x - 4x vstup HDMI,audio výbava,USB,MPEG4 DVB-T, matný rámeček okolo panelu, 3D nemuselo být, ale mám aktivání 3D, audio optika jen vystup, vstup nikde do exteru nemám. No nic, vše není dokonalé a jsou jiné možnosti zapojení z exteru. No z hrobu se na to dívat nebudem. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Rozlíšenie 4K - marketingová bublina alebo trhák?

...a co ty ceny za 4K...???

Cucerak
Registrace: 3/2008

Cucerak

Kolego, pro snoby 250.000,- czk, no problém ! ! ! :))) R^

CES

RE: Rozlíšenie 4K - marketingová bublina alebo...

v Německu 50ka 4- 5 tisíc euronů. Koukal jsem na fotbal na 50ce SONY a kamera zabírala skoro celé hřiště.

Hujer
Registrace: 4/2004

Hujer

Tam v NSR 126.000,- to je přepočet na kč.-, a u nás v ČR a SK hladovci prodeci 220.000,- czk a záruka v ČR. za TÝ PRACHY děsný problém. Zkuz to vrátit v záruce. Poznáš.... !! ?? !! :laughing: Rv :laughing:

CES

Včera jsem ladil 65" 4K Sony za 140litrů. Sedačka cca 2.5 - 3m. Neříkám, že obraz nebyl dobrý. Ale 100litrů navíc za těch 10" oproti třeba 55" např. fullHD Philips je zatím myslím zbytečných. Souhlasím s Enikem, ta úhlopříčka je na toto rozlišení ještě malá. Min 2 metry. Mimochodem pokud byste taky někdy měli "to štěstí" tak jsem skusil tři moduly pro karty Ice i IR a vše bez problémů se standardní dobou přepnutí. Fastscan, při manuálním scanování možnost mazání i "normálního" přesunutí (ne prohozením), obojí jen po jednom kanále, ale díkybohu za to. Jedna zajímavost, seznam kanálů v tzv. režimu rychlého přepínání je číselně odspoda nahoru. To jsem ještě neviděl. Na placku dobrý zvuk. Nevadila by mi..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Telka 4K za hubičku

Dnes mi přišla nabídka od Ok..! a nechtěl jsem věřit svým očím , .. 4K telka za necelých 35 000,- Kč ! Je to od výrobce z Nymburka / Changhong.Telka má HD sat. tuner a int. prohlížeč a je v provedení led 3D. Nabízejí i splátkový prodej za 1750,- Kč měs.
Na veletrhu v Berlíně nedávno,.. a už je na trhu za rozumnou cenu !

Kordd
Registrace: 5/2010

Ak ste v tom článku itnews zhliadli to video, tak tam najnovší televízor LG s rozlíšením 4K v BA NAY-ke (Zlaté piesky) ponúkajú za 19.990€. ;) To je aktuálne 547,158.30 Kč..vaša koruna v poslednej dobe voči EURU oslabila, teraz je 1€ až cirka 27.37 Kč. Donedávna to bolo ešte necelých 26 Kč za EURO a nie je to tak dávno..bolo to asi aj 25 Kč za €. ;)

PeterHumax

pre menej majetnych

http://www.techbox.sk/tv/c9335/sony-vpl-vw500es-ultra-hd-projektor-s-cenou-pod-20-000.html :)))

robso
Registrace: 10/2007

A neunika vam niekde plyn potom su halucinacie od urcitej koncetracie... :laughing: Aky je obraz SD na tom 4K ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

A co když má super upscale ?

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Jak vybrat televizor

http://technet.idnes.cz/vybirame-televizor-pod-stromecek-dlt-/tec_video.aspx?c=A131203_122459_tec_video_nyv

PeterHumax
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra