![]() |
|
dálkový ovladačZdravím.Zakoupil jsem dálkový ovladač One For All URC7960 .Na smart TV Panasonic funguje bezvadně,ale nefunguje na sat ARIVA 200.Uvedený kódy na ferdu nefungují a ani růčo to nejde.Ještě jsem nezkoušel funkci učení.Jednoduší mi příde zadat kód.Poradí někdo ?? Předem díky |
revjas
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: dálkový ovladačJá Ti sice neporadím, ale jsem si jist že by Ti Silvercrest z Lidlu za 199 Kč bohatě stačil. Budou k mání příští měsíc. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: dálkový ovladačJá jsem na to šel obráceně, naučil jsem ovládlo od Arivy ovládat Panasonica a používám jen to. Ten ovladač z Lidlu se neuměl pokyny pro Arivu naučit. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: dálkový ovladača co tak zkusit petrkawa - ovladačů jako když naseje - a mám mnoho spokojených nejen sousedů... dodání rychlé - na dotaz emailem rychlá konzultace a doporučení, popř. náhrada za originál. R^ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: dálkový ovladačJe jednodušší naučit 1 ovladač TV a sat než manželku naučit ze dvou ovladačů na jeden. :)))Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
@ pf09Díky za perfektní typ na prodejce DO, trápím se s DO pro Vantage 7100 HD už od začátku používání, musí se často vyčistit, jinak na jedno zmačknutí neudělá nic, nebo naopak dva povely, což udělá pěkný zmatek v původním nastavení - např. přehází TV do seznamu R.Zkusil bych doporučenou náhradu DO GENERAL. Pokud má zde někdo jakoukoli radu k tomuto problému, budu vděčen |
vafe07
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
VantageNahrada je treba tady.http://www.emerx.cz/vantage-hd8000-7100-6000-1100-nahradni-dalkovy-ovladac-jineho-vzhledu.html?keyword=vantage |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: dálkový ovladačwww.dalkove-ovladace.cz Ovladani makro 6, naučil se i popcorn C-200 IRK povely, lze nakombinovat vice ovladacu najednou v jednom rezimu, dalsi zarizeni pres shift. Nahrada za Vantage DO v pohodě. Při nákupu lze zadat typy přístroje vč. maker a zdarma UDO naprogramují, mailem pošlou kódy pro přiložený sw a nákres rozmístění tlačítek. Samozřejmostí je databáze DO. O dost levnější než Logitechy.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
RE: dálkový ovladačTen z Lidlu dávám mj. i k Vantage. Po těch letech co je dávám nevím co je problém. K Arivě jsem nezkoušel. |
HiFiOK
![]() |
|
HiFiOKdík za info,už se nemohu dočkat,mám asi 10 objednávek a pořád nejsou,snad je koupím v jednom lídlu najednou,posledně jsem musel objíždět tři,nikde jich víc neměli,fakt nejlepší Do na všechno a za ty drobáky super R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: dálkový ovladačNa podzim mi psali že budou v Prosinci. Tak snad to vyjde a bude to dřív než na Silvestra. Jo, a v Lidlu stejně jako v Kauflandu je záruka na elektrozboží 3 roky (zatím, od Nového roku nevím). |
HiFiOK
![]() |
|
RE: dálkový ovladačDíky všem za odkazy, v klidu si prostuduji a doufám , že už bude po problémech.Škoda, že výrobce Vantage dělá k tomuto problému mrtvého brouka,je to jinak velmi spolehlivý stroj a jsem s ním spokojen. Koupil jsem na doporučení Saxona. |
vafe07
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: dálkový ovladačVantage je dobry stroj mam ho take ale mne taky odesel ten ovladac a ty ploche kulate baterky no hruza a des. Rv |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
![]() |